Отговори
# 180
Честит рожден ден миличка Гери   bouquet Бъди здрава и много обичана мама.

Ина, как се дохранвате - след кърмене или замествате някое кърмене изцяло с АМ ?

Моята бебка все така не успява да засуче - цедя се, но май кърмата ми намалява Sad

# 181
Добро утро!   bouquet Станах в 11:30 ч Mr. Green

Честита рожба на Криси82, ако ни се похвали и тук, ще е супер!
Гери, честит рожден ден, мила! Няма да има празнуване, но ще си го наваксате после  Hug

Мами, тази седмица ще е супер слънчева, с летни температури до 23-25 градуса, така че - не се застоявайте вкъщи и не се давайте на киселицата да ви превземе!

Софко, 100 % съм сигурна, че търпиш до последно на баткото кривотийките, но наистина понякога не се издържа  Naughty Просто, към 3 г. положението коренно се променя... А и не му позволявай да ти се качва на главата, особено навън. На мен хич не ми пука за хорското мнение и като ми направи някой въртел вън, просто му казвам "Довиждане", "Не искам да говоря с теб" и си тръгвам (с бавни крачки естествено, за да може да ме догони, хленчейки). Не знам при вас кое действа, но пробвай различни подходи. А за мъжо - разбираемо е  Laughing
Алис, има време до термин, нека си расте там бебка!  Hug
Тедико, лъвице, какво става с датата 18-ти, бе, много се стискат нашите младежи! Хаха Simple Smile Дано са кротки поне  Grinning
Елза, с теб сме!  Praynig

Днес се стискам да не раждам, ще я карам по-полека... Не ми се нрави и на мен като Сисилия това число, че и понеделник....
Ако кръстницата ми е познала преди 5 месеца, трябва да родя... утре - на Петковден... Party Ще се получи много интересно - Денис - на 14.06, братчето - на 14.10... Че даже и двамата ще са родени в Марсовия ден - вторник. В такъв случай отсега си заплювам номер 3 да е на 14.08... Но да не говорим за неродения Петко....

Проверих за раждането ако нямаш постоянен адрес в съответния град. Във Варна от АГ са казали, че ти е нужно само направление... Дано е така, че хич не ми се разкарваше до там...

# 182
alliss3,  аз съм постоянно на старта с телефон в ръка и чакам големите новини! Това ми е най-голямата награда! Ама никой не ме награждава днес hahaha! Направо съм си наказана, имайки предвид другите ми изживявания Joy! Ама и ти си едно слънчево момиче! Hug

# 183
Гери изпраща на всички целувки!
Фийл, ами аз все казвам, че мъжете така или иначе никога не съзряват, затова поне да си ги износим, като хората  Joy Да са ни живи и здрави, и ние покрай тях  Hug

# 184
  • Велико Търново
ГЕРИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!  love001

Ако бебка реши утре да излиза, ще е на имения ден на татко ми (Петко). Simple Smile Ама май няма изгледи засега. Аз нали се колебая между две имена, и питам наляво и надясно, ей така за статистика кой какво мисли. Да не кажа 100%, ама 95 поне са за едното. Уж не трябва от това да се влияя, ама...

# 185
Шики, не се предавай на един зъб, ще му видиш сметката по-натам  Mr. Green
Фийл, какво е характерно за Марсовия ден, да не би да са по-войнствени и по-борбени родените. Първия път за една идея пропуснах вторника и родих 40 мин. след началото на срядата. Пък утре баща ми има имен ден и не знам, не мога да измисля искам или не да се ражда беба  newsm78. Мъжо вчера ме запита какво щяло да стане ако тръгнем на Петковден. Викам нищо няма да стане, наумила съм си името и нищо не променям  Naughty

# 186
Здравейте момичета Simple Smile

Честит Рожден Ден на Гери!!!   newsm59

Днес смятам да изведа малкия навън. Вижда ми се доста хубаво времето и не искам да изпускам.

# 187
Шики, това със зъбчето е адски неприятно. Sad Иначе и на мен ми е трудно с тази проклета настинка. Болките в гърлото поутихнаха след ударна доза мед с ванилия, лимони, чай и стрепсилс. Сега само съм хремава и с главоболие и нещо още през нощта ме заболя коремчето, сега продължава и ще видим как ще се стекат нещата. Все ставам с надеждата, че днес ще е големия ден. Simple Smile Трябва да гледаме по-позитивно на нещата, че иначе съвсем ще влезем в ролята на  клатушкащи се зомбита. Simple Smile

alliss3, аз хич не искам утре да раждам, че родата ще вдигне аларма, че пришълецът няма да се казва Петко. Simple Smile Майка ми например си е наумила, че съм била ревливо бебе, защото не съм кръстена Благовеста, а съм родена на Благовещение. Ама Петко няма да е, пък ако ще да се скъса от рев малкото. Simple Smile

Фийл, твоят разбойник започна ли да мърда повечко? Аз гледам от прозореца хубавото време навън, ама с тая настинка хич нямам желание да излизам. Увила съм се с одеялото, пия чайче и зяпам за пореден път "Приятели", че ми действат усмихнато.

Гери, Честит Рожден Ден!

# 188
Честито и от мен на Гери!  bouquet Много любов и щастие Hug

Алис, не се дразни на такива хора..мен ме напушва смях като ме питат Laughing Викам, абе чакайте кво става?Имам две седмици още до термин...какъв е тоя зор Joy Просто са ми много смешни такива дето само питат, едва ли не като не раждаме още да дойдат ако искат те да родят.Бях се зарекла, да си спра всички скайпове и други, ама не се стърпях...включени са и само чакам поредния да каже: Бебе няма ли вече? Joy Ох, сега пак се хиля като се сетя..

За прогнозата за времето..лелеее тоя водещ е най-готиния до момента!Винаги ми създава страхотно настроение Laughing

Хайде много хубаво настроение на всички! Hug Heart Eyes Аз хуквам по разходки след малко.Не смятам да стоя в къщи...пък ако текнат водите дето някой беше писал...Баааам в едно такси и право в болницата.. Joy През това време ще звънна няколко телефона да ми докарат багажа hahaha Joy Ох, много ми е смешно днеска.До скоро и като се върна да са се родили поне 3 бебета  bouquet

# 189
Алис, ето:
http://www.chudesa.net/?p=statia&statiaid=4960

http://www.astrohoroscope.info/weekday.php - тук съм си изчислила за мен, можеш да правиш само по едно изчисление на ден, така че - задай му, примерно дата 12.08.1980 - това е вторник

http://www.temura.net/%D0%B4%D0%B5%D0%BD-%D0%BE%D1%82-%D1%81%D0% … 0%B0%D1%82%D0%B0/

http://www.limpa.bg/blogs.php?entry=3914

Това са асцендентите, според часа на раждане - http://astrogalaxy.info/asc.htm

Шики, не можеш ли нищо да му правиш на тоя зъб сега? По-миналата седмица и аз ходих на зъболекар - направиха ми 4 кариеса, не ми се отрази много, въпреки че единият е бил на ръба да ми направи пулпит.

Капучино, мърда, та се къса! Голям номер ми спретна онези дни! Нямало място, а?! Ела да видиш!  Wink

# 190
Алис, ето:
http://www.chudesa.net/?p=statia&statiaid=4960

http://www.astrohoroscope.info/weekday.php - тук съм си изчислила за мен, можеш да правиш само по едно изчисление на ден, така че
Heart Eyes Hug

# 191
Здравейте момичета,
колко прекрасни и хубави новинки открих, вече ми е малко съвестно че не успявам да смогна така че да прекарвам повечко време с вас, така ми липсвате, всеки ден ви мисля и едва успявам да хвърля по едно оче!
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ НОВИ МАМЧЕТА, ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ РОЖБИТЕ ИМ И МНОГО РАДОСТ ЗА СЕМЕЙСТВАТА!
На момичетата, които са се запътили за среща с мъниците късмет и Бог да е с вас!
Сега малко и от нас - мъчат ни коликите много, вечер миличкия така се свива, за сметка на това през деня навън спинкаме яко и си наваксваме - да му мислят мама и тати  Mr. Green
Целувки от нас - отивам да попрочета нещичко докато не се е събудило съкровищто!

Честит Рожден Ден на Гери!!!     bouquet

# 192
  • в здрача
Честит рожден ден Гери, да си винаги усмихната и щастлива !
Софко и аз не съм си нагласила багажа. Вчера докато минем през банята, да се оправим и т.н. и то минало 23 ч. Малката поиска да гледа филм преди лягане и аз разреших преди да погледна часовника. Хич не ми се спеше, а друг път в 22 вече очите ми са като залепени. И така легнахме си след полунощ и тази сутрин в 11.30 малката дойде да ме целува за да ме събуди. Сутринта измрънках на мъжа ми само да я оставя в къщи, а той ми вика - ако тръгнеш да раждаш звънкай да идвам да я гледам, а ти си вземай багажа за болницата. Аз промърморвам, че багажа ми не е нагласен, а той - ами какво чакаш още, пък аз - как какво - скорпиона. Rolling Eyes

# 193
  • София
Здравейте!
[Честито на всички станали мами през почивните дни!!!Да са ви живи и здрави рожбичките!

Днес бях на тонове-всичко е наред. Снощи нещо се шашнах, че ще раждам - бебето почна нещо да се тика надолу - за първи път го усещам как тръгва да се смъква. Но не съм се разбързала въобще. И аз съм си избрала 15.10, за да е на 15-то число като Сонята, но ще видим.

# 194
  • Велико Търново
Tsv, все забравям да ти отговоря. Събота бях при Хаджито, ама пак сутринта и затова не сме се засекли. Незнам до следобяд как е бил, ама сутринта беше в много добро настроение и само пускаше майтапи Simple Smile Каза да отида пак да ме види четвъртък или петък, ама направо горе. Незнам защо, ама и не питах  newsm78

Ти кога пак ще се виждаш с него?

Общи условия

Активация на акаунт