ЮЛСКИ бебчета 2008 (тема 23)

• 11 768
  • 283
  •   1
Отговори
# 150
Малееее, не мога да ви изчета  Simple Smile Пропуснах малко, че бяхме на гости на моята баба и чак сега успях да наваксам.

Много готини снимки и бебета!!! Онази снимка на Пърлевия Алекс, където е с ръце в джобовете е направо трепач.  Всички ми се струват доста големички, а моя дали защото си го виждам всеки ден ми се струва, че е по-малък. Иначе си наддава и дрехите му омаляват, но незнам защо така ми се струва.

Гнидка, Нип кога ще си направин една разходка? Ако има и други желаещи да заповядат  Hug Аз вече съм на линия. Само утре ще отида следобяд на консултация, иначе съм свободна.

# 151
абе на по-пълните бебета как им изглеждат крачетата? Ноеми уж не е чак толкова като на Пърли и на Шада, пък крачетата и отгоре до долу като с целулит  Rolling Eyes

ми ние нямаме целулит, ама сигурно щото е мъжленце  Laughing Майра, стига бе  Peace от де го измисли тоя целулит  Simple Smile

# 152
Ха, ха, и нашето коремче е целулитно...ама си е много сладичко Heart Eyes

# 153
  • София
абе на по-пълните бебета как им изглеждат крачетата? Ноеми уж не е чак толкова като на Пърли и на Шада, пък крачетата и отгоре до долу като с целулит  Rolling Eyes

ми ние нямаме целулит, ама сигурно щото е мъжленце  Laughing Майра, стига бе  Peace от де го измисли тоя целулит  Simple Smile
Е, как бе, моите мъжленца и двамата са целулитковци Laughing Ники беше тапициран целичкия, Боби има само по крачетата, ама той е доста по елегантен от батко си.

# 154
не знам за целулит, ама си имаме гънчици навсякъде и по ръцете и по крачетата. Днес се запознахме с едно бебе което е с два дни по-малко от Йоана, родило се е 2, 500 кг. като ги сравнихме двете , Йоана изглеждаше като 6 месечна до него, много смешно ми стана

# 155
  • Варна
Най- хубавите бебета са в нашата тема  Heart Eyes.

На мен пък ми казаха, че докато нямам цикъл цитонамазката няма да е реална  newsm78?

Искам да сложа летния кош на количката. Как да постъпя с коланите? Смятам да го понадигам моя хубавец, много иска да гледа и аз с едната бутам количка, с другата го държа. Зимния кош също се повдига, но сякаш не му е удобно  #Crazy.

Боби сякаш има целулитено дупе.

# 156
  • София
 Shockedкак така целулит Shocked
Нашия татко си дойде и съм доволна...и много подаръци донесе,и след малко ще има luvbed

# 157
Shockedкак така целулит Shocked
Нашия татко си дойде и съм доволна...и много подаръци донесе,и след малко ще има luvbed

Kali, отивай веднага при мъжлето стига кисна във форума, зарадвай човека   Laughing

# 158
абе казах КАТО целулит бе, не че има целулит  Laughing.  Днес следобяд я бях оставила да си рита по голи крачета и целите като портокал неравни точно седяха Rolling Eyes Моята голямата си е още само мускул и кокал и ми е супер неестествено - Ноеми е 2x по-дебела от нея на тия месеци. Ясмин се движеше по кривата на ръст/kg винаги на минимума, а Ноеми сега е на максимума Rolling Eyes

Сеевги, аз все се каня да питам Джанан означава ли в превод нещо? Много сте сладки всичките на снимките Heart Eyes

# 159
  • София
На Яна задничето е като с целулит, но не мисля, че това е целулит...  newsm78

# 160
Много мерси за милите думи и комплиментите Crazy
Майра, Джанан няма директен превод, а значението на името е - много обичан човек.
И при нас баткото беше над нормите за кг и височина. А малката сега е точно в нормалните граници. 

# 161
Туй чудо 'бебешки целулит' съм го виждала - на сестра ми  Heart Eyes Още от малка има трапчинки по дупето. До ден днешен - на мен ми е сладка, че си я спомням като бебе, но тя много се ядосва, че трапчинките й приличат на целулит.

Добре, че съм замразила само 3 чашки кърма. Мойта 2 пъти е яла от шише - единият път беше миналата събота като бях на фризъор. Обаче яде, когато аз се прибрах и й набутах шишето. От баща си не е искала. Мене ме е яд на едни шишета - имах 2 малки, които дойдоха с помпата и така и не съм ги ползвала нали и чай не съм й давала.Обаче май Ния не разпознава биберон от цица. Като й дам биба и се засучи я вадя и й предлагам гърда - така лакомо я суче, макар преди това да я е отказала.

Кетито, гледа ли Господари на ефира - показаха израелската къща и открии разликите - все едно Бгмама са чели  Laughing

# 162
  • София
Кетито, гледа ли Господари на ефира - показаха израелската къща и открии разликите - все едно Бгмама са чели  Laughing

Абсолютно вероятно Joy тук кой ли не влиза ooooh!

# 163
К'во правите Simple Smile Аз намерих нещо готино, с което стартирах деня си - Ния прилича с 11% повече на баща си  Mr. Green Ето да видите и вашите отрочета на кого повече приличат (на мене ми се свиха сърмите като разбрах, че дори компа казва, че прилича повече на тати си, а на него мед му капе на сърцето) http://www.myheritage.com/look-alike-meter

Ауу, и 76% приличам на Джесика Алба  Crazy http://www.myheritage.com/celebrity-face-recognition

# 164
Бухти, напълно нормално е кърмено бебе да не иска шише.
Знам аз, но веднъж й бях давала от шише като беше на около месец. И тогава много му се чуди, но почти всичко си изяде.
Но аз по принцип нямам много замразена кърма, та поне не ме е яд. За още 1-2 хранения имам и ще я пробвам, но и тях ако ги откаже няма да цедя повече изобщо (аз тайничко на това се надявам, че много го мразя това цедене Mr. Green).

Относно целулита и на Лили са й такива крачетата. Те са си доста дебели по принцип, даже вчера баба й като я преобувала се стреснала и ни каза да сме й правели повече гимнастика Laughing

Относно Господари на ефира редовно го правят този номер Tired Същото беше и с онова шоу "Хванати в изневяра".

Общи условия

Активация на акаунт