Отговори
# 120
Сстеа, отдавна се каня да ти пиша, че Слънцето влиза в Скорпион на 23.10 някъде към 03 ч посреднощ! Да взема да се уточня, ще проверя по-късно в колко минути!

# 121
Здравейте момичета! Ей да не ви остави човек за един ден без надзор и хоп бебевалеж с пълна сила. ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ БЕБЧОВЦИТЕ РОДЕНИ ДНЕС И ТЕХНИТЕ РОДИТЕЛИ! На всички нас който си очакваме дечицата успех и леко раждане.

# 122
  • София
Сстеа, отдавна се каня да ти пиша, че Слънцето влиза в Скорпион на 23.10 някъде към 03 ч посреднощ! Да взема да се уточня, ще проверя по-късно в колко минути!

Днес е страхотен ден, честито на всички, които станаха мамчета   bouquet  Здрави и усмихнати бебоци  Hug

Фийл, мерси че каза, това е интересно и за мен, че и аз на скорпионче се точа Simple Smile пък да видим бебка какво си е решила  Joy

# 123
Представете си след 1 година какъв грандиозен рожден ден ще е на 12-ти   Laughing

# 124
  • София
Дааам, прекрасен ден е 12ти,

а най-много са се родили на 02.10., но до края на октомври може и да надминем тази дата по бебевалеж!

Сиси, поизчисти ни първа страничка, както си замислила. АКо някоя изтрита мама се върне, то няма никкъв проблем да влезе в редиците ни отново. Все пак доста дълго време мина откакто много от тях не са писали и ред, така че си е в реда на нещата да бъдат махнати.

# 125
  • София

Благодаря ти  Hug
И аз тайно се надявам за скорпионче, но едва ли ще ме огрее - беболина доста трябва да се позабави... но нали надеждата последна умира Wink

jijibiji, сега видях че терминът ти е за 27.10. - страхотна дата - мъжът ми е роден на нея, дано твоята бебка реши тогава да ти се представи newsm10

Последна редакция: нд, 12 окт 2008, 21:11 от sstea

# 126
Малко инфо от другия форум:

На 08.10.
chrisi82/термин 05.10./ е родила бебче Атанас 3350кг 50см

# 127
  • София

Благодаря ти  Hug
И аз тайно се надявам за скорпионче, но едва ли ще ме огрее - беболина доста трябва да се позабави... но нали надеждата последна умира Wink

jijibiji, сега видях че терминът ти е за 27.10. - страхотна дата - мъжът ми е роден на нея, дано твоята бебка реши тогава да ти се представи newsm10

sstea, и аз харесвам тази дата, мерси за пожеланието Simple Smile аз съм родена на 24.10. и ми се иска след това да се запознаем с бебка, но тя ще си реши кога иска да се появяви на този свят, аз съм съгласна с нейния избор  Hug

# 128
# 129
Ей, да не тръгнахте всички да раждате?  Whistling

# 130
Какъв хубав бебе-ден!

Честити рожби на mylili, eнигма, mimozinq, sweetheart_bg, пуканка, barzova, параход, severinka и geri roz !
newsm67
Да са ви здрави, да даряват усмивки и радост на мама и тате!

Ние с малкия сме на етап колики  ooooh! И то сериозни. Започнаха малко по малко, сега са супер изтощаващи – и него, и мен. Няколко дни почти не спахме. Отначало пробвахме с чайче, масаж на стомахчето, носене на ръце по коремче и т.н. Вече сме на капки Лефакс, ще видим дали ще има подобрение в следващите дни.
Засега е само на кърма, аз нямам оплаквания (да чукна на дърво), надявам се да продължаваме така. Много съм доволна от олиото за зърна на Веледа - слагам профилактично, и няма разранявания.

На чакащите бебчетата си – желая леко раждане!

# 131
Малко инфо от другия форум:

На 08.10.
chrisi82/термин 05.10./ е родила бебче Атанас 3350кг 50см

Ами честито на chrisi82, да й е жив здрав Атанас   bouquet!!! Не разбрах кой е другия форум, ама нейсе, не е важно. Като не пишат при нас майчетата, които са се записали в списъка с термините го приемам много лично, като че мен самата пренебрегват.....бременни емоции  Whistling
Аз  1ironing и надничам, дали не е родил още някой

# 132
Уау, колко много бебоци днес са се родили.  Grinning Честити рожби на мамите, да са им живи и здрави!!!   bouquet

П.П. Аз днес за първи път изведох на кратка разходка Вероника. Мисля, че добре и се отрази, то и на мен, де.  Crazy

# 133
Айде и аз да се запиша да не ме мислите  Mr. Green Още съм 2 в 1 и чакам утрешния ден, че да не троша хатъра на една доказана форумска вещица  Mr. Green
ЧЕСИТИ БЕБЧОВЦИ НА ВСИЧКИ МАМИ, КОИТО ИЗБРАХА ДАТАТА НА МОЯ ТЕРМИН   bouquet
СПЕЦИАЛНИ ПОЗДРАВИ НА ПАРАХОД ЗА МАЛКАТА ТУНИНГОВАНА И СУПЕР СКЪПА ЯХТА С КОЯТО СА СЕ СДОБИЛИ  Wink

На остонолите мами предпочетох да им честитя лично  Heart Eyes
Ако забележите днешния ден беше нашарен на първа страничка само със сини щъркели, а се оказа че розовите преобладават  Mr. Green
Шивани след няколко часа и мен официално ще ме водят преносваща, но аз имам подозрение, че бебчо би трябвало да е два дена по-късно заченат. Пък и татето каза 15.10. та да му било по лесно да помни рождената дата на децата  Mr. Green

# 134
Алис мерси много за хубавите думи за малката ни сладурана Simple Smile
Аз пък използвам момента, че малката е решила да поспи малко повече и се ровя из нета )
Ние също имаме колики... бяхме на чайче, а баща ми донесе от Австрия едни капки Саб Симплекс, и тук май ги има, но са различни...
от мойте е по 7 капки 4 пъти на ден, а на тези които продават тук е по 15 капки, не знам колко пъти на ден... една майка ми каза че са различни... За пръв път и дадох днес следобяд и засега не е мрънкала... сега на това хранене пак ще и дам... дано тази нощ се спи...

Общи условия

Активация на акаунт