Подкрепете активното естествено раждане в БГ!

• 147 013
  • 3 189
  •   1
Отговори
# 900
подкрепих  Peace

# 901
Напълно за съм  Peace

# 902
Е разбира се съм ЗА и подписах, няма нищо по-прекрасно от раждането, това е чудото на живота... Hug(естествени ако по-медицински причини не се налага друг метод)...това беше най-незабравимия миг в живота ми...

# 903
  • София
ПОДКРЕПЯМ ЕСТЕСТВЕНОТО РАЖДАНЕ!!!!!  bouquet
 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 pregnant pregnant pregnant pregnant

# 904
Момичета, много ми е кеф да чета отговорите напоследък   bouquet  bouquet  bouquet

# 905
Момичета, аз се подписах доста отдавна, но ми е интересно докъде стигна набирането на гласове. Някой може ли да каже Hug

# 906
1143  Hug Има и татковци подписали  Hug

# 907
аз се подписвам и с двете ръце Peace

# 908
Смятам, че информация относно единия и другия начин на раждане има колкото си искате. Също така има и ЛЕКАРИ, да не забравяме, не ме карайте да мисля, че майките, включително и аз сме се подвели и без грам инфо сме се подложили на секцио, защо да насърчаваме естественото раждане, че една бъдеща майка, ако не може да вземе самостоятелно решение, как ще си отглежда детето. Смятам, че всяка една бъдеща майка е достатъчно зряла, за да си вземе решение. Ако ли някой си е позволил да насилва някого за секцио, за това петиция може, но инак ми се струва, че хората , които мислят като мен трябва да пуснат петиция за правото всеки да си реши. И кой определи %тите. Пиша, без да съм изчела цялата тема.

# 909
Пиша, без да съм изчела цялата тема.

Да, личи си  Wink

# 910
Момичета, не чете цялата тема, само 1-ва страница да прочетет, пак ще стане ясно. А, ако не е - тогава първите 20  Wink

# 911
  • София
Gali80, понеже все още подписването е сравнително активно ще изчакаме още известно време преди да я внесем.

# 912

Да, нашият.
Нищо, че не искаше да ме подкрепи за естествено раждане - сега нещо размисли.
Михаела е страхотна, нямаше проблеми с адаптацията постнатално, но според мен е пример за един от големите недостатъци на секциото - двигателното й развитие леееко изостава, координацията й не е добра (хаха, засега си намира само устата Wink)
Та татко й няколко пъти каза, че каквато беше малка, съм щяла да я родя за нула време и подписа петицията. Жалко, че не размисли овреме - ако имах неговата подкрепа, сигурно щях да се боря за естествено раждане или да измислим вариант за чужбина... Здраве да е, за следващото...

# 913
  • ул. "Мечтание"
Хех! И нашия татко подписа! Даже изрази огромно съжаление, че има толкова малко подписи!  Sad
Още докато бях аз бременна се беше информирал по въпроса и беше с две ръце "ЗА"! Peace

Iva_D, исках да питам има ли някакъв необходим минимум брой подписи за да бъде внесена подобна петиция? Извинявам се, ако вече сте го коментирали, но темата е доста обемна и в един момент ми писна да чета разни заяждащи се.  Embarassed

# 914
  • София

Да, нашият.
Нищо, че не искаше да ме подкрепи за естествено раждане - сега нещо размисли.
...
Верно ли? Супер Grinning.

Lady Frost, няма минимум, но колкото повече толкова повече Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт