ЮЛСКИ бебчета 2008 (тема 23)

• 11 807
  • 283
  •   1
Отговори
# 90
Уаааа, схванат ми е вратът!! Не мога да се обръщам на ляво  Confused И упражнения правих и не ще да се раздвижи!!

# 91
Ей,че поспаливи всички Grinning

# 92
Пфу, не знам как се справяте като ви пътуват мъжете толкова дълго. Не, че една жена не може всичко да си върши сама, то това е от ясно - по-ясно, че може, та даже понякога се оправя и по-добре така. Ама гадничко си е да няма кой да нахокаш поне, ако не друго.
Пърли, баш си права! Тези дни не знам дали не ме хваща следродилна закъсняла депресия, но големи нерви, ревове, скандали...Ако немах мъж на кого щях да се карам...
Моите съчувствия на моряшките мами! Инка, Крис, вие си знаете как ще издържите, смелост! Hug
НБМ, направо сте за реклама на футбол!

# 93
Ние сучем по 30мин поне и от двете. Но аз както знаете дохранвам. Моето дете като не му стига кърмата и удря страшен рев, така че се познава кога иска добавка. Ако не му стигне добавката също следва рев след шишето. Така че можеш да започнеш с 30мл, ако си сигурна, че не му стига.
Ние се храним по същия начин с тази разлика, че и да сложа повече мляко в шишето, тя спира да яде когато се нахрани.
Веднъж реших да записвам в колко и по колко изяжда. Записвах няколко дена и крайният резултат с милилитрите беше абсолютно еднакъв. Като капкомер е! Ако изпусне едно хранене, после си го наваксва  Laughing
Тити, Астарта, НБМ, много хубави дечицата  Hug
А Илия не го заглеждайте, защото ще си имате разправия с мен   Mr. Green
Поздрави от нас и приятна слънчева разходка!

# 94
А, поспаливи, друг път... Я влез в скайпа и ще ти дам даже предложение...
Белиндааа, забърка ли курабийките? Mr. Green

# 95
  • Варна
Добро утро  Hug
От няколко дни малкия спи като заклан 9.30-3.00.. След 2.30 - 3.00 до 6.00 сутринта / когато се храни /спи много неспокойно, лапа ръчички, върти главичка и маха с ръце...Пак спи, но е адски неспокоен, взимам го при мен на спалнята но така си отива 2-3 часа, дремем като мисирки... а не плаче ..Това е от 3-4 дни...Какво ли значи ? Rolling Eyes
Добре че си лягам рано и поспивам до 3.00, а и след 6 - 6.30 лягаме за още час...
Гледам за яденето на бебетата си говорите...
Мойто дЯти изпива по 140 гр. кърма от шишето 6 пъти на ден.. и много често следва рев за шишето,ама не му давам повече...Четох някъде ,че бебетата усещат ситостта  10-15 мин. след храненето, приятното усещане да пие мляко е приключило и му е мъчно ........ предполагам, не реве защото не му е стигнало, ако не му стига няма да е малък мечо.. Mr. Green Heart Eyes

# 96
  • София
Уаааа, схванат ми е вратът!! Не мога да се обръщам на ляво  Confused И упражнения правих и не ще да се раздвижи!!

Joy Joy Joy

NBMЕй, да не очистиш зетя Crossing Arms кви са тия работи Naughty
Между другото аз имам такава фобия да не задуша бебето. И с Дени я имах и сега. Дени го оставих да спи при нас, чек на 9-10 месеца. Маги също не я оставям. Но аз по принцип като спя и гушкам една възглавница. Е, няма да ви казвам в просъница колко пъти съм подскачала/буквално подскачам в леглото/ от стрес, че съм легнала върху детето ooooh!
Много е опасно , не го правете.
Иначе спокойно , той ако тръгне да се задушава първата реакция е да проплаче. А мозъчни клетки не си убила Wink Иначе, аз с толкова слагане на физиол. р-р да съм ги изтъпила мойте Mr. Green

Отивам да гледам Часът на мама и да чистя Rolling Eyes и после ще пиша Heart Eyes

# 97
  • София
Добро утро! Ние днес точно в този хубав ден си останахме с малката без столче...  #Cussing out та ще се разкараваме само в квартала, а то просто почти няма къде  #2gunfire
Tити, снимката е супер... много са ти сладки двамата  Heart Eyes

# 98
Дони, Дуци, Инка, Ив, благодаря за комплиментите Hug.

Инка, Алекс като бебе не искаше изобщо да помирише залъгалка. Обаче сега му е кеф да се прави на бебе, пие чай от копър от шише, смуче биба, иска да го преобличам легнал и реве и мята краката. Добре че всичко е на игра, че ако се вживяваше сериозно, не знам какво щях да правя Crazy.

