ЮЛСКИ бебчета 2008 (тема 23)

• 11 787
  • 283
  •   1
Отговори
# 120
Пък Анджелинка Джолиева кърми и не си доспива - ей, така е, като не ще да се включи в темите ни, все щеше да измисли нещо по въпроса  Mr. Green http://www.netinfo.bg/?tid=40&oid=1239081
Joy Joy Joy

С 6-те деца - само 2 вечери помощ...не знам, но съм свикнала да мисля за звездите като разглезени хубавици и не си го представям много много.....А може и да не съм права, разбира се smile3537
Да, тя ги гледа, обаче всичко друго й правят - готвене, чистене, гладене и т.н. Тя е само една гледачка и всичкото време й е за децата Crossing Arms Laughing

# 121
Имаме си рожденничка Wink

ЧРД на Алиса! Бъди здрава, много щастлива и обгрижвана от тримата мъже на сърцето ти!

# 122
Ма'ане му е цаката. Сутринта кантара ме изненада с 55.5 - кг, на които забременях. Ама като се разхождаме и каката се умори, сяда на количката та дефакто бутам 12.7 кг Ясмин, 14 кг количка и 7 кила Ноеми Crazy  Crazy

И тук е хубаво временцето, а сутринта беше непрогледна мъгла. Толкова беше красиво в градината, че въпреки че почти всеки ден съм там и имам купища снимки съжалих, че днес не нося апарата Sad

Ноеми си бута фитнеса Shocked Вдига си краката до високата част и я рита Shocked

# 123
Джоли,  Hug
В нормата сме!
Къде е магазина "Зара"?
Много плаках за момиченцето! Cry
Ива, Еленка е страшна сладурка! Heart Eyes
ЧРД на Алиса!  bouquet

Последна редакция: пн, 13 окт 2008, 15:18 от nip1977

# 124
  • София
Времето е страхотно, а моята Вероника е с остър бронхит! Sad
Добре , че майка ми е тук, та има кой да помага. Сега я изпратих навън да разхожда Ели, а с Рони сме у дома и правим инхалации.
Усещах от известно време, че натам отиват нещата, но вчера баща и я води на кино. Купил и един пакет пуканки, почерпил я с кола и резултата е налице.

Не му се карах, защото той достатъчно се самообвинява. Честно казано струва ми се, че повече се шашка от мен , когато детето се разболее. Като майката-орлица е - толкова е загрижен и внимателен, докато аз, срам не срам, понякога не усещам, че става течение, пие студено, не е облечена достатъчнои др. подобни.

Вероника е с алергична астма, но така и не разбрахме от какво е алергията. Обикновено я лекуваме с вентолин и това помага да не стигаме до антибиотици, но няколко пъти сме отървали нещата и тогава стига до пневмония.

Сега ще трябва да пазим бебето от нея, макар че алергията сама по себе си не е заразна, но кашлицата си е кашлица.

Така че момичета, може да си направите срещата пак в северния. Тези дни мама ще извежда Ели, а аз ще съм с Рони.

# 125
  • София
Болните бързо да оздравяват Peace
Ние май май сме по-добре baby_neutral а и тати вече кацна...та сега го чакаме с нетърпение Hug

Нипче,вие защо не спите?

# 126
Ками  Hug

Ние се върнахме днес от планината  Simple Smile сега  wash hang 1ironing

Катето ни "слуша" с променлив успех, не успях да си почина кой знае колко, но поне бях сред природа, а и смяната на обстановката ми се отрази добре.
Цели две вечери ни остави да вечеряме спокойно в ресторанта на хотела, което си е живо постижение. Като се замислихме с мъжа ми, тона не ни се е случвало от родените ни дни през юни  newsm78

Джоли, утре ще ходим ли на гимнастика

# 127
  • София
Къпя се в банята. Вероника влиза да се изпиша. Въпрос: Мамо много ли коса ти пада? ( сифона се е задръстил, при това периодично докато съм под душа го чистя )
Казвам - Така е, пада.
- А от косата ли , или от друго място?
Shocked
Но бързо се окопитих - от косата , естествено, виждала ли си на друго място толкова дълги косми?
После ме пита защо и аз иобясних, че може би е от бремеността , а после ще спре да пада. Макар че докато спре, може да не ми остане коса. Mr. Green

# 128
  • София
- А от косата ли , или от друго място?
Joy Joy Joy Ей, ама страшни са тези хлапета значи!

Майра, тия с маането ги разправяйте с Дуцата на старата ми шапка Crossing Arms Нали и аз маам...Нарочно пазарувам от Борово и тикам нагоре по баира да нас пълна количка с продукти. Файдата е само заздравен бицепс Crazy Килата не мърдат - ей, на, и аз тази сутрин се мерих! Е, как да мръднат като само плющя hahaha На форумската коледна среща ще се маскирам като бременна, че да не ми личи дебелото шкембе Mr. Green
Докладвам посещение при лекаря ми за профилактичен. Супер съм засега, напълно възстановена Peace Каза менструация да не чакам скоро, от което аз си отдъхнах, че нали ви писах - не се пазим с мъжлето и като ви чета какво взехте да менструирате една след друга, лошо ми ставаше Blush Вече няма да си образувам нерви така. А след като ми дойде съм решила да пробвам спирала, може пък да ми понесе, кой знае! В сряда ще станат и резултатите от микробиологията и цитонамазката, дано и там няма изненади Praynig

# 129
Привет. Аз докато се наканя да пиша то бебетата порастнаха. Чета ви много редовно но не пиша (малко съм стеснителна). Ние сме добре растем и се опитваме да преодолеем ужасните колики които имахме. Заради тях и свикнахме да се приспиваме на ръце и сега само така успяваме да заспим Sad Преминахме през един много труден период заради тези колики. Малката постоянно плачеше, баткото си искаше вниманието. Домакинството ме чакаше. Много нерви ми отидоха, въпреки че съм много спокоен човек Tired :Е сега е малко по спокойно, но си е било трудна работа да се отглеждат две деца едновременно. Добре че сте вие за да ви чета и да ми олеква  bouquet
Направих едно албумче да се покажем и ние Simple Smile

http://july2008.multiply.com/photos/album/65/Snimki_na_Seevgi

Чао засега thumbsup

# 130
Запис от мен, не съм чела нищо назад. Ще наваксвам, ама после че сега излизаме.
Много хубави снимчици, Сеевги. Джанан е голяма сладурана, какви очи има  Heart Eyes И ти си много хубава, май за първи път виждам твои снимки  Flutter

# 131
Seevgi, изглеждаш чудесно, а и дечицата ти са приказни!
ЧРД, Алиса!   bouquet
И ние до преди малко бяхме навън, то къде да си в това време!
Айчуха, намерих начин да връзвам Никола отстрани в слинга ето така. Малко мрънкотеше, но определено му харесва повече, отколкото с лице към мен. Надявам се да свикне.

# 132
Сеевги, много е сладка бебка, а баткото е направо красавец Heart Eyes. Какви очи като въгленчета има, пу-пу, страхотен е Grinning.

И аз мисля да си сложа спирала, но малко ме е страх. Моля, ако някоя е ползвала, да сподели болезнено ли е слагането и изобщо след това има ли някакви проблеми Praynig.

Не помня дали ви се похвалих, но и аз се "оциклих" Mr. Green. В продължение на цял месец пъпчасвах по лицето, коремът ми се издуваше и яйчниците ме боляха. Честно казано, нямах търпение да ми дойде, за да се почувствам нормално. Е, дойде ми с пълна сила преди седмица Grinning.

За косата направо не ми се пише, цели кичури свличам от главата си само като прокарам пръсти през нея ooooh!.

Ками, бързо оздравяване на Веронка. Колкото и да ги пазим, не винаги зависи от нас. Затова няма смисъл да се самообвиняваме.

Последна редакция: пн, 13 окт 2008, 18:21 от Астарта

# 133
Много сладки моми в тая тема имаме, беее Simple Smile Досега гледах красотата на Seevgi Simple Smile

ето го и моят шишко, следобяд една серийка му направих, където е с жълта шапка е все от днес:

http://picasaweb.google.com/alisichkov/Alex#5256639693871583266

П.П. И аз Simple Smile http://img518.imageshack.us/my.php?image=20081005009il2.jpg

# 134
Сеевги, голяма сладуранка е малката! И баткото е голям хубавец!
Pearly, разкошен е миниатюрния! Много ме кефи снимката, на която си е бръкнал в джобчетата! Grinning
kami ch, с Вероника май не можеш да скучаеш! Опасни са малчуганите.. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт