ЮЛСКИ бебчета 2008 (тема 23)

• 11 843
  • 283
  •   1
Отговори
# 180
Честити месечинки на всичките бебчовци  newsm51 newsm38 Tada

В "Часът на мама" говорят за захранването...

изпревари ме   Wink и аз това щях да напиша

Дуци   и при мен е така.  Peace

# 181
Ив@, и Ясен прилича еднкаво на двама ни Simple Smile само че тук трябва да уточня, че системата отхвърли единствената прилична снимка на бащата, така че сложих снимки на мен и на Деян  Mr. Green

# 182
  • София
К'во правите Simple Smile Аз намерих нещо готино, с което стартирах деня си - Ния прилича с 11% повече на баща си  Mr. Green Ето да видите и вашите отрочета на кого повече приличат (на мене ми се свиха сърмите като разбрах, че дори компа казва, че прилича повече на тати си, а на него мед му капе на сърцето) http://www.myheritage.com/look-alike-meter

Ауу, и 76% приличам на Джесика Алба  Crazy http://www.myheritage.com/celebrity-face-recognition

Пробвах с няколко снимки на Яна и все едно и също излиза, че приличала еднакво на мама и тати.  Crazy

ТИТИ, ако си тук айде да се разберем да се видим в заимов, че и ние плануваме да ходим там.

# 183
Здравейте мамита!

Изобщо немога да смогна да ви изчета.
Влизам да ви почерпя за нашите 3 месеца

Ние успяхме да останем на кърма въпреки че ми беше много трудно. Наддаваме добре.
16.09 - 3 450гр
23.09 - 3 600гр
30.09 - 3 950гр
07.10 - 4 250гр
Нашата педиатърка иска да давам плодово пюре, но аз още неискам и съответно не давам. А плюс това знам че се започва със сокчета първо. Както и да е ще я сменяме. Може ли да си представите отиваме на 07.10 да видим как наддаваме / при условие че имахме проблем / и тя от вратата ме посреща с думите " За какво ми идвате пак?" Shocked Направо полудях, а незнам мъжа ми как се стърпя да не я подреди. На всичкото отгоре сестрата й отново я нямаше и тя неможела да работи с кантара. Още повече полудях. Казах й че аз мога да тегля и си изтеглих детето. При условие че Никол е качила 300гр за 1 седмица тя ще ме съветва да давам плодово пюре  и че наща работа само на кърма нямало да стане  #Crazy понеже ме пита дали спяла спокойно и аз казах че не, т.к. нощно време пъшка и се върти из леглото. Обаче неразбрах връзката да давам пюрето на обяд за да спи детето спокойно нощно време.
Утре сме на консултация и уж най-накрая ще ни сложат втората хипатитна ваксина, ако не измисли нещо ново. Може ли да си представите че освен хипатитната от болницата ние все още нямаме др ваксина . Ще видим утре ако пак започне с нейните глупости си взимам картона на детето  bash  и си заминавам.

Честити 3 месеца и на Анна на мама Дуци, Александър на мама Pea®ly, Дея на мама Ninche, Йоанна на мама simpatiuh4e, Лора на мама Kalinka Malinka, Юлиан на мама desidragan, Мартин на мама lubabel, Петър на мама dicey

# 184
Може ли да си представите че освен хипатитната от болницата ние все още нямаме др ваксина .
Мога, ние също сме така. При нас заради жълтеницата обаче. Кой знае на Пентаксима кога ще му дойде ред.

А за другото - добре си си решила, какво значи " За какво ми идвате пак?"?! Я да си гледа работата bash
Радвам се, че си успяла да се справиш с кърменето, браво  bouquet

# 185
Сисони, добре си решила да я сменяш Peace. Все едно като започнеш да даваш плодово пюре, бебка ще почне да качва по 2 кг на месец Crazy. Понякога не намирам логиката. Браво за кърменето Hug.
Все забравям, Ками, възхищавам ти се на упоритостта. Аз преди да замина за Враца прочетох, че вече не издържаш и спираш кърменето. Сега прочетох, че продължаваш. Като знам с колко проблеми се сблъска, шапка ти свалям  bouquet.

# 186
сакси, драсни на лични кога и къде искаш в заимовия. Примерно в 13 на фонтанчето на Дарик/в средата на парка, до надуваемия замък/?

# 187
  • София
Астарта, дори днес кърмих!
Не съм голям оптимист, но сука около 5 мин. за всяка гърда, после започна да се сърди и дохранвах с шише , първо кърма, после АМ.
Беше много гладна.
Аз ще дойда направо в парка, че в 1 ще хапнем. Най-късно в 1.30 съм там.

# 188
А за другото - добре си си решила, какво значи " За какво ми идвате пак?"?! Я да си гледа работата bash
Радвам се, че си успяла да се справиш с кърменето, браво  bouquet

Преди да излезна в майчински тази докторка ми беше клиентка и когато си наумеше нещо душицата ми вадеше. То отстъпки ли не бяха подаръци и т.н. а сега когато вече няма полза от мен .....

Дуци ние не сме имали проблеми никакви просто наща педка лятото не слагала ваксини  newsm78 немога да разбера защо

Сисони, добре си решила да я сменяш Peace. Все едно като започнеш да даваш плодово пюре, бебка ще почне да качва по 2 кг на месец Crazy. Понякога не намирам логиката. Браво за кърменето Hug.

Ами аз си мисля че 300гр за седмица са си напълно нормално и аз ненамерих никаква логика. Още повече се чудя за логиката между пюрето на обяд и спокойния сън нощно време  #Crazy И сигурно няма да я намеря

# 189
Ей, ама супер е да има кой да ти помага. Майка ми пристигна снощи и сега я пратих навън с Пижо (Пенда е Анна  Joy)  А аз ще се развихря в кухнята. Рахат  Sunglasses

Ками, шапка ти свалям, душо Simple Smile Само така!

Сисони, споко, нищо не си пропуснала с ваксините. Алекс също е назад с тях и не виждам нищо притеснително, напротив, сега като е по-голям ми се струва по-нормално дори.

# 190
Ей, ама супер е да има кой да ти помага. Майка ми пристигна снощи и сега я пратих навън с Пижо (Пенда е Анна  Joy
Хахаха, кукувицооо Joy

# 191
"Кукавицааа, да съм знала да си таква кукавицаааа... "

Хахаха, класика в жанра.

Не ме баламосвайте, ставам  Naughty

# 192
Здравейте момичета!  Hug
Престраших се и аз да драсна някой ред във вашата темичка. Аз съм от августинките, но по стечение на обстоятелствата родих на 30 юли моето прекрасно момченце Денис. Чувстваме се прекрасно, той е много послушно дете. Реших да ви се представя, пък знае ли се може да сформираме добър екип в южния парк? Най-често се разхождаме там и в градинката на ритуалната зала в Хиподрума. Иначе живея в Княжево. Имам си и един по-голям батко Крис, който е предучилищна тази година. Той също много помага в отглеждането на братчето си  Wink Много са ви хубави дечицата на всички - да са ви живи и здрави! Надяваме се да станеме с Дениско част и от вашия екип! До скоро   bouquet
Това са моите момченца:

Последна редакция: вт, 14 окт 2008, 12:57 от mamadona

# 193
  • София
ЧЕСТИТ МИНИ РОЖДЕН ДЕН на Никол, Анна, Александър, Йоанна, Лора, Юлиан, Мартин , Петър и естественно на моята Дея ! Да са здрави и щастливи дечицата ни сладки !

# 194
Честито на всички празнуващи днес- да са ни живи и здрави дечицата !
Нещо щях да пишаааааа, ама а де  newsm78 Мозъка ми ( ако някога е имало такъв ) май изтича с кърмата. Или може би опадва с все по падащата ми коса. Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт