ЮЛСКИ бебчета 2008 (тема 23)

• 11 754
  • 283
  •   1
Отговори
# 270
Ине, честита месечинка! Много хубави снимки. Много е красиво. Тъкмо бях почнала да се чудя къде се загуби. Утре ще има среща в Южния парк, ще ходиш ли?

# 271
  • София
А като ходите в Южния на обед прибирате ли се или сте нон-стоп от 11-12 до 16-17 там? Защото ако сте плътно, може и ние да дойдем.
Ми то бързо минава времето Mr. Green Аз съм готова цял ден да се шматкам Mr. Green Времето е велико.Това са последните готини дни.

Е, то се оказа, че има събрание и в заимовия  Mr. Green

да пробваме в заимовия днес към 13? имам кола.
Ако имаше и гараж...  Crazy
След околко час тръгвам натам.

Ив@, много благодаря  Hug

Честито на Ине и всички, които имат повод.   bouquet

# 272
  • Варна
Добро утро и от мен  Hug
Първо честити  зъбки на малката Лора  Heart Eyes !!! И на Ана на Маймунка също!!!  bouquet
Честити месечинки на всички бебета които станаха вчера и днес на 3 месеца!!! newsm51
МамаДона, добре дошла при нас!!! smile3525
Ine, много красиви снимки  Flutter

Вчера с майка ми се замъкнахме в морската, но никоя от нашите мами не срещнах..  Rolling Eyes Може и да сме се разминали...Иначе от 1.00 на обед до 4.30 бяхме там около Пантеона ..
Днес ще видим дали ще ходя до там...нещо е облачно.. Но 2 дни беше супер времето 20 градуса..
Мойто дете снощи спа спокойно за разлика от последните 4 дни , както беше започнал да се наспива към 3.00-3.30...И заспиваше в 6.00...Снощи спа  от 21.30 до 5.45  Crazy Но след като яде , не пожела да поспи още малко ....
Карате ме да мисля с тези зъби ,че може от това да е бил неспокоен, че лигите му текат яко...Но засега няма пробило зъбче ..
Павката не е акал от събота вечер, ама е спокоен - снощи беше супер спокойно бебе и сега пак спи .....Усвоява здраво  Laughing
Пърли,  Айчуха, много сладки бебоци , във вашата категория сме... Около 8 кила мисля че е вече  Павел  Heart Eyes На мама пухчо ... Hug Яки мъже ще са нашите ... А Алекс така прилича на теб Пърли .... Grinning

# 273
ine   честита месеченка и годинка

Много хубави снимки. В триград е  много красиво.
Да не сте влизали  с бебчо в Дяволското гърло?

Все забравям МамаДона добре дошла! И малкия Денис също  Hug  Къде в княжево живееш?

# 274
  • София
Ине,честит ви празник...и ние скоро навършваме годинка,откакто съществуваме Joy
А за обувките...мдааа,моя е с 47-ми и има огромен проблем,и понеже е супер капризен,освен това и маняк на обувки/да не ви казвам колко има/купува само фирмени,и се оказва че тук фирмите не внасят големите номера newsm78не е ясно защо....Еко меко,геокс,тимбърланд и тем подобни...Та както и да е,купува си обувки от вън!И нали в понеделник се прибра,беше в Германия и Холандия...и да не ви казвам колко обувки домъкна hahaha миличкият ми Heart Eyes
За зъбките,наистина май при всяко дете е различно newsm78

И да ви кажа...ние пак се сополивим,уж беше минало ooooh!и е доста неспокоен и нощем,което е странно за него Crossing Arms
редакция
Аз живея на Опълченска и Пиротска Sick и имах голям проблем с разходките,киснех в градинката с църквата-сигурно я знаете...пълен отврат-наркомани,тиинейджъри,шум и мръсотия.Вчера изведнъж се сетих за градинката на Света Троица,оказа се,че съм на 15минутки от нея...и мнооого ми хареса,голяма,тиха,много пейки...и резултата беше-Александър спа 2часа,нещо,което никога не е правил през деня Heart Eyes

Последна редакция: ср, 15 окт 2008, 10:48 от kali-76

# 275
Аз живея на Опълченска и Пиротска Sick и имах голям проблем с разходките,киснех в градинката с църквата-сигурно я знаете...пълен отврат-наркомани,тиинейджъри,шум и мръсотия.Вчера изведнъж се сетих за градинката на Света Троица,оказа се,че съм на 15минутки от нея...и мнооого ми хареса,голяма,тиха,много пейки...и резултата беше-Александър спа 2часа,нещо,което никога не е правил през деня Heart Eyes
Друго си е на разходка, наистина навън повече спят бебетата, дори и моето.  hahaha
Днес му сложиха първия Пентаксим. Смелчагата дори не гъкна!  Heart Eyes Засега е добре, и мястото на убождането е спокойно, дано нямаме ядове. Наддал е 600 г и 4 см за 28 дни. Теглото ми се струва незначително, сравнено с наддаванията предните 2 месеца, но като цяло май е ОК.
За разходка в Южния в петък и аз съм навита. Ще ходим с Никола на гости на моите колеги в офиса, а той е в Бели брези, тъй че после ще се включим към срещата.

# 276
Аз досега бях на гимнастика. Помните ли, че разказах, че идва една Белинда (логопедката, която ще изнася доклад Mr. Green края на месеца и се чудих дали да ходя). Та нейната дъщеричка се казва Майра Joy

# 277
Спретнах ви на бързо една  НОВА ТЕМА

Последна редакция: ср, 15 окт 2008, 13:37 от душичката 32

# 278
  • София
Много хубава идеята за бебешка среща, обаче аз съм пас. Няма как да организирам транспорта. Ако по някакво чудо таткото успее да ни докара ще е добре, ама не ми се вярва. Закотвени сме на Герена... Излизам.

# 279
  • Варна
Здравейте момичета,
на мен все не ми остава време да пиша, ама нали сме сами и все не смогвам.
честити зъбки,направо ме изненадахте.айде нашта пак реве.

# 280
  • София
Не влизахме в пещерата заради влагата там а и си е студено долу- като порастне ще я пуснем да влиза в пещерите в района с Емо - нали е мацка ще си падне по него Simple Smile
Ра, утре съм на линия - кога е срещата, че аз още не смогвам да ви прочета  Blush Embarassed

Да ви кажа за седенето по корем - като бяхме при д-р Драганов и го питах дали има проблем, че не си държи главата много и забива нос и той хвана една играчка издаваща звуци и я сложи пред Криси и точно след две изпиуквания, да и привлече вниманието - моето дете си държеше главата високо и се радваше. И сега е така или ни гледа нас или трябва да има нещо пред нея - дори и да е шарената активна гимнастика - и се справя много добре - ето:
http://public.fotki.com/uzasko/2008/kiki--treti-mesec/img9344.html

# 281
да се включа и аз с хвалба. моето бебе спа снощи от 9.30 до 6.00, яде и пак  до 8.00, яде и пак до 11.00! голям кеф. Може да е от статията, която Пърли беше намерила, мерси Пърли. Приложих някои дребни хитринки.
Ели, честити зъбчета.
Дуци, ти купи ли си онази люлка на Фишер Прайс ?

# 282
дори и да е шарената активна гимнастика - и се справя много добре - ето:
http://public.fotki.com/uzasko/2008/kiki--treti-mesec/img9344.html
Хахаха, и ние имаме същата гимнастика  Mr. Green Ине, много е пораснала Криси  Heart Eyes

# 283

Общи условия

Активация на акаунт