Отговори
# 165
Ами  guava  незнам рано не рано каза идваш във вторник за изследвания да ти пуснем и аз викам после кога пак, а тя абе как кога иджаш с багажа си !

# 166
  • Велико Търново
Ей момичета, ама тая година много бебета са решили, че им е време да радват мамите си Simple Smile Току що разбрах за още една позната, че чака бебе, сега е 14-та седмица Simple Smile В момента сме 6 бременни, а една роди по-рано тази година! Жалко само, че не всички сме в един град.

# 167
  Добро утро и от нас  bouquet!
 Мойта бухтичка се напапка и сега спинка(ама да видим докога).В събота ни дойде багажа от Щатите (още подаръци от зълва ми и свекърва ми).Купили са ми столче за кола,разни роклички и дънков гащеризон,и един страхотен космонавт(много пухкав от екокожа).Пратили са ми и едни капки за колики,та сега пробвам с тях,че май и при нас започват с пълна сила.
 Аз кафе откакто родих изобщо не пия(ама не ми се и пие де,не само защото кърмя).
 Момичета,спинкайте сега и събирайте сили,че като се родят малките съкровища и става трудничко.И стига с тия лоши настроения,я малко по-ведро Hug!
 Лек ден от нас,ако мога пак ще се включвам!

# 168
  • София
Здравейте, сладурки!
Днес нямаме ли бебета Laughing След вчерашния бебевалеж днес май има затишие!
Първо искам да честитя рождения ден на Гери! Миличка бъди много обичана жена и щастлива мама на Дени и Андреа!
Пъпчето до падането на щипката се почиства със спирт 90% и Топочин всеки път като сменяме пампата, след като падне щипката със спирт 70% и Топоцин до пълното затваряне на пъпчето, което според нашата педи е към края на първия месец! Нашето пъпче падна на 7ия ден!
Неди,аз пия мляко с малко нес кафе и малко мед всяка сутрин, не съм забелязала малката да е нервна!
сиска, поздравявам те за ентусиазма по темата!  Heart Eyes
Еличка, Алекс е страшна сладурка! Много да я нацелуваш от мен!

# 169
Добро утро и от мен днес. В нашето семейство има традиция последните бебета (започнах аз с мойта кака  Embarassed) да се раждат на "13" и днес всички са решили че ще раждам. Дори леля ми от щатите ми звънна да пита как съм и да ми пожелае късмет  #Crazy . Ама май на бандитчо не му се излиза още  hahaha Той нали ще подарък за  РД на дядо (29.10) може да изчака поне да е скорпионче и не знам как ще се оправяме с 10-тина скорпиони в рода  Joy За сега съм спокойна, ама техните притеснения, май се отразяват и на мен  newsm78 . Да видим кой ще познай  Laughing Отивам малко на разходка, че тук времето е супер. Лек ден и на вас.

# 170
На родилите мами, мога да кажа да си пият кафето, веднага след кърмене. 2 часа след това се поизцедете малко и тога ва кърмете  Hug Това беше съвета на нашата лекарка като родих каката

# 171
Добро утро и от мен,и днес е прекрасен деня ,дано ни зарадва пак с много бебчовци!Аз не смея да изляза сама на разходка ,откакто ми казаха че плацентата ми е напълно зряла все си мисля, че ако тръгна нанякъде и ми текнат водите ,как ще се прибирам.Затова и днес ще си кротувам в къщи и ще се радвам на слънцето от тераската,пък и да свърша каквото остана в къщи ,че сряда като изчезна  цяла седмица ще  стане интересно у дома.Нещо ми е много сънливо тези дни ,едвам мърдам и само ми се лежи,абе май събирам сили вече...

# 172
  • София
Добро утро и от мен Hug

Честит рожден ден на Гери   bouquet Много, много здраве, щастие, късмет и безброй поводи за усмивки  Hug

Днес май пак се очертава денят да е слънчев и съм планувала да "маам гащи" цял ден. Относно залозите при мен най-много са за 14.10., така че утре очаквам голямото звънене.

# 173
  • София
Добро утро! Simple Smile
Много ме зарадвахте момичета- какъв бебедъж беше вчера!
Честито на всички нови мами! Да са много щастливи и да са им здрави бебоците!
Аз да кажа, че си бях заплюла днешната дата да разждам, ама какво да се прави като беба не беше съгласна  Mr. Green
Ине, с какво мляко дохранваш? Аз днес четох за Лактана Био и се зарибих, ние за сега сме на Аптамил, но от вчера сме със запек и сега мисля.
Исках още нещо да питам, ама съвсем нямам акъл за 5 пари вече  Confused

# 174
Привет, слънца прекрасни! Simple Smile

Днес май пак е затишие пред буря. Фийл Ю нещо се губи и вчера както я наболяваше коремчето ще видим днес дали ще има включване от Варна. Simple Smile Искам и аз вече да гушкам пришълецът. 13-ти е чудесна дата. Фатална една такава. Simple Smile

# 175
Еленцето, с ФРИЗОЛАК 1 се дохранваме. Поне сега бебо съм спокойна че е наяден, че с тази кърма дето си цедя, щеше да стане под кило сигурно(((

ГЕРИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МИЛА! Мисля че си направи най-хубавия подарък с бебка. Бъди жива и здрава!

# 176
Cappucino, много позитивно си настроена! Hug Чак ме е срам да си напиша собствените чувства, които хич не са като твоите Tired. Сега искрено съчувствам на всички, които прекараха проклетия грип! Толкова ме скапва! И тоя зъб...е как ша ми падне коронката точно сега?!
И искам да подкрепя гнева на Софко относно неграмотността в някои/доста/ теми из форума/не нашия/! Явно съм се изнервила от тия каръщини де...Айде, дано имаме хубави новини днес, че само те ме карат да си забравя кривонделщините!

# 177
Честито на Сев и Гери!  Hug Да са ви живи и здрави слънчицата!
Гери,  newsm59 Получи най-красивия и желан подарък за рождения си ден! Какво повече да ти пожелае човек  Hug
Елза, стискаме палци  Peace
Съни, честити придобивки за малката бухтичка Heart Eyes
Еличка, ама малката рошличка и с прическа си я родила даже! Grinning
Айде и за днес да си пожелаем толкова много радости, като вчера!

# 178
Честит Рожден Ден на Гери!!!!!!!! Много любов и сладки моменти с бебка и таткото да имат цял живот!

# 179
Инче, тези твои чаши капучино винаги ми повдигат духа  Heart Eyes
Гуава, стискам палци за кола маската, мен много ме боля, ходих преди 10 дни и пак ще се наложи. Поне козметичката ме успокои, че сега няма да е болезнено, ще са малки косъмчетата и нарядко, и аз така мисля де.
Честит рожден ден на Гери задочно, дано някой й предаде поздравите ни и пожелания за мнооого щастие с дечицата и любимия   bouquet!
Щъркелките са по родилните и мълчание засега......хайде кой ще открие деня  от наличните вестителки - Инче, Мими, Шики, Капучино, не се надпреварвайте, една по една  Wink
Вчера такова звънене беше, накрая бях се наела като таратайка на баир от яд. Мъж ми вика "какво толкова, любезни хората, интересуват се от теб". Да бе, сигурно, само че никой не пита "Как си, добре ли си", а "Хайде, бебе няма ли още". Ми има бебе, не ми ли виждат достолепния корем, не е от препиване с бира; просто не й се излиза на дребната. Това си е чиста проба любопитство, нищо повече. Помолих свекърите (бяхме при тях) поне те да ми спестят интереса си, като има новина всички ще научат, ама сигурно идеята е кой ще е по-пръв, да се бие в гърдите "аз знам преди другите".....нещо не ми го побира ума  Thinking
Относно Грамотността.....побърквам се на моменти, всеки втори постинг особено във въпросния форум "Бъдещи и настоящи майки" е пълен с грешки, а масово се използва Й накрая на думи в мн.ч.....контракциЙ, историЙ, лекциЙ, секциЙ  ooooh!
Уф, стига негативизъм, толкова е слънчево навън. Гледахте ли оня сладур-ентусиаст синоптика на БТв как размахваше ръце снощи като ни обеща 25 градуса в четвъртък, идеално време за разходка до родилното  Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт