ЮЛСКИ бебчета 2008 (тема 23)

• 11 754
  • 283
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Добрютро Hug
Агата, браво за снощи, много е яко така да си посветиш два часа Heart Eyes
Честити зъбки на малката госпожица Hug За кърменето - няма проблеми. Като спрях да кърмя Ники, имаше вече всички зъби, не ме е хапал никога.

Искам да ви кажа, че гледката на бебе в ортопедични гащи не е никак приятна Confused Все едно е в кошница, все едно е нещо болен Sad Малко ми е тъпо, ама нали е за негово добро...Дано по-бързо да се доразвие ставичката и да ги махаме, че му развалят тоалетите hahaha
Вчера го извеждах с анцунг и маратонки, имаше вид на някой, който отива на спорт Joy

# 256
Добро утро и от нас.

Днес сме на консултация. Стискайте палци педи да не измисли нещо ново защото вече  #2gunfire

Честити месечинки на днешните бебоци

# 257
Привет.
Напоследък съм толкова уморена, че никъде не ми се пише. Излизаме към 1 и се прибираме в 7, когато вече е студено. Щото зимата иде и ще ви втръсне от мен Mr. Green Днес ще излезнем по-рано даже, към 10.30 мисля.

Мама Дона, добре дошла, ако искаш да те добавя отпред дай всички подробности(леле, не помня аз ли я пуснах тая тема, но май да #Silly )

Честити зъбчета на Ели пате. Кучешки ли са? Нали те излизат по-късно? Така е писала Олето щото... Thinking
Аз да допълня Кетито, че освен нещо бяло, се почуква с метална лъжичка, за да са здрави Wink

Хайде да си направим една обща среща в Южния, какво ще кажете? Примерно в петък? Към 11.30-12 часа?
Ако има такава, то аз ще дойда с трамвая, че не ми се рискува пак малкия звяр да изпадне в истерия Crazy

Агата, завист ме налегна, шЪ знаеш. За ваната... Joy Позеленях чак.

# 258
Агата, добре че ми напомни, и аз имам пране в пералнята Simple Smile
днес вече ще се епилирам, а и съм си поръчала нови очила и ще стана мацка!

да пробваме в заимовия днес към 13? имам кола.

# 259
На линия съм за срещата днес в Южния. Дуци, и за петък съм ОК, но няма да имам много време, че в 14 пристига приятел, който трябва да взема от летището.

Вчера пак ходихме в бистрото. Ния спа  Party, аз се бях наконтила и беше много готино. Съседите също дойдоха...абе парти стана Wink Не знам дали съм ви казвала, че мъжът ми в пристъп на носталгия се беше изказал "и едно време като ходихме по питейни заведения..." Joy Та вчера го изведох на едно такова Wink

Оле, има варосан човек по бтв  Shocked

# 260
Олето  Hug
Сакси, много е хубав сайта на Яна! Страхотно оформен и снимките са супер Heart Eyes Peace

Свекъра ми ще довършва някои неща по апартамента, затова и ние ще сме цял ден навън. Поради липса на кола, ще се мотаме в Драгалевци  Thinking
Приятен слънчев ден!

# 261
  • Варна
Пърли, моят мъж е 46 номер обувки.  Party
Ааааа сега ще си мерим краката на мъжете ли? Моя е с 50-ти номер  hahaha Но това е огромен проблем, защото за него обувки в БГ няма.
Ели, честити зъбки, направо нямам думи. Много се е разбързала твойта мома, току виж утре гадже си намерила Simple Smile
Добре дошла на новата мама.
Сисони, стискам палци! Звънни после!
Белинда, дано бързо да се отървете от тези гащи  baby_neutral
Днес времето ще е супер според прогнозите, към обяд почвам да звъня на варненки да мааме гащи заедно из морската. Може по бира до морето да пием, и пържени картофи с пластмасови чинийки Simple Smile Че щяло да бъде над 20 градуса.

