Отговори
# 75
Параходке, честито, е вече роди и ти)))))))))) Мога да го кажа  hahaha БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ С БЕБС!

Маилили, честито и на теб мила, много да се гледкате и слушкате!

Сигурно съм изпуснала някоя мама да й честитя, но не съм чела назад темите. Нека всички се чувстват поздравени, а на тези които им предстои да им е леко раждането и бързо.

# 76
  • София
Еййй, колко много хубави новини има днес Hug

Честити сладурки на Барзова, Параход и Кръстева     bouquet  bouquet  bouquet
Да са живи и здрави, много да слушкат и да носят само усмивки на мама и татко Hug

# 77
ИМАМ НОВИНАААААААААААААА

ПОЗНАЙТЕ КОЙ Е РОДИЛ?!

# 78
SEVERINKA, е родила в 16:55 дъщеричка МИХАЕЛА с манекснеки размери 4050 кг и 53 см. И двете се чувстват много добре. Родила е със секцио. Предава на всички ни целувки!

Да са живи и здрави и много да се слушкат и обичкат!!!

Е ДНЕС БЕШЕ МОЯТ ТЕРМИН, ама уви не сколасах до него. Но като гледам доста мами се отчитат вместо мен  Joy

# 79
Честито Севче,стискаме палце всичко да минава бързо,ех че ни изненада а отиде да се къпе!

# 80
  • Lovech
Браво! Колко много бебчета днес!  newsm44
  bouquet    bouquet
ЧЕСТИТА ДЪЩЕРИЧКА НА СЕВЕРИНКА!
ЧЕСТИТ ДАНИ НА ПУКАНКА!
ЧЕСТИТИ ДА СА РОЖБИТЕ НА КРЪСТЕВА И БАРЗОВА!

Неделята е денят на Слънцето - да са ви живи и здрави, слънчеви и усмихнати дечицата!

# 81
Севи, най-накрая! Браво! Ама че голяма мадама! Добре че избра секцио! Да ти е жива и здрава!

Днес е ден за раждане за щъркели и преносващи мами! Хайде, Гери и Шивани, хващайте се на хорото - вие сте!

# 82
  • Lovech
[size=14pt]Извинявам се, пропуснах Параход - честита да е малката Марта, весела, щастлива и послушна![/color] [/size]    Hug

# 83
  • София
Пуки честито синче!
Параходка браво на теб, имаш си вече момиченце. Ехааа, колко ви се радвам на вас със Северинка и нейната дъщеричка !

Барзова и Кръстева-  честити бебенца!

smile3525

Днес се видях с Галето в АГ-то. Поприказвахме си, тя вече е добре и се усмихва, изпраща на всички октомврийки много поздрави!
Тя и Мариелка (Енигма) са имали трудни раждания, но вече си гушкат момченцата!

# 84
ЧЕСТИТА ДЪЩЕРИЧКА НА СЕВЕРИНКА ! ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА МАЛКАТА ПРИНЦЕСА И ДА РАДВА МАМА И ТАТКО.

Северинка е добре, звучеше малко изморена, но много щастлива Simple Smile

Познайте още кой е родил?

# 85
ЧЕСТИТА ДЪЩЕРИЧКА НА СЕВЕРИНКА ! ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА МАЛКАТА ПРИНЦЕСА И ДА РАДВА МАМА И ТАТКО.

Северинка е добре, звучеше малко изморена, но много щастлива Simple Smile

Познайте още кой е родил?

Гери?

# 86
ЧЕСТИТО СЕВ, КРЪСТЕВА И ПАРАХОДЧЕ! МНОГО ДА ВИ РАДВАТ МАЛКИТЕ ДЕВОЙКИ!
А на мен докторите ми казваха, че ще съм с първокласничка  Joy Явно моята девойка е подлъгала ехографите с дългия си бедър  hahaha

# 87
ИМАМ ОЩЕ ЕДНА НОВИНАААА

# 88
feel_u твойте ясновидски способности почват да ме плашат вече Wink

# 89
Гери е нали? Айде бе мацкииииииииииииииии!

Общи условия

Активация на акаунт