ЮЛСКИ бебчета 2008 (тема 23)

• 11 803
  • 283
  •   1
Отговори
# 60
Бях разкритикувана, че Ния не наддава - кърмата ми не била качествена  Shocked защото не била богата на протеини и за това детето не наддавало.  Laughing

И това го установиха като ти гледат циците ли Shocked Да не им пише отвън съдържанието на кърмата????

Mr. Green

http://photos.streamphoto.ru/6/c/a/w400_83e4580b24452f6029e853d2f664aac6.jpg

# 61
  • София
Адашке,радвам се,че сте по-добре Hug
Тити,мнооого са ти сладки дечицата Heart Eyes

# 62
Момичета,имам няколко въпроса към вас.1-во- някоя забелязвала ли е по колко време сучат децата ви?2-ро-от двете или от едната гърда кърмите?И 3-то-ако мисля,че не му достига кърма с колко АМ трябва да почна да го дохранвам?

# 63
Суче 5 до 10 мин., давам само от едната гърда, през 2.30-3 часа се храни в повечето случаи. За третия върпос не знам.

Тити, Астарта, страхотни младежи видях тази вечер Heart Eyes

# 64
суче от 10 минути до 40 минути, после ми писва. Често давам и двете гърди, да има. Ако ще дохранваш, почни с 30 мл и то вечер - въпреки че едва ли има нужда от това.

# 65
  • Варна
Тити, Деян много прилича на теб.
Айчуха, Юан е разкошен. Аз нося Борислав в тази поза почти постоянно, но на ръце.
Астарта, Илия е порастнал много и е променен  Heart Eyes. Алекс нали е с биберон само за снимката?
Много неприятно се чувствах вчера и днес, градинките празни  Tired.
Струва ми се, че ще остана без коса, а по принцип имам много  #Crazy.
Дебитната ми карта била валидна да септември. Забравила съм какво трябва да направя.

# 66
Суче 5 до 10 мин., давам само от едната гърда, през 2.30-3 часа се храни в повечето случаи. За третия върпос не знам.

И ние сме така. Понякога вечер около 6-8 часа ми се струва,че имам по-малко кърма и тогава давам и двете.
Лучия,защо мислиш,че не му стига?

# 67
Инка, да отидеш в банката от която си я взела първоначално и да си я смениш за новата. Носи се и лична карта Peace

# 68
  • Варна
Ох момичета,
да се оплача че и ние с малката от утре сме самички. Тати заминава тази вечер на рейс. Инка ще споделяш ценен опит. Много ми е криво и ревливо.
Вие ще сте ми утехата Cry

# 69
  • Варна
Дуци,  Hug.

Повече на кантар няма да се качвам  Naughty.

Лучия, защо смяташ, че е нужна добавка?
И Боби суче от 5 до 40 мин. Рядко давам и от двете гърди. Личи си кога не му е стигнало.
Крис,  Hug. За колко време?
Пърли, много хубава снимка на аватара.

# 70
  • Варна
Еми по принцип за 4 месеца ама те никога не ги свалят навреме. Сигурно ще направи пак 5-6 месеца.
Вие за колко време сте самички?

# 71
Бях разкритикувана, че Ния не наддава - кърмата ми не била качествена  Shocked защото не била богата на протеини и за това детето не наддавало.  Laughing

И това го установиха като ти гледат циците ли Shocked Да не им пише отвън съдържанието на кърмата????

Mr. Green

http://photos.streamphoto.ru/6/c/a/w400_83e4580b24452f6029e853d2f664aac6.jpg

Ауу, ама сте много готини Simple Smile

Моля, моля, мойто свеки е доктор  Mr. Green Тя знае (макар че си призна, че от 28години няма деца пациенти Wink ) Мен за едно ме е яд - че ми казваше преди да слушам най-новите тенденции и че няма да ми се бърка, а сега ми казва какво било едно време - как вече нова храна трябва да въвеждам, че детето да наддава (демек - захранвай). Не ми се занимаваше да й обяснявам какво и що... само й дадох за пример Тити и сменихме темата - как тя не може да се пенсионира, защото ако го направи съвсем ще изкука  Mr. Green (това свеки го каза, не аз Wink )

Ния се храни различно - зависи по-кое време на деня е - до обяд се храни за около 5мин, следобяд и вечер може да суче и по 30мин.
При кратките хранения давам само от едната гърда - тя отказва другата. При по-продължителните хранения предлагам и двете.

# 72
  • Варна
Еми по принцип за 4 месеца ама те никога не ги свалят навреме. Сигурно ще направи пак 5-6 месеца.
Вие за колко време сте самички?

4 месеца. Вече минаха 10 дни. Много бързо, докато станем и пак трябва да лягам  Crazy, а все не съм свършила всичко, което съм си наумила.

Незнам дали ви споделях, че с Бобъра сме съвсем самички. Свекито отсъства по цяла седмица.
Разсъждавам върху идеята да си готвя 1 порция  Crazy.

# 73
инка, скоро ще почнеш да си купуваш от топлите щандове и от тропс-къщите Simple Smile
крис - дай си 2 дни домашен траур и после се наслаждавай на живота Simple Smile

# 74
  • Варна
Инка, ние сме съвсем сами във Варна. Ще трябва някак да се оправям. Надявам се че като съм толкова заета с малката времето ще мине бързо. По празниците може да отида при нашите в Шумен, иначе сме самички. Абе ще свикнем. Ние моряшките жени сме оправни Simple Smile
Ако искаш може да се виждаме от време на време. Ти май беше казала че живееш до нас до Окръжна болница, или се бъркам?

Общи условия

Активация на акаунт