Отговори
# 90
Айдеееее, днес май ще имаме най-много бебчета Simple Smile
Манянка нали е в същата болница със Сев, да не е родила и тя?

# 91
Мими и Инчето сигурно са се разбрали да не казват скоро...поне не и в тази тема. Ако се появи и още един щъркел ятак, ще стане весело  Laughing

# 92
Честито на новите мами!! Да са ви живи и здрави бебчетата и много слънчеви като днешния ден! На останалите леко и безпроблемноо бременеене и скоро да гушнем и ние нашите мъници!

# 93
ГЕРИ е родила прекрасна дъщеричка с прекрасните размери от 3250 кг и 52 см. Има леки разкъсвания, но е отишла с 8 см. разкритие, и тя като мен пред компютъра е щяла да роди  Crazy Мислела че я боли коремчето, а то бебка е искала да излиза. Чувстват се прекрасно и звучеше много щастлива по телефона!

Бъдете живи и здрави и бързо възстановяване и пребиране вкъщи при таткото и баткото!
[/color]

# 94
  • Бургас
Севче честито сладурано  newsm51
най-накрая мишлето реши да се появи-браво.

Гери и твоито се свърши или започва-въпрос на гледна точка. newsm51

# 95
Хайде да ни е честита Андреа! Много здрава, мамина отмяна и много послушна!
Всички бебета оттук-нататък все така да излизат (аз да не приказвам много, много че от 2 часа ме "боли коремчето"  Whistling)

# 96
Айде, честито и на мама Гери! Дано малката принцеса внесе много щастие и хармония в семейството ви Simple Smile
Фийл, давай сега е момента Simple Smile

# 97
Сиси, като си доготвиш, бая работа те чака тук  Wink
Мъжки мами, започна се с момиченцата, усещате ли, че ще чакаме ред?...

# 98
  • София
ГЕРИИИ, Честито детенце!

Момичета, май само аз останах от т.нар преносващи да чакам!

Не ми се е изчерпало търпението, но и на моето бебче му е време!!!

bouquet

# 99
  • София
 #Crazy Малееееееееееееееееееееее, кво стана беее  Shocked човек да не се покрие за малко  Laughing Давайте мами, не ме жалете, всички ще ви запиша!
Честити принцеси на Гери и Северинка!   bouquet

# 100
  • Bulgaria
Ех че радостни вести днес!! Честито на Параход, Барзова ,Северинка и Гери! Да са ви живи и здрави бебчовците и много да ви радват! Отървахте се момичета, от бременеенето  Joy сега бързо възстановяване и ви чакаме тук. Ние бяхме на разходка досега, много хубаво време. Симптоми за раждане никакви , отчаях се. До 24 ми се струва толкова далечно ooooh!

# 101
  • София
Ей,колко много бебчета си имаме!
Честити дъщерички на Сев, Кръстева, Параходката и Гери! Да са им живи и здрави, много щастие да им носят! Много цунки на малкине сладурки и мамитата им!
И аз се чух с Гери, тя направо ме шашна, уж корема от храна я болял,а то какво било  Laughing

# 102
Simple Smile Още! Още! Гери, Северинка, здрави и прекрасни да са ви бебчетата и много, много да ви радват!

Фийл, потегляш ли насам? Simple Smile

# 103
Честити да са бебчетата на мамите Параход, Северинка, Гери, Бързова и Кръстева. Дано растат здрави и щастливи дечицата!

# 104
Simple Smile Още! Още! Гери, Северинка, здрави и прекрасни да са ви бебчетата и много, много да ви радват!

Фийл, потегляш ли насам? Simple Smile

Все още не, ще си кажа.... Първо - адресната регистрация  Wink

Общи условия

Активация на акаунт