Ива, спокойно Grinning. Аз Илия отсега ще го уча да е моногамен и да не му шарят очичките. Образцов зет ще го направя Wink.

НБМ, Тити, снимките са направо шедьоври, а за моделите нямам думи Heart Eyes.

# 99
  • София
NBM забравих да изкоментирам снимката Laughing И Дени се заглеждаше по мачове много от малък. Само това му привличаше погледа-от зеленото ли незнам  newsm78
Ще го пращаш и твоя Дени при нас, Любо да ги прави футболисти Laughing

Астарта  Heart Eyes Много готина снимка. Много са сладки. Абе как си снимате големите деца, мойто само се крие и прави едни физиономии Crossing Arms
Ти ли беше писала за столчето за кола и "неоткриваемия лост" Mr. Green Айде снимай де.

# 100
Добро утро,

всички бебчета са много сладки Heart Eyes

Аз преди бях писала за една нова книжка, с която Ноеми много си играе - ето снимка, който се интересува:

книжка
Ноеми чете за приспиване

Препоръчвам също и тази топка на Чико - тя е достатъчно голяма и мека, за да могат да я хващат вече бебчовците

# 101
Добро утро!
Значи утре в 13ч на пощата в Надежда? Ками, елате с Елена и Вероника, ако успееш, пък после ще пишете домашни вкъщи Simple Smile
Моят Нико вчера цял ден не беше акал и днес се събуди наакан, а след час и половина още веднъж се изака мощно  Crazy
Не се тревожа за перисталтиката му вече  hahaha
Айчуха, скоро ще ги носим малчовците на хълбок, така че слингът пак ще си е полезна вещ за нас, а се надявам и дребсъните да са доволни от този начин на носене Simple Smile Все забравям да ти кажа, че Юан е страхотен с тези бузи и мноооого ме кефи!  Heart Eyes
Много готини снимки сте напускали пак  Heart Eyes

# 102
  • Sofia
Ох Кетито, ако знаеш вчера сутринта през цялото време гледам на Дени дали всичко му е наред. И ми се стори, че не чува добре. Като му викна Дени и не се обръща към мен. Хич не помня дали преди това се е обръщал, понеже знам, че на бебетата им трябват няколко минути да открият откъде идва звука. И като взех да се местя на различни места в стаята и да му викам "Дени" "мами" и прочее... Мъжо ме търпя известно време и накрая му писна и каза, че с възглавницата нищо не съм направила, обаче сега вече ще побъркам детето Laughing

А иначе ние сме футболни фенове вкъщи, така че даваме Дени да рита със сватя Mr. Green Не знам дали съм споменавала, мъжът ми е менаджер на спортен сайт Wink Дето се вика имаме общи семейни интереси hahaha hahaha

ПП. Ох все забравям да кажа, че аватарът на Пърли е жесток Peace

# 103

Астарта  Ти ли беше писала за столчето за кола и "неоткриваемия лост" Mr. Green Айде снимай де.

Aз бях писала  Laughing Нямам много спокойно време за компа и не съм качвала скоро снимки.... Сега пак кърмя Рая и чета едновременно и излизаме, че не спи у дома, а ме чакат 5!!! перални за гладене и 1 за простиране. Не знам вече, кога ги правите тези неща Confused Ние сме постоянно навън, като сме у дома се разнасяме да гледа къщата, абсурд да лежи в легло/шезлонг/люлка... около час да свърша нещо. Поне не плаче ooooh! /когато е в мен де/. Някой домакинства ли със слинг?
П.С. И аз като чета по диагонал бъркам Астарта с Агата Mr. Green

Тити, Астарта, НБМ много хубави снимки. Ако пропускам някой Hug Heart Eyes Много снимки гледах напоследък.

Никой не писа - срещали ли сте инфо за макс позволеното време в стол за кола

# 104
П.С. И аз като чета по диагонал бъркам Астарта с Агата Mr. Green

Хихи... За туй прекръсти се на Аги, както ти вика щерката и си готова Laughing

Благодаря за коментарите за аватара, 45 номер са краката на мъжа ми  Crazy

Ух, какво хубаво временце, не ми дава сърце да седя повече у дома  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт