ЮЛСКИ бебчета 2008 (тема 23)

• 11 786
  • 283
  •   1
Отговори
# 165
Обаче количката май му е тясна на детето бе, я да му вземате нова Laughing

Oх, това обяснявах на Дуци, че вече умаля... Обаче за другия кош от количката е още малък и ще почака още малко Laughing

Майра, А. на дупето има такова подобно на целулит Simple Smile

Алекс днес става на 3 месеца. Честита месечинка и на Анна на Дуци, както и на цялата дружинка от списъчето ни
Simple Smile))

# 166
Джоли, хайде сега сложи снимката на Ясен и вас двамата и виж  колко много ви прилича  Mr. Green
те пък уж ме карат само да пробвам, пък после - регистрация. Да си гледат работата.

времето е убийствено, просто не мога да не намина към заимовия, плюс малко шопинг Simple Smile

# 167

Честито на всички,които навършват три месеца днес!Да са здрави,умерено палави и вечно усмихнати!

# 168
Джоли, хайде сега сложи снимката на Ясен и вас двамата и виж  колко много ви прилича  Mr. Green
Mr. Green Дава, че прилича 20% повече на Пепи  Joy

Честито на Месечинковците   bouquet

# 169
Бухти, напълно нормално е кърмено бебе да не иска шише.

Аз преди бях дохранвала до края на 3ти месец. Но макс е пила пак 30-40мл на дохранване. След това само на кърма - и на 5.5м не знаеше пак какво е това шише и как се пие от него Rolling Eyes Аз много я мислих как ще е, какво ще е - но бебетата се напасват някак също на новата схема при такива ситуации Peace

# 170
Честито на месечковците днес  bouquet! Да растат здрави и щастливи!

На мен пък ми показа, че Илия прилича с 13% повече на мен, а той е одрал на баща си кожата. Алекс пък ни приличал поравно, ама ще имат да вземат Crossing Arms.

# 171
Честито на всички тримесечни бебета!!!!!
Много хубави снимки - бебоците наистина са ни най-хубавите.
/ И аз искам да ви се покажем, но не знам как  Embarassed Ако някой може да помогне - голямо благодарско!/

# 172
  • Sofia
ООО днес много месечинки!
Честито на:
Никол на мама sisoni
Анна на мама Дуци
Александър на мама Pea®ly
Дея на мама Ninche
Йоанна на мама simpatiuh4e
Лора на мама Kalinka Malinka
Юлиан на мама desidragan
Мартин на мама lubabel
Петър на мама dicey

Дени още спи. Проснат е до баща си и двамата къртят. Чакам го да стане, че днес баня, хапване и приготвяне и в 1ч на пощата, нали?

# 173
Чакам го да стане, че днес баня, хапване и приготвяне и в 1ч на пощата, нали?
Дааа!  Flutter

# 174
ООО днес много месечинки!
Честито на:
Никол на мама sisoni
Анна на мама Дуци
Александър на мама Pea®ly
Дея на мама Ninche
Юлиан на мама desidragan
Мартин на мама lubabel
Петър на мама dicey

Честити месечинки и от нас  Hug
На мен ми показа, че Ели прилича по равно и на двамата. Пробвах 2 пъти, с различни снимки на всички.
Пробвах и веднъж така: сложих вместо моя снимка, снимка пак на Ели и показа, че Ели прилича на Ели 98% Е, пак е задоволително  Peace Ето  Laughing
Момичета, приятна среща и хубаво да си изкарате!

# 175
Честити месечинки на:
Александър на мама Pea®ly Heart Eyes
Никол на мама sisoni
Дея на мама Ninche
Юлиан на мама desidragan
Мартин на мама lubabel
Петър на мама dicey

newsm07

Моят цикъл продължи няколко часа, почвам да се съмнявам това ли беше или не, шашава работа. Доктора ще разгдае мистерията утре.

НБМ, имаш ли възможност да ми вземеш дезинфектант за ръце като твоя, че тук няма, а много ми хареса как мирише Crazy
Моя син нещо куца, вчера се е ударил, има синка на коляното и ако дядо му се навие, ще го оставя при него за нашата среща, ако не - ще ходи, какво да го правя Rolling Eyes

# 176
Гнидка, днес направо в Родители, нали?

Хихи, решила си да надвиеш машината, а Wink

Все се каня да питам - някой водил ли е детето си на офтамолог? Нали до 3-месечна възраст уж трябвало да се отиде  newsm78
П.С.
Гнидка, Петето е болна - обади се и гъгнеше. Отменяме за днес Sad

# 177
  • Sofia
НБМ, имаш ли възможност да ми вземеш дезинфектант за ръце като твоя, че тук няма, а много ми хареса как мирише Crazy

Имам да. Тъкмо ще мина да си взема и шампоана против косопад.

# 178
Часът на Мама е за захранването  Peace

# 179
Честито на всички празнуващи днес!
В "Часът на мама" говорят за захранването...

Общи условия

Активация на акаунт