ЮЛСКИ бебчета 2008 (тема 23)

• 11 775
  • 283
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Тити, Сакси, аз към 13.30ч. видях че си уреждате среща. Помислих, че вече сте излезли и хукнах към Заимовия, да ви се натреса  Crazy обикалях, зяпах, не ви видях !!! Сакси, аз се оглеждах за два броя мами ... може и да сме се разминали някъде, бях със зелена количка, черни джинси и бял суичър  Laughing

Е... хайде следващия път наистина да се разберем. Много не ме блазни Заимов, но ако там ви се ходи - идвам. Иначе събирам агитка за Борисовата.  Mr. Green

# 241
На мен Заимов ми е близо и затова ходя там.

# 242
 Да се запиша и аз в новата тема!В петък сложихме пентаксима,Алекс се разплака и после на два пъти докато спеше се събуждаше с рев,даже пътувахме вечерта и се наложи да спираме за да се успокои Confusedиначе сме 5350,почти килограм е качила и 60 см.
Честити месечинки!
Ели,честито ви зъбче,и да не говориш така за сладуранката Naughty Hugголямо е бонбонче!
Добре дошла на Мамадона!  bouquet
За захранването питах педито и тя беше категорична,засега да си кърмя още било рано bowuu обичам я тази жена!
Сисони,радвам се за вас,дано нямате проблеми в бъдеще Hug

# 243
  • София
На някой ходи ли му се на разходка в Южния утре Hug

Аз днес се разбих от разходка от 11 до 18ч Laughing И си купих умопомрачително бельо за годишнината Crazy

# 244
Здравейте момичета!
Джоли този сайт с процентите много забавен - и при нас е 50/50 - пробвах и с други снимки пак същото дава.
Честито на големите хора - 3 месеца си е сериозна възраст  Joy
Все забравям да кажа, че аватара на Пърли е много як, а за Алекс - нямам думи  Heart Eyes Heart Eyes
И днес се  нагледах на сладурски бебета
Добре дошла на Мамадона!
Абе какви зъби  #Crazy Хайде честито - да са здрави бели зъбки като гъбки
Исках да питам някой пие ли още лецитин и дали е възможно жт него да се увеличава кърмата? Преди Пърли като пишеше, че кърмата пръска напред ми беше много странно, а днес Ели се дръпна да си почине и направо я окъпах с кърма  Shocked
Мамаиви вие при кой педиатър сте?
Лека вечер от мен

# 245
Hris28,при д-р Златева,има 2 кабинета в блоковете с/у автогарата.

# 246
  • София
Лелеее зъби  Shocked Shocked Shocked чакайте бе тъкмо свършиха коликите #Crazy
Нали знаете, че който види първото зъбче на детето трябва да м купи нещо бяло-дрешка. Ама чисто бяло, да са му бели зъбките.
Аз на Дени му видях първа двете зъбчета /все по две му избиваха/ и му купих 2 бели бодита Wink

Честито на всички бебоци , които направиха четвърт годинка Hug

# 247
Кетито, утре може да ме броиш към агитката на Южния. Към колко мислиш да ходиш?

# 248
  • София
Може към обяд newsm78 днес излезнах в 11 и беше хладничко newsm78 към 11-12ч
Много ме е смешно това, че пред лятото от 2 до 4 се прибираш, а зимата от 2 до 4 излизаш hahaha

# 249
  • София
А като ходите в Южния на обед прибирате ли се или сте нон-стоп от 11-12 до 16-17 там? Защото ако сте плътно, може и ние да дойдем.

# 250
  • София
А като ходите в Южния на обед прибирате ли се или сте нон-стоп от 11-12 до 16-17 там? Защото ако сте плътно, може и ние да дойдем.

Ми то бързо минава времето Mr. Green Аз съм готова цял ден да се шматкам Mr. Green Времето е велико.Това са последните готини дни.

# 251
Успях!!! Включвам се и аз в темата, малко дълго, но докат изчета всичкоо... а нали навсякъде искам да се включа, та....ето!

ЧРД на Алиса и всички празнуващи!

Честити месечинки, на вси празнуващи!!!

Ели-пате,честити първи кучешки зъбки!

Честити първи зъбки на всички които ги имат, било то видимо или не  Wink

Мамадона, добре дошла!! Много са сладки момченцата ти .

NBM, ние сме същите що се отнася до вдигането на главата, докато е по корем. Упорита е, мъчи се, ама не реве, но и успех няма много, като риба на сухо е. Иначе снимката е страшна, направо се е захласнал по ТВто.

Тити, много хубава снимка.

Астарта, много пораснал Илия.

Ив@, Ели много сладка.

Севги, и вашите снимки много хубави, най-харесах тази http://july2008.multiply.com/photos/album/65/Snimki_na_Seevgi#5

Пърли, само дрешките различни. Невероятна прилика.

Инка, аз от тропс си взимам, или поръчвам. Насъбрала съм сума брошури от всякви ресторанти, включително и тропс, които от скоро правят и разнос.

И аз си поплаках за детето. Мога да си представя какво им е на родителите. Дано намерят сили пак да пробват в бъдеще.

Относно слинга/шала, ако не е препоръчително така да се носи бебето, защо тогава е на корицата на упътването?

Относно кърменето. Храним се между 10 и 40 мин. само от едната гърда горе долу на 3 чАса. Ако е по-начесто както Пърли спомена предлагам същата гърда. За добавката незнам.

Пърли, моят мъж е 46 номер обувки.  Party

Кетито, гледа ли Господари на ефира - показаха израелската къща и открии разликите - все едно Бгмама са чели  Laughing

Абсолютно вероятно Joy тук кой ли не влиза ooooh!

Споделете и с нас!!!

А и да ви кажа, че Елена като си хване завивката с двете ръце (докато сме в количката), придърпва я към устата си и започва да я ближе  Laughing

И ние, и ние, така правим  Hug

Ние сега се връщаме от консултация и тежим 7 кг  Shocked и сме дълги 65 см. Много сме наддали този месец, чак се стреснах като видях кантара. На 25.09 беше 5 860 /но с памперс и боди/ и 62 см, а днес 7 кг. и то съвсем гол. Вчера писах, че ми изглежда малък, а то ......

Браво!!! Доволна съм как се грижите за зетЯ Hug

Хрис, при д-р Гаевска по ЗК и при д-р Панчева частно.

# 252
За кърменето на деца със зъби - спокойно, никога не се усещат, освен ако детето не пожелае да ни хапне  Wink Т.е. никак не се отразяват на сукането, по скоро /при по-големите деца/ в игра с мама или при никнене на зъби може да ни направят ,,градинка,,  Mr. Green

Споделих ли, че Рая има стафилокок в окото?  Thinking От мръсни ръце, най-вероятно  Crazy Започнаха да се образуват гурлички, секрети и сълзеше доста. Педиатърката изписа едни антибиотични капки за семица, но както винаги ходя при нея само да отчитам дейност, да не каже че хич нищо никога ни няма  Laughing Вчера вечерта и днес й давам хомеопатично лекарство в малко вода. Днес още сутринта имаше видим ефект.  Sunglasses

За среща - аз съм ок за целодневна в Южния - от другата седмица се надявам да съм с кола Praynig и времето да е така блажено още малко, че сега маам гащи по цял ден из тъпия квартал. Засичам Цвети_Ети понякога и спираме на приказка, ама чаветата искат движение. Рая вече хич не спи у дома, къщата ми е като след атомна бомба, ама наистина. За да спи не се прибирам изобщо. Едно пране отлежаваше цял ден в пералнята и чак на другата сутрин го прострях. ДОбре че не се вмириса Crazy Но за това пък днес реших да се отдам на лични удоволствия  Crossing Arms Никакво шетане! Приспах къщата към 23ч и - гореща ароматна вана, ексфолииране с ароматни стърготини, епилация на 2!!! цели крака и останали части Mr. Green А  Embarassed и парченце шоколад. Купих си книгата на Дюкан, чакам да ми дойде по пощата и започвам след няколко дни /да я чета, де!/ Flutter Недоспала, но щастлива ще се събудя утре!  Heart Eyes

# 253
  food010Спите, а?
Хайде, добро утро!
Агата, добре си се поглезила! Mr. Green

Честити зъбчета на бебчетата! Да са бели и здрави! С първото дете в съседния кувьоз имаше родено бебче с две зъбчета! Беше едно такова опънато, едро и отгледано бебе, но не знам защо беше там.
Аз заминавам за два дни, та затова така рано. Стискайте палци на мъжо в отглеждането на Сами, че вчера и млякото сменихме. Мноооооооого колики, сега сме на Фризовом, така не повръща.
Дано ви намеря само с една тема напред! lalalala
Хубави разходки и весели дечица!

# 254
  • София
Добро утро и от мен:)
Тъкмо онзи ден се чудех не е ли рано за зъбчета (подозирам че и моята Магдалина вече почнаха да я тормозят) и ето че имаме първите юлски зъбки Heart Eyes

През последните няколко дни Маги е много нервна, плаче през по-голямата част от времето и не мога да и угодя по никакъв начин Sad Тъкмо си мислех, че вече знам кога за какво плаче! Сега не мога да я разбера - нахранена, чиста, не иска на разходка, не иска да спи, не иска на ръце... Дано днес е по-спокойна!

Джоли, Маги последния месец наддаде само 500 гр, но педи каза, че е нормално и да продължаваме да сме само на кърма. При мен също се опитаха някои роднини да прокарват тезата, че хубаво било да дохранвам. Особено след тези няколко ревливи дни категорично решиха, че детето е гладно и затова плаче #2gunfire

Хубав ден на всички, ще бързам да свърша малко работа преди да се събуди!

Общи условия

Активация на акаунт