Отговори
# 60
Хайде честито ти акустиране, Параходче!
Татко Адмирал, добре сте се справили с бурите и ветровете!
Сега - попътен вятър и здрави дъски и платна!
[/size
]

Мими, изкарвай го Миро, достатъчно е голям!

# 61
Честита Мартичка и на Параходка,бързо да се съвземат и двечките и да радват цялото семейство!

# 62
Честито на всички нови мами. За малко да изчезна и бебетата валят ли валят.... Ние още сме 2 в 1. С приготовленията съм готова на 100% и сега само чакам. Имам леки контракции и се надявам да е скоро. Оставям ви че отивам да къпя каката и да я приготвям за градинката утре.

# 63
 newsm44Ейййййййййййй имаме си бебе параходче.Да е жива и здрава малката Мрата и да радва много мама и тати.

# 64
Да ви кажа само, Пуки вече кърми малкия успешно! След два часа ще я раздвижват вече, бебчо е при нея и тати постоянно. Секциото и е минало много леко!...Само дето се е притеснявала! Hug

# 65
Честито параходче Марта! Попътен вятър на цялото семейство и слънчеви дни като днешния! sun

# 66
  • Бургас
Параходче браво мила.Справила си се прекрасно. Hug
Нека Марта е винаги усмихната и щастлива и да радва мама и татко. newsm51

# 67
Simple Smile Параход, честита ти дъщеричка! Много здраве и усмивки за цялата ви флота. Simple Smile

Неродилите вече се броим на пръсти направо. Simple Smile

Много благодаря за съветите за лекуването, че тук в чудо се виждам вече. До сега никакви такива настинки и аз като Шики и изведнъж на ти гърло, на ти нос, на ти адското главоболие.

# 68
  • на Земята
ПАРАХОДЧЕ,ЧЕСТИТО ВИ БЕБЕНЦЕ МАРТА! ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА И УМНА КАТО МАМА! newsm51

# 69
Здравейте мами  Grinning !

Честито на всички вече родили и радващи се на бебоците си, стискам палци за леко раждане на всички останали  Hug

Виждам, че никой не се е разаписал за 4 октомври и смятам да попълня празното  Wink
Имам дъщеря Катерина, 2800 гр, 47 см, нормално раждане, второ дете, термин 14.10.
sisilia, моля те да ме добавиш в хубавия списък на маметата  Laughing

feel_u, следя кога и ти ще се похвалиш  Hug

# 70
Здравейте мами  Grinning !

Честито на всички вече родили и радващи се на бебоците си, стискам палци за леко раждане на всички останали  Hug

Виждам, че никой не се е разаписал за 4 октомври и смятам да попълня празното  Wink
Имам дъщеря Катерина, 2800 гр, 47 см, нормално раждане, второ дете, термин 14.10.
sisilia, моля те да ме добавиш в хубавия списък на маметата  Laughing

feel_u, следя кога и ти ще се похвалиш  Hug

Ало, мадам, да се беше обадила като навърши 1 годинка!
Къде се изгуби?  Hug
Да ти е честита Катерина, да си я гледкате хубаво и да ти оставя време да... пишеш във форума...  Wink

# 71
Цитат
Да ти е честита Катерина, да си я гледкате хубаво и да ти оставя време да... пишеш във форума... 

...и да ни зарадваш със снимки на щерката Simple Smile

# 72
  • София
Честито на параходката! Да расте голяма и здрава малката Марта за радост на мама и татко!
Отивам да сготвя и ще допопълня списъка с новинките!

# 73
Честити бебчета на Пуки, Параход, Барзова и Кръстева! Здраве и прекрасни мигове с малките слънчица!

Последна редакция: нд, 12 окт 2008, 17:57 от tediko

# 74
Честито, Пуканке!
Честито малко Параходче и на мама Параход!

Да са ви живи и здрави дечицата, а на вас - бързо възстановяване и скорошно прибиране вкъщи!

Абе аз ли не съм разбрала или досега варненските ни октомврийски попълнения са само мъжки? shikimiki, в теб ни е нареждата за една напета мома  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт