ЮЛСКИ бебчета 2008 (тема 23)

• 11 771
  • 283
  •   1
Отговори
# 195
Мамадона, добре дошла при нас Hug. Надявам се да ти хареса компанията ни. Много са сладки момченцата ти Grinning.

Днес е чудно време, страхотна разходка си направихме. Във входа ни правят ремонт на 4-5 апартамента и е някакъв ад. Падаха камъни от 9-ия етаж върху климатика ни, нещо събаряха, абе кошмар Crazy. Затова след малко пак се изстрелваме навън.

# 196
Здравей, мамадона! Много сладки дечица, да са ти живи, здрави и послушни  Hug
Астарта, напълно разбирам колко е неприятно. И при нас комшиите още къртят стени, голям кошмар е.
Като започнат и ние се изнасяме към градинките.
А вчера отидох и им залепих една бележка на вратата: "Моля, почиствайте си строителните отпадъци от стълбищната площадка!"  Ми то голям ужаст  #Cussing out
Редактирах, че каква смешка бях написала..леле, итрещях  Crazy
А и да ви кажа, че Елена като си хване завивката с двете ръце (докато сме в количката), придърпва я към устата си и започва да я ближе  Laughing

Последна редакция: вт, 14 окт 2008, 15:32 от Ив@

# 197
И аз набързо да дам отчет
Днес бяхме на консултация Йоана вече е 6.530 кг и 61 см, аз си мислех че е по височка , но нищо и така става Simple Smile
Биха и пентаксима, даже гък не издаде, а почна да се смее и гука. Сега я дебна за някаква реакция, но за момента няма нищо, педито ни препоръча да дадем панадол за всеки случай.
Вика ми нали знаеш, че от средата на четвърти месец се започва със заленчуковото пюре, ти нали вече даваш плодово Joy
аз нищо не давам, ама както и да е. Само на кърма е качила 1 кг за 1 месец мисля че сме си идеално.

Честито на всички празнуващи месечинки да са им живи и здрави дечицата и много да случат

# 198
Джоли, чак сега видях, че си писала... Но нищо, поне се разходихме в южния  Peace Оставих си телефона там, да ми се обадят следващия път  Simple Smile

Христуш, аз мога утре - към обяд или следобяд или в петък  Simple Smile

Последна редакция: вт, 14 окт 2008, 16:16 от gnidka

# 199
ИМАМЕ ЗЪБИ!!!
2бр,долни,кучешки #Crazy #Crazy #Crazy
Бели твърди,като зрънца ориз. Може ли да е нещо друго newsm78

# 200
A така, аз се чудех кой ще е първия!  Laughing Честито на Лора  Hug
И Рая се плюнчи от много време, текат и лигички, яде си ръцете постоянно. Гризалка още не зацепва как да държи. Днес си облизваше една, но я изпусна в шезлонга и не се сети да я търси, глупачето на мама Heart Eyes

# 201
Ох,толкова се ошашавих с тия зъби,че забравих
Честито на
Никол на мама sisoni
Анна на мама Дуци
Александър на мама Pea®ly
Дея на мама Ninche
Йоанна на мама simpatiuh4e
Лора на мама Kalinka Malinka
Юлиан на мама desidragan
Мартин на мама lubabel
Петър на мама dicey

# 202
ИМАМЕ ЗЪБИ!!!
2бр,долни,кучешки #Crazy #Crazy #Crazy
Бели твърди,като зрънца ориз. Може ли да е нещо друго newsm78
Снимка няма ли да правиш? Аз търсих в нета, намерих снимки на първи зъбчета, но са все предни и по-различно изглеждат. Гледах и афти, те като че ли имат отстрани червено, а при Лора не беше така. Та май наистина са зъби. Ти всъщност пита ли някой?

# 203
  • София
Ели-пате, направо не мога да повярвам! А то няма 3 месеца детенцето..  Shocked Е..  Честито да са ви много здрави, прави и белички!   bouquet

Тити, то Яна се разрева и не можах да видя отговора ти. Надявах се да те видя в заимовия, но уви.. а бяхме там до 14 и нещо... голям зор с паркирането  #Cussing out ей за това обичам борисовата.

# 204
Фотоапарата ми няма макрорежим и нищо не излиза Sad Няма кой да питам днес,май ще чакам консултацията в четвъртък.Обаче сега си спомних,че сестра ми се роди със зъб.И прескочи кашите и пюретата-направо на твърда храна Laughing. Ще захранвам с пържоли май Joy

# 205
  • София
ген значи... Simple Smile

# 206
мале, ели, стресна ме бе Simple Smile
ха честито! С тази коса и два кучешки зъба Лора ще изглежда твърде интересно Simple Smile

сакси, сори, аз изобщо не излязох, след като не получих лс Simple Smile домързя ме, пък съм и без кола. Ама в заимовия все още може да се паркира.

# 207
Честито тримесечие на всички бебоци, родени на тази дата!!! Да са живи и здрави, много да папкат и спинкат и само радост да носят на мама и тати!!!

Честити зъбчета и на eli-pate или по-скоро на Лорчето!!!

Ние сега се връщаме от консултация и тежим 7 кг  Shocked и сме дълги 65 см. Много сме наддали този месец, чак се стреснах като видях кантара. На 25.09 беше 5 860 /но с памперс и боди/ и 62 см, а днес 7 кг. и то съвсем гол. Вчера писах, че ми изглежда малък, а то ......

Гнидка и аз съм свободна утре и обедно време ми е добре само да уточним часа и да пишем на Нип ако е свободна да се видим.

Добре дошла на mamadona   bouquet

# 208
Честито тримесечие на:
Никол на мама sisoni
Анна на мама Дуци
Александър на мама Pea®ly
Дея на мама Ninche
Йоанна на мама simpatiuh4e
Лора на мама Kalinka Malinka
Юлиан на мама desidragan
Мартин на мама lubabel
Петър на мама dicey
 Христуш, Гнидка, хайде на разходка! Само кажете ден, час и място!
Добре дошла на Мамадона! Много са ти сладки дечицата! Heart Eyes
Сеевги, Джанан е страхотна кукличка! Heart Eyes
Честити зъби на Лора! Laughing
И на нас ни растат зъби - долните резци! Така каза педито, ама аз още не ги виждам. newsm78

# 209
Фотоапарата ми няма макрорежим и нищо не излиза Sad
Айде ако идваш в парка аз ще взема моя утре. Не прави кой знае какви снимки, но мисля, че ще се получи, има макрорежим.

Общи условия

Активация на акаунт