Отговори
# 135
Манянка аз пък си мислих, че и ти днес ще се срешнеш с малкото си съкровище  Hug

# 136
Ели аз вече казвам когато е рекъл Господ, тогава  Grinning
Но пък тази нощ е перфектна ми се струва - мъж ми е на работа, свекъра е на вилата  Mr. Green Вярно, че баща ми е вкъщи, но пък може да не чуят телефона и току виж се наложило сама да се закарам на свиждане на Севчето  Wink
Майтапа на старна, но дано наистина изчака каквото и да е до утре сутрин  Praynig
ПП. Александра е много красиво бебе и изглежда много спокойна на снимките, а родителите й много щастливи.

# 137
Здравейте,аз съм съпруга на Енигма.Мариелка праща поздрави на всички ви.Вече и психически и физически е добре,малкия Ачи също,за сега е кротичък,но ще видим по-нататък как ще е....... ще ни строява в права редица ама както и да е..... Laughing
 Ами за сега е това от нас.... от мен успех на вси4ки бъдещи мами и много много радост на всички настоящи мами... Peace
 п.с Извинявам се ако е има два пъти темата(понеже е пиша за втори път)....ама нали не съм наясно с тези форуми....

# 138
Манянка   bouquet Heart Eyes мерсииииииииии...
То детето си знае работата и ще си излезне в подходящия за него ден с неговия си характер Simple Smile
Съпруга на Мариелка Да ви е жив и здрав малкия сладур!

# 139
  • при любимите ми хора
Честити бебчета на Северинка, Параход, Пуканка и Гери Роз!!!!
Да са ви здрави,много послушни и само радости да ви носят!

bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Цял  ден по разходки и колко прекрасни новинки изпуснах...

Ходихме до Оксфорд на обилколка с моя мъж,че времето тук беше  повече от прекрасно,незнайно до кога и го използвахме пълноценно!След няколко часа обиколко,сега съм като разглобена,колена,чатала -като пребито куче....ще пусна малко снимки,ако някой му се разглежда посред нощята. Rolling Eyes

Иначе и аз съм с никакви признаци за раждане.... Crazy

# 140
Гале давай снимките Simple Smile Моята госпойца не ще да се събуди да папка  Crazy

# 141
Ама колко са сладки татковците като пишат тук, развълнувани и разсеяни. Не знам дали оглупяват от любов към жените, но към децата си...  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes.
Хайде, Гале, ще гледаме

# 142
  • Lovech
Хайде и от мен честито на Гери, да е здраво, весело и добро дете малката Андреа! Щастие и любов на цялото семейство желая от сърце!
И ние днес цял след обяд бяхме навън и ни се отрази много добре. Дано хубавото време продължи по-дълго.
Спокойна нощ на всички мами с и без бебчета, а на раждащите - да е леко!

# 143
  • при любимите ми хора
http://picasaweb.google.com/galina.dimitrova1/Oxford#5256365936782729826

Ето малко занимавка!  bouquet

# 144
Добар вечер сладурани  Hug
ама че прекрасни новини  Grinning
Поараходче Сев Гери честити сладки принцеси  newsm51 да са ви много здравички весели умни красавици и много да ви радват  smile3522 smile3522 smile3522
да определено ще има голяма черпеница на 12/10 хаххааааааааа страхотно
Кръстева честито сладурче и на теб
ей май наистина има сили които помагат   love001 и даряват с прелестни новини
  bouquet

# 145
Галакса добре дошли   bouquet и с нетърпение чакам разказте ви сладурки  Hug
бърза адапрация с бебчо и много радости  Hug

# 146
Брей- брей!!!
Едни от най- видните ни съфорумки се сдобиха с бебетата си в неделния ден, браво! Да са им честити и да слушкат... като дойдат обратно тук, ще поздравявам, че иначе все изпускам някой... Да са живи и здрави и да ги изписват скоро!!!!

Изглежда не чета внимателно, но за Гери_роуз и за Северинка не видях къде е писано, та пак ще се връщам назад, да видя какво изпускам.

н_алекс 76, опасна агентка си!!!  Wink

Аз днес бях твърде крива и депресирана, та направо се радвам, че деня свърши. Всяка вечер се моля да не тръгна да раждам по никое време, а да се наспя, колкото и да е егоистично... и естествено- никога не се наспивам... може и затова да съм така ядовита...
От немай къде карах таткото да изпере отново бебешките дрешки, че отдавна ми се струва, ги приготвих, и да не са застояли... та той милия ги пуснал с обикновения препарат, а не бебешкия... разни такива случки днес... пак ще ги пера значи... уф ...
Подозирам баткото, че има малко Т, но изобщо не мога да му я измеря, дори с инфрачервения термометър- пищи сякаш ще го колят... на площадката ме направи луда... флоридската жега продължава да е ужасна... та някакви такива, неделни неща...  Tired

За да допълня картинката- незнам защо се заврях в общия форум "майки- бъдещи и настоящи", където забелязах, че всяка трета тема е с неграмотно написано заглавие и ми стана супер тъпо поради тоя факт и жалко...

Май ме е треснал хормона като гледам какви ви ги надробих тука, та млъквам и изчезвам, не за да раждам, а за да скърцам със зъби в ъгъла...

П.С. Има ли други освен мен, които още не са си стегнали багажа за болницата?  newsm78

Последна редакция: пн, 13 окт 2008, 05:39 от [sfkbfk]

# 147
  • Бургас
Добро утро от нас Hug

Ние сега папкахме и за мое огромно удоволствие Никол заспинка като ангелче/засега/ Grinning

Софко що така ?Я да я разкараш тая гнусна депресивност. Hug

За коликите ние сме с Еспумизан и засега нямам оплаквания.
Вече 5дни ги ползваме и малката е спокойничка.

# 148
   Добро утро и от мен!Ние сме добре с моя шушко.Остават ни две седмици до термина.Аз два дни нямах нет и затова не съм влизала...и снощи като видях  #Crazy Голям бебевалеж Laughing Мъжа ми тая сутрин тва ме пита- снощи още колко са родили Joy Хайде чакаме днешния отчет Hug

Честити бебчета на Параход, Северинка,Пуканка и Гери!Да са им здрав и много, много да ги радват!На мамите скорошно възстановяване!

# 149
Здравейте честито на новите мами !! Да им растат здрави, усмихнати и весели бебчовците.
  Сега и аз да се отчета от моя преглед.Бебо си седи все още и няма и намерение да се обръща( да не е лудо да седи надолу с главата)  Rolling Eyes .Та така май секциото ми е сигурно ще си умра от претиснения.Утре даже ме вика докторката с багажчето да влизам няма да мога да ви чета и много ще ми липсвате.Успех на всички мами в очакване!

Общи условия

Активация на акаунт