Отговори
# 195
 Честито  мили момичета !
 ле-ле , не съм ви чела един ден  и половината от чакащите са родили ...

Пуки , как така ме изпревари  все още се чудя .Да ти е жив и здрав  малкия Дани !
Сев , чудесно  скъпа ,каква голяма госпожица си родила .Браво !
Гери , честито и на теб , сигурно баткото много се радва ,че си има  сестричка !  И  Гери  newsm59
Параходче , да  расте весела и засмяна  малката госпожица !

Ако пропускам някой , моля да ме извините и аз съм с предстартова треска...

# 196
Здравейте и от мен - 2в1 все още  Mr. Green
След прегледа - разкритие 3 см., контракции никакви  Rolling Eyes, бебе позиционирано отдавна. Всичко това добре, но за да тръгне раждане си трябва наличие на родилна дейност, демек контракцийки. Не се ли появят до петък ще гледат да ги предизвикват пък мен ме е шубе  Sad
Силно подозирам, че ми беше направена процедурата туширане, щото предния път прегледа за разкритие не боля, така както ме заболя сега. От докторката чух, че при Северинка всичко е ок - това от медицинска гледна точка, а си мисля, че от психологическа тя си е добре  Grinning
Фийл и всички дето се вълнувате от астрологията - току що стигнах до интересно откритие - до този момент в нашето семейство всички сме родени в понеделник  Grinning
Почвам да си мисля, че както една видна форумска вещица ме е орисала за 13.10 и при условие, че всички сме понеделник, може пък бебето да реши и днес да е  Thinking
Рени при нас таткото иска датата да е 15, щото и баткото е тогава и му било лесно да запомни  Joy
Относно любопитството на хората - ми гледам да не им се връзвам. Непрекъснато ме питата, айде кога, няма ли бебе. Пък аз най-спокойно отговарям, че в болницата не ме искат. А днес даже на въпроса "кога се очаква бебето?", съвсем сериозно отговорих "Вчера"  Mr. Green Изгледаха ме странно, но на мен ми беше забавно.

# 197
  • Lovech
Здравейте и от нас! Сега се прибрахме отразходка, за  да се нахраним, и пак излизаме.
Да ви се похвалим, днес ни падна пъпчето. Сега леко сълзи, но се надявам до няколко дни да се оправи, и хайде в коритото!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ГЕРИ, ДА СИ ЗДРАВА И ЩАСТЛИВА ЖЕНА И МАЙКА!  smile3525 newsm59
Това е засега, слънчев и усмихнат ден на всички!

# 198
manana, това с "вчера" много ми хареса hahaha! Направо си ги "изплющяла" Joy!
Говорих с моя зъбар, утре в 12ч. ще ме погледне. Да ми оправя зъбите, че сега съм в най-ящния си период и тия зъби ме убиват! След това в 15.30ч. съм на преглед при Атанасов в АГ-то и мисля и да огледам родилното, ако ми разрешат, разбира се. Макар че сега като се змисля, с тоя грип дето съм го пипнала не е много добра идея! Ама да видим, може утре да съм по-добре вече.../ Докато го напиша и кихнах 3 пъти!/
Фиил ако имаш някакви въпроси, които мога да задам от твое име кажи! Сега трябва да си надигна дебелото д... и да отида до банката да си платя задълженията, че вече укъсняхме и без това, а как не ми се мърда...

# 199
  • Бургас
Геринце  newsm59 да си жива и здрава и да те радват малките мишлета.

Мананче направо си супер с това "вчера" Hug

Бидапет и нашето сълзеше,но аз сложих марличка със спирт и то спря да сълзи.

# 200
Манана,днес д-р Владова ли те гледа ,аз трябва да се чуя с нея ама не зам кога е удобно да и звъня да няма прегледи,ще пробвам след малко да видим.Ако не успея да се свържа ще трябва утре да ходя до поликлиниката да се разберем за подробностите,дали трябва да попълвам декларация за избор на екип и т.н. а и от болницата ми казаха че трябвало някакво ново направление да се издаде от наблюдаващия след като му предам епикризата -абе много неясноти ще видим. newsm78

# 201
  • Бургас
Никози точно се чудех къде се губиш.  Hug
Как си?

# 202
Радче при Владова бях. Принципно с нея сме се разбрали, че в болницата е удобно да я търся след 13 часа. Преди това има операции и т.н. Относно документи, които са необходими да се попълват е много трудна  Rolling Eyes И аз вече не знам какво и кога ще трябва да попълвам, но се успокоявам, че ще ми кажат като дойде времето. Няма ме остават да не си платя я  Wink Иначе с нея като говорихме каза "На болницата за избор на екип", но кога е точномомента и аз не знам.
Това за новото направление най-вероято го искат, защото си лежала в болницата вече? Или пък да не би да ти искат за това, че са те били приели за изследвания. Мен като ме пиреха юни месец после трябваше да им донеса направление, за да могат да ми издадат болничен и да не трябва да заплащам престоя.

# 203
Аз пък се чудя къде е Шивани днес  newsm78

# 204
  • Велико Търново
Абе момичета, според вас има ли начин да се определи гестационната седмица, че и термина без бременната да е гледана на видеозон? Знам, че е странен въпроса, ама една приятелка е така и аз не спирам да се чудя  newsm78

# 205
Наде абсолютно е възможно и се прави по този начин  Peace
Гестационната седмица и вероятния термин на раждане се определят на базата на първия ден от последната менструация, като се прибавят 9 месеца и  7 дена.

# 206
  • Велико Търново
Уфффф, къде ми е главата и на мене...  Embarassed Съвсем изперквам...Те даже и при първия преглед, когато е отишла за установяване на бременността на са я погледнали.

# 207
  • в здрача
Nadejda:)) Тази събота пак съм на преглед, този път в 12 ч ако бебчо случайно не подрани, но според него е малка вероятността да се срещнем в родилно тази седмица, макар нищо да се не знае. Шийката не е тръгнала още да се изглажда, затова ми обясни, че ако раждането не започне през седмицата събота като се видим ще провери за  разкритие и ако няма нищо следващата седмица всеки ден трябва да ходя на преглед, предполагам на запис на тонове, че ще се водя преносила, а след 25-ти - на наблюдение в болницата.
А как са установили, че е бременна - по нейните думи ли? При кого е ходила?

Едно напомняне към кърмещите момичета - да не забравите да си хапвате млечни продукти - всеки ден, че иначе калция който минава през кърмата за оформлението на постоянните зъбки ще се свали от вашите кости, зъби и нокти. Та за да няма развален зъб или чупливи нокти е добре да поемате и калций вие самите. Спомням си, че ако мине седмица без да хапна нещо млечно и веднага се отразяваше на твърдостта на ноктите ми, но после като хапна някакъв млечен продукт и се оправяха.

# 208
syconium, на мен кърмата ми е малко, и на две -три цедения докарвам до към 120 мл с 300 зора. Тоест като събера за едно хранене, само то е на кърма, иначе сме на АМ. Да кажем две хранения на денонощие се събират с кърма, другото е с АМ. Много ми е гадно, но по-добре малкото човече да е сито и да не плачка.

mimisofia, извеждайте се спокойно, ние още на 8-мия ден излезнахме. Педито каза че щом има слънчице по-добре да събира витамин Д. А в този ред на мисли от утре почваме и капки витамин Д.

# 209
Благодаря ,Манана сега говорих с нея ,трябвало направление от ЖК от наблюдаващия ме лекар ама ако не мога да взема ще ми издадат от болницата.Аз май наистина няма да мога да го взема ,защото тази която ме наблюдаваше работи от време на време и няма да мога да ида при нея до 15-ти , затова ще се явя така пък ако ме вземат  ThinkingТам докъто бях имаше и други мами приети без направление,които после трябваше да о донесат,дано да няма проблем ,че трябва да ангажирам мъжа ми да виси по доктори а като го знам какъв е ще има бая да мрънка.За плащането и на мен така ми отговори лаконично-на касата по тарифата на болницата newsm78,ама и за това не се притеснявам ,няма да ни се размине!

Общи условия

Активация на акаунт