Отговори
# 150
Добро утро  Hug! Недоспала, кисела и все пак привет на всички и хубав ден и седмица желая   bouquet!
Елза, успех, късмет и не се притеснявай, ще чакаме щъркелче с хубави новини  Hug
Гале, страшни снимки. Не ми се живее там при вас, обаче така ми се иска да пообиколя и разгледам, много си падам по Острова  Peace

# 151
  • София
Честити съкровища на Гери, Северинка, Параход, Бързова!
Да са им усмихнати и щастливи Simple Smile
Аз стягам багажа за сряда и взе да ме тресе предстартовата треска WinkПрочетох какво са писали другите майки за секциото и малко се успокоих. дано и при мен да мине гладко и без усложнения.

# 152
  • Бургас
Криси  Hug

Елзичка не се шашкай предварително.
Я веж колко мами родиха секцио и вече са ОК и си гледат бебчовците.
Всичко ще мине добре не се притеснявай Hug

Тони как е МОМО?
Слушка ли малкото грахче?
Гушни го от една леля от Бургас.

Алис що така бе мила?Да махнеш киселицата  и да поспиш,че да ти дойде хубаво настроение.  bouquet

MightyBabka ще стискаме палци. Peace

# 153
добро утро Hug

днес пак се очертава хубаво време,хайде да видим колко бебоци ще решат да се появят днес smile3504

гале хубави снимки,добре сте се разходили.миналата година точно по това време бях в Лондон влюбих се в този град!

приятен ден на всички  bouquet

# 154
  • София/Търново
Честито на Параход, Сев и Гери!
На нас ни падна пъпа вчера. Съвет. Като го капете със спирта не с капкомер, а с памук и СМЕЛО! Оказа се, че пудря щипката, а не пъпа. Педито като ни видя каза, че с този капкомер само ще се възпалим. Показа тя. Призля ми на мен. Но само с две намазвания падна. Не забравям топоцина след спирта, естествено!

Точно се включвах да кажа на Гери за моите води, излизащи на капки. Нямах течение, а течеше малко, ама много малко. Даже се чудех да не пишкам  Embarassed Аз скоро имам ходене до Шейново, ако не е изписана ще изнеса малко нелегална информация.

И си нагласете багажа. Аз си се чудя на акъла защо забавих. Като видях как те завъртат нещата точно до багаж щеше да ми е...

# 155
  • Бургас
8Eos8 браво за пъпчето.И съвета за спирта го подкрепям,че и аз само го капвах в началото и като започнахме обилно със спирт след 2-3 дни падна.

Ако видиш Гери да я поздравиш.

# 156
Добро утро момичета! Пожелавам спокоен, слънчев и изпълнен с нови бебета днешен ден! Ей не останахме много чакащите мами а!? Май на лекцията утре няма да има много присъстващи, е аз ще бъда там / така поне мисля /.

# 157
  • София/Търново
Nedialka_81  а сега пак с 95% етилов ли продължаваш или си сменила с 70%? И докога мислиш да продължиш с процедурата? Ние се притесняваме от пъпна херния, отивам да видя за що чудо иде реч.

# 158
  • София
Доброутро  Heart Eyes
Как сте сладурани? Кой ще ражда днес  Mr. Green Пу да не съм аз, от целия октомври, само на 13-ти не искам.  Чакаме новинки  Hug
Да ви кажа, поразчистих 1-ва страничка, махнах 12 ника общо. Засега мисля другите да ги оставим,защото все пак са били активни регистрациите последните месеци, може пък някой да се обади. Пък живот и здраве след месец, като се преместим в "Родени" на първа страничка ще оставим само мамите, които са се записали, че са родили.

Мисля обаче да махна някои излишни вече линкове.
Уф, нямам мляко за кафето, трябва да ходя до магазина  Sad

# 159
  • Бургас
8Eos8 карам със 70% след всяка смяна на памперса и след баня.
Като я види нашто педи ще попитам докога да продължавам.

Сисилия аз съм за промените,които си планувала.
Така ще си се знаем само редовните Peace

# 160
Добро утро сладурки  newsm44
Елза късмет и нека всичко мине успешно и скоро да се завърнеш щастлива при нас  със сладко бебече и много радости Hug ама не е ли малко раншко да те вкарват с багажчето  newsm78
[sfkbfk] мале мацка надявам се това лошо настроение да се изпари  Peace че иначе ще се побъркаш  Party може жегата да те мори ама то синдрома нервни и бременни се случва  #Crazy
Недялка ама много е послушна Никол   love001  newsm07
а като спинкат са толкова сладки  Hug чакам да кажеш резултатите от прегледа на педиатъра  Party
аз вчера се радвах на една принцеса дето скоро ще стане на месец пред блока  Hug
мале тука времето е направо разкош Simple Smile планирам излизане от сутринта и завръщане ............... хаххааааааа посреднощите след дискотека ( да бе да ще ми се )
alliss3 душата както Недялка ти е казала махай киселеца и идвай ад се веселим  Hug
sisilia ама голяма си работяга симпатяга   smile3501
за лекцията утре за сега съм пас че ще имаме сутринта запис на тонове   Party ей да се забавлявате много
аз да се похваля утре ми е термина и днеска ще гледам да заведа тумбака и на кола маска  Party
Приятен ден  Hug приятни разходки  Hug и много усмивки

П.П. надявам се и бебоне като се роди да има такива хубави дни и да обикаляме квартала  Grinning

# 161
Добро утро мами.

Лек ден на всички и успех ако бебчето на някоя бъдеща мама е решило днес да излиза Hug

# 162
  • Бургас
guava бе тя е послушна ,ама на моменти си показва и рогцата Twisted Evil
Но като цяло засега е кротушленце.

Инче мерси за почерпката.  bouquet

В този смисъл да попитам мамите,които кърмят вие пиете ли кафе?
Щото аз не.

# 163
Nedialka_81,аз от време на време си попийвам, ама не всеки ден, като пия и малкия става по-нервен. Но и аз не го кърмя непрекъснато де, нали ми е малко кърмата и като добавка сме на АМ Cry

# 164
  • Велико Търново
Здравейте Simple Smile Тая сутрин като станах сигурно 10 минути поне съм седяла и гледала в бебешкото легълце, до вчера нямаше нищо в тази част на стаята... Пък, ако знаете колко съм си играла и как се въртях покрай него докато му сложа обиколниците Simple Smile

Не че мисля, че ще тръгна да раждам скоро, ама от няколко дни багажът ми е нареден в едно сакче и си чака. И на бебка съм нагласила чантата, та поне в това отношение сме подготвени.

Общи условия

Активация на акаунт