ЮЛСКИ бебчета 2008 (тема 23)

• 11 775
  • 283
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Сеевги Джанан е много красива Heart Eyes

Пърли ама каква дунда си  И още от тогава усмихната:D, Алексчо е стахотен. Мен пък ме изкефи тая снимка пред надписа "Искаме природа" Mr. Green

Уф, слава богу, че пускате снимки, че мислех че мойто бебе е изключитерно дебело Crazy А, те всички били Heart Eyes пухченца...Ам-ам

# 136
Мерси Simple Smile

Ей, добре, че отворих да те хвана. Кажи пак за лекциите, за които говореше вчера? Рапунцел питам Simple Smile

# 137
  • Варна
Здравейте момичета,
при мен днес имаше голямо шетане. Малката беше добричка цял ден и успях да пусна 2 перални и да изчистя. Сега вече е кривичка и се надявам скоро да заспи. Днес бяхме много смешни докато я къпах самичка но се справихме доста успешно. Хайде като заспи пак ще пиша.

# 138
Pearly, смятам да посетя лекциите на 16 и на 23 октомври(падат се в четвъртък и двете). Темата на първата е "Двигателно развитие на кърмачето", а на втората е "Закаляване на бебето. Здрав дух в здраво тяло". И двете са от 10.00, провеждат се в Tiger Step Bar and Dinner  на 3-ия етаж в ЦУМ, куверта е 4лв. На мен ми е доста удобна тази локация, защото с метрото съм там за 10 минути. Иначе една част от лекциите още ги провеждат в "Мис Каприз" на Плиска...ама то пък това май на теб ти беше по-удобно... newsm78

# 139
Астарта, Сеевги, Пърли страхотни снимки  Heart Eyes Пърли, алехандро прилича на теб  Simple Smile
 днес за първи път видях една мама да кърми във Заимов

# 140
Ками, не ми ги разправай на мен тия, Пепи също е с астма и тя не е заразна, така че утре в 1 ще те чакаме с двете госпожици на пощата ppp Стига да ти се идва, де.

Белинда, аз освен разходки, ям умерено или почти никак, но не защото аз го желая, а защото нямам апетит.
Днес и аз се бях засилила към доктора, обаче мъжът ми е много зает понеделнишки и не можа да ми съдейства, та ще ходя в сряда. Кажи ми ти всичко ли си прегледа днес и колко пари ти взе, че на Дима е взел 90 за пълен преглед от-до. Да съм подготвена психически Laughing

Не че зетя си е наш, ама е много убав, пу пу Flutter

# 141
  • София
Сеевги, и двете ти деца са невероятно красиви! Какви очета само... Heart Eyes
Пърлиня, Алехандро много як Mr. Green Дебел и сладък! На онази снимка, дето си е бръкнал в джобчетата, ме убива просто Joy И аз ще направя такава снимка на Боб, благодаря за идеята Hug

А мойто голямото днес е за първи път на бойни изкуства Flutter Дано му хареса, да се запали и да ходи с желание, много е хубаво и за физиката, и за характера, учи на дисциплина във всяко отношение.

Дуци, блазе ти, аз си имам апетит яко Confused
 90 лева,да - 50 вагинален ехограф и преглед, 20 микро, 20 цито, ко му плащаш Wink

# 142
90 лева,да - 50 вагинален ехограф и преглед, 20 микро, 20 цито, ко му плащаш Wink
Мерси. До преди да родя прегледа беше 30, сега 50, ама карай Rolling Eyes

# 143
Мацки, не ви ли влиза профилактичен след-родилен преглед в пакета, който платихте за раждането? От Окръжна имах 2 в рамките на месеца  newsm78

Оле, надникнах и във филмчетата на Алехандро  Mr. Green Много готини бузи - само за щипане Wink

Сеевги, малката е направо изрисувана кукличка  Heart Eyes

Днес изцедих кърма да видя колко горе долу пускам Simple Smile - 120мл успях да изцедя, обаче Ния не ще да ги яде - 30 излапа и иска цица. Дали да не взема да й давам веднъж на ден да хапва от шише кърмата, че като ми се наложи да излизам да няма гладна да седи  newsm78 К'во шЪ кажИтИ?

Гнидка, на линия съм утре за гимнастиката (та дано ми се оправи врата)

Последна редакция: пн, 13 окт 2008, 20:42 от Джоли

# 144
  • Варна
Джоли,
на мен ми беше толкова трудно да науча бебка да суче, че ме е страх  сега дори и веднъж да дам мляко от шише. Когато ми се наложи да ме няма през деня майка ми й даваше да яде с лъжичка. Е не изяждаше цялата предвидена порция кърма, но гладна не е стояла. Но ти си знеш. Ако нямате проблеми със шишетата и  сукането, може и да пробваш.

# 145
  • Sofia
Сеевги, страхотна е малката, хубавица като майка си Heart Eyes
Пърли ми е взела идеята с джобчетата Crossing Arms Аз съм изпрала на дени дънките и мислях утре точно така да ги пласирам на фото Peace
Обаче количката май му е тясна на детето бе, я да му вземате нова Laughing

Утре 1 пред пощата, нали? Чудя се с колата ли да идвам или да се пробвам в трамвая newsm78

Какъв е тоя преглед 90лв бе??? Няма ли ЗК за вас?
Аз пък се цедя с Медела помпата, голям кеф. Седиш и гледаш ТВ-то, а пущината помпа Mr. Green

# 146
Да ви разкажа какви ги свършихме с моето дете днес. Сутринта всичко беше наред, събуди се малката, после пак заспа. Удари му един сън, май над половин час и се събуди с рев. Изобщо не можах да я успокоя и не знам каква беше причината. Час и нещо рева, накрая успях да й натикам гърдата в устата и заспа. По обяд излязохме, пак порева, но не беше като сутринта. Първо бяхме с Донка, но после се събрахме всички - ели-пате, амаринова + мъж и лучия със всичките й дечица Grinning А пък аз трябваше да си ходя заради...университета Mr. Green Както и да е, отидохме, оставихме малката на баба й. Аз размразих 180 мл. кърма, че не знаех колко яде, а можеш и повече от веднъж да се наложи да се храни. В университета ме очакваше неприятна изненада, но с тези неща няма да ви отегчавам. Липсвахме общо почти 4 часа от вкъщи. Малката спала през 2 от тях Shocked После се стреснала от телефона и се събудила, но изненада...пак не си искала шишето и отказала да се храни от него. То ние се прибрахме по това време и нямаше проблем, наяде се. Но беше най-щастливото дете на света, така ми се усмихваше Crazy Аз не очаквах, сутринта така ме побърка.
Та така, още 180 мл. кърма заминават в канала. В този ред на мисли Джоли, аз нямам нерви да се цедя всеки ден и да храня от шише. Не ми е приятно изобщо. Та явно май ще си огранича още посещенията в университета. За контролните и толкова.

Снимките, които разгледах бяха много хубави. Съжалявам, че не мога да изброя всички поименно, спомням си само сладурите на Пърли и Сеевги Simple Smile

# 147
Бухти, напълно нормално е кърмено бебе да не иска шише. После да наваксват. Аз като се върнах преди на работата, Ясмин беше на 6м - ядеше по 30мл от немай къде и следобедите и през нощта наваксваше Tired Та и аз "напразно" бях будувала да цедя и трупам запаси. Поне не изхвърлях кърмата - ползвах я за приготвянето на каша по-късно Peace

Пърли, голям бузан Heart Eyes

Белинда, за Дуци не знам, ама аз поне не мога да правя тутманици и курабийки Wink Та съчетано с маането става Laughing

абе на по-пълните бебета как им изглеждат крачетата? Ноеми уж не е чак толкова като на Пърли и на Шада, пък крачетата и отгоре до долу като с целулит  Rolling Eyes

# 148
Джоли, аз съм се изцеждала още в самото начало, като сме излизали с мъжа ми и Катето си свикна с шише. А и чай на Хип с копър й давах против колики и той много й се услаждаше  Simple Smile та като се наложи да я дохранвам, нямаше проблем с шишето, но беше много разочарована, милата  Sad

Катето плака много тази вечер  Sad Едната й баба беше тук. Тя не беше идвала много отдавна и Катето май я е забравила, щото като се приближи и яко рев. Но преди да стигне до това предположение, първо и както обикновено се усъмни в количеството на кърмата ми и въпреки, че й показах как цика, ми обясни, че това не било гаранция  ooooh! Така се нервирах, че набързо приготвих добавка и й казах да се пробва да и я даде. Познайте - удари на камък  bowuu

# 149
Пърли, Сеевги, много са ви хубави хлапетата и как пзират за снимкааа
Когато Йоана беше на има няма 6-7 се наложи да отсъствам за около 5 часа и бабите я гледаха само тогава е яла кърма от шише, сега не съм я пробвала, просто не се е налагало и на мен ми е интересно как ще реагира  newsm78

Ние днес цял ден бяхме в парка, малаката манипулаторка изобщо не ме остави да си почина, снощи се хранихме на всеки час а сутринта ми се усмихва чаровно, аз две не виждах и хайде на разходка

Общи условия

Активация на акаунт