Подкрепете активното естествено раждане в БГ!

• 146 998
  • 3 189
  •   1
Отговори
# 885
 Подкрепям! newsm10 newsm10 newsm10

# 886
Подкрепих!!! Peace

# 887
 newsm10 smile3501 Подкрепям с 2 ръце.

# 888
исках да подкрепя инициативата , но нещо не работи страницата... сори...ще опитам пак!
       Съгласна съм , че е нужно по -внимателно и деликатно отношение към родилките, особенно към по-финните жени,
често се крещи, рядко се обяснява,
ако не ти намерят вената , ти се карат.
Грубички са ,доста са грубички ,ако решиш да тръгнеш по общия ред.
     За поставянето на бебето върху гръдтта на майката ,веднага след раждане не съм чула в Бг ,някъде да се прави...
  Ако се е случило на някоя майка нека ми пише!!!!!!!!!
Какво е усещането?

# 889
И аз като бъдещ татко подкрепих!  Остават ми още 2 месеца  и вече нямам търпение!

# 890
Подкрепям с две ръце newsm10

# 891
Подкрепям но с особенно мнение Thinking
По скоро бих подкрепила родилката да има избор как да роди.
Лично аз съм за секциото  PeaceСлед 24 часови родилни мъки родих със секцио и смятам че има случаи в които секциото е по-хуманитарно за майката и детето от нормалното раждане.

Това е моето мнение  Peace

# 892
Подкрепям! Peace

# 893
 Момичета, освен "подкрепям" предлагам да пишем и по още нещо- например защо подкрепям.

# 894
Аз подписах и подкрепих естественото раждане!
това е най-естнественото нещо на света и най-прекрасното!

# 895
# 896
Момичета, освен "подкрепям" предлагам да пишем и по още нещо- например защо подкрепям.

Защото се поинтересувах какво означава това и виждам колко е логично и нормално! Например вторият път няма да искам система с окситоцин, в крайна сметка не е нужна. Naughty

# 897

Защото се поинтересувах какво означава това и виждам колко е логично и нормално! Например вторият път няма да искам система с окситоцин, в крайна сметка не е нужна. Naughty

Нужна е на лекарите и акушерките да им се освобождават леглата в предродилна по-бързо Tired

# 898

И на мен ми го включиха този окситоцин, макар че изрично казах, че не искам. Тогава сестрата каза "Ама как, искаш ли лекарят да не ти съдейства?" Уплаших се , бях сама в държавна болница, нямаше други в предродилна зала... Включиха ми тая система , а аз толкова исках да се разхождам, а не да лежа...къде ти...Много бих искала отношението към раждащите жени да се промени, но не вярвам. Мед. персонал трябва да ходи най-вече на психологически консултации

# 899
Подписах се newsm10

Общи условия

Активация на акаунт