# 262
да пробваме в заимовия днес към 13? имам кола.

Аз съм там  Grinning на фонтана на дарик ли?
Тити ще ти пусна тел си на лични, ако нещо се забавя  Rolling Eyes че в последно време Бобо все се осира преди разходка  Laughing

И да ви се оплача  Mr. Green снощи в пристъп на лудост, реших че не мога да чакам до събота /трябваше да ида на фризьор/ и се боядисах сама   ooooh! само ако знаете как се омазах  #Crazy после за капак, хуууубавичко си почистих лицето, т.е настисках всички появили се пъпки  Blush и ся съм такава убавица Joy
Ей Тити, и всички които се навият днес за Заимов  Simple Smile обещавам, че няма да плаша децата  Laughing

# 263
Какви зъби бе, хора! За мен това е голяма изненада! Я снимайте, да видим. На Иван първите зъби пробиха чак на година и 2 мес, чак се бях притеснила, че въобще няма зъбни зачатъци в челюстите. И сега още не е почнал да ги сменя. което пак доказва, че всяко дете си върви по негово си темпо на развитие.
Честити първи зъби на бебчовците, на мамите и на юлските бебоци като цяло.  bouquet
За големите № обувки сигурно е проблем, ама същото е и за малките. И моят мъж не успява да си хареса при № 39-40, понякога от зор купува това, което му става.

# 264

Рая вече хич не спи у дома, къщата ми е като след атомна бомба, ама наистина. За да спи не се прибирам изобщо.

Aгата ®  вече е навън.  Shocked Преди малко я видях през балкона  
 Дано се оправи бързо малката.

# 265
Ей не мога да се включа в тази тема!Малкия спи през дена по петнайсетина минути-2-3 пъти,дори и когато сме на разходка!Никаква работа не мога да свърша ,а като е буден иска само с него да се занимаваш!
Честити зъбета на момите,да са им бели и здрави!
И добре дошла на Мамадона  bouquet
Е това е човека се събуди и вече се кара Tired

# 266
Хахха, Шада Joy И аз имам един рог на челото.  

Тони, един приятел 48-ми не намира, сигурна съм, че и с 50 е същото Tired

Последна редакция: ср, 15 окт 2008, 10:34 от Дуци

# 267
  • Варна
Има в ЛаРедут, поръчах му едни много хубави и даже му и станаха Simple Smile

# 268
  • София

Добро утро мами, днес моето слънчице Криси прави три месеца

и освен това ставна на цяла годинка от както съществува
 http://www.bgvip.tv/play.php?vid=51048
така, че почерпка от мен:

Тони Барабони, честит рожден ден на сестра ти   bouquet
Честито и на другите месечинки и на всички, които са имали повод    bouquet
Ние бяхме в Родопите и в Триград - снимки има - ето на който му се разглежда : http://public.fotki.com/uzasko/2008/krisi-na-dva-meseca/img0070.html

Не мога да ви изчета, а вие вече и първи зъбки сте проимали  newsm78, не е ли рано още? Да са здрави децата, явно всички са различни  Heart Eyes и ще ни изненадват всеки път
Скитосвам по цял ден с малката за да сме навън в хубавото време и ми е много хубаво с Криси. Тя си откри гласа и вика като се радва. Гледа листата и е много щастлива, гука, и ми се смее щом ме види. Най - прекрасните три месеца имам с това малко същество!!  Heart Eyes Heart Eyes
Видях страхотни снимки на прекрасни деца и още по прекрасни родители. В тази тема - Белинда и Кетито - изглеждате страхотно - какви диети ви гонят или да ви показвам как изглеждам сега и как съм била преди година, ама детенце си ми е до мен и си заслужава да изтърпя няколко кила в повече и след това ще си възвърна формата. Аз не съм мръднала от килата след болницата - 10 свалих имам още 16  Blush

# 269
  • Sofia
Добро утро!
Кетито да не се ослушва, а да пусне снимки на бельото!
Снощи ометох една шоколадова торта Неделя. Днес съм се обринала Confused Нещо ще навредя ли на бебо с кърмата? newsm78
Аз съм за среща в южния в петък, но и аз ще съм с трамвая, че не ми се пътува сама с бебо в колата.

Честити месечинки на днешните бебчета!

Лелей Ине, права си, горе-долу по това време миналата година открихме, че ще си имаме бебче. Трябва да проверя в icq кога точно разбрах, че на мъжо там му съобщих след като си направих теста Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт