Отговори
# 105
  • Велико Търново
Абе сладурки, какво правите бе?!!!!! Честити съкровища на Гери, Северинка, Параход, Бързова...  smile3504 леле, дали забравих някой... Бързо възстановяване на всички и да се връщате, че много ще ни липсвате!

# 106
   Боже момичета разплаках се!Много ви прегръщам и тричките Параходче,Сев,Гери Hug!Много да си ви здрави принцеските и много да ви слушкат!
 Нямам думи от вълнение!Ани хайде мила,чакаме те вече и ти да се разпишеш с едно прекрасно раждане Hug!

# 107
Честито на всички мамчета сдобили се с дечица днес.    bouquet

Явно бумат на бебета ще е днес.
Аз също имам цял ден болки ниско долу и в кръста, не съм звъняла на доки.
Мислите ли, че е дошъл и моя ред?

# 108
еи аз цял ден бях по разходки и то виж колко много бебчета.

честито на всички нови мами!
много се радвам за всички ви.да сте живи,здрави и много щастливи!

# 109
Ехоооо, момичета и ние се завърнахме у дома - мама и малкия Максим.
На новородилите мами - да са ви живи и здрави бебешоците!!!
Утре ще ви разкажа и за моето раждане, което стана малко неочаквано, но все пак мина добре.
Поздрави на всички!!!

# 110
Аз съм много щастлива днес, на моят термин да се родят толкоз бебшорчета!  Hug

# 111
И моят официален термин бе определен за днес Simple Smile Хубав ден се оказа

# 112
Честити бебчета на Северинка, Параход, Пуканка и Гери Роз
Да са ви живи и здрави, много послушни и да са ви най-голямата радост  Hug

# 113
  • в здрача
Честити бебчета на Северинка и Гери !
Бързо възтановяване и скоро да се гушкате в къщи !
Кръстева честито бебче и на теб и добре завърнала се  Hug
galaxa честито завръщане у дома и на теб и чакаме с нетърпение разказа!
Аз ви изоставям за днес - ще подкарвам каката към банята.

# 114
Честито на Сев и Гери! Ей, това се казва голяма радост! Ама как избрахте най-хубавата дата беееееее!

# 115
БРЕЙ днес направо бум има от бебета.Нищо така да се чува,а деня още не е свършил hahaha hahaha hahaha
Хайде момичета има още няколко часа,за да се разпишете.

ЧЕСТИТИ ДА СА БЕБШОРКИТЕ НА СЕВЕРИНКА,ГЕРИ,И КРЪСТЕВА
Искам и аз като гери с 8 см.пред компа Mr. Green

# 116
Леле докато си напиша поста всички ще родят  #Crazy, но деня си заслужава. Ммм, тука съм, наложи се да пътувам набързо снощи и затова изчезнах. Докато се класирам сте изписали 10-11 стр. и докато изчета, и междувременно учих по биология и физика...  Whistling
Честити бебе Христина на мама sweetheart_bg и бебе Катерина на Кръстева!!!
Честит Даниел на Пуканка   bouquet!!! Милата как ни изненада всички.
Аз първо видях бебето в списъка и помислих, че днес е била заплануваната тайна дата, а то се оказа спешност. Нищо, да са живи здрави, пък по-нататък ще порастват с много ядене  Hug
Честита ни 2-ра Рая на мама Барзова  newsm51!!!
Голямо честито на татко Адмирал и мама Параход за сладката буба с хубавото име Марта, всичкото щастие на света им желая на тримата  txtloves!!!

Честита радост Михаела и на Севчето, супер, че всичко е минало нормално и вече е щастлива мама  smile3525!!!
Честито не на последно място на Гери и малката бебка, на тати и батко Дени, много щастие на голямото семейство  family4

Поля75 и Галакса, добре завърнали се  Hug
Еличка мама, много ви е сладка Алекс, прекрасно усмихнато семейство сте  Heart Eyes

Сисилия, идеята за актуализирането на списъка е чудесна. Отдавна ми се върти, но гледах да не се бъркам на авторките, и бездруго работата по поддържането е доста.
Мая, браво че бебчо вече е у дома. Сега започва семейната идилия  Wink
Сикониум, ще се справиш и без татето си мисля, не се шубелисвай излишно, като дойде ще се наредят работите  Hug
Шики, ми няма да раждаш преди 20.10., как така неощавена, ще те върнат от родилното  hahaha
Ради, твърде е възможно наистина да се е започнало и при теб, стискаме палци (тези които още сме тук, а не сме много  Confused)
Чувала бях, че по пълнолуние всички се разраждат, обаче днешното направо си е порой от бебчета  Laughing. Хайде, има време още  Mr. Green
Искам и аз слънчево дете, а не ми се чака до другата неделя. То обаче си кротува и нехае майка му какви ги реди

# 117
  • София
 smile3514 И аз си бях харесала тази датаааааааааааа!
Ще чакам до 19-ти  smile3516

# 118
Айде да е живо и здраво и Гериното бебче,браво така ми харесва форума ,всичко се случва толкова бързо ,сутринта бяха на линия и писаха-леле колко бързо се случват нещата направо не е за вярване!

# 119
  • София
Страхотен ден!!! Hug

Да са честити съкровищата на Северинка и Гери  bouquet Да растат здрави, умни и щастливи деца, обградени с много обич и топлина  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт