ЮЛСКИ бебчета 2008 (тема 23)

• 11 781
  • 283
  •   1
Отговори
# 210
  • Бургас
ЕЛИ И НИЕ Party Party Party

1 брой долен- мн рано беее,браво да са ни и ви 4естити Mr. Green

# 211

Честити зъбчета и на eli-pate или по-скоро на Лорчето!!!

Мерси  bouquet И аз искам нови зъби,ама нямаааа Mr. Green
мале, ели, стресна ме бе Simple Smile
ха честито! С тази коса и два кучешки зъба Лора ще изглежда твърде интересно Simple Smile
Joy
ниска,дебела,косата и зъбата hahaha
Обаче най-интересното е,че нямаше почти никакви признаци,само си смучеше ръката.Аз съвсем случайно забелязах днес на разходката с Бухти и двете newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

# 212
ЕЛИ И НИЕ Party Party Party

1 брой долен- мн рано беее,браво да са ни и ви 4естити Mr. Green
Честито и на вас Grinning
Твоето поне е на почти 4 ,ми моето няма още 3 и вече цели 2 избили.Че то така докато дойде време за захранване,ще имаме вече пълен набор Laughing

# 213
Мерси  bouquet И аз искам нови зъби,ама нямаааа Mr. Green

Оххххх и аз съм така. Една седмица правя един зъб, а колко още имам и каква пъзла съм станала. Тая бременност нещо ме повреди, никога не ме е било страх от зъболекар, а сега.....

# 214
Ха, честити зъбки Simple Smile

Гнидка, много сори, че така се получи. Гледах, че си във форума и за това там пуснах. Другият път ще ти пускам и смс.

# 215
  • Sofia
Лелей зъбите ли почнаха Shocked Shocked Много рано брей!

Добре дошли на Мамадона и новото адашче Hug

# 216
Ха честито и на другите озъбени! Маймунка,  Peace
Малийййй, туй за приликите многУ интереснУ бе! На мен ми показа, че Емо прилича еднакво и на двамата.

# 217
Много ви благодаря за топлото посрещане!  Hug
Честити месечинки на бебенцата ви! Извинявам се, че не изброявам, ама още не ви познавам и да не объркам нещо!
ИИИИИИ да не забравя - ЧЕСТИТИ ПЪРВИ ЗЪБКИ!  #Crazy Да са им много здрави и без нито един кариес!  Mr. Green Направо ме изумихте. Крис ми подари първия си зъб на първия си рожден ден!  newsm78 Божееее, дали и на Денис ще му поникне толкова рано?  newsm78

# 218
Тити, Сакси, аз към 13.30ч. видях че си уреждате среща. Помислих, че вече сте излезли и хукнах към Заимовия, да ви се натреса  Crazy обикалях, зяпах, не ви видях !!! Сакси, аз се оглеждах за два броя мами ... може и да сме се разминали някъде, бях със зелена количка, черни джинси и бял суичър  Laughing

Честити месечинки на:
Никол на мама sisoni
Анна на мама Дуци
Александър на мама Pea®ly
Дея на мама Ninche
 Йоанна на мама simpatiuh4e
Лора на мама Kalinka Malinka
Юлиан на мама desidragan
Мартин на мама lubabel
Петър на мама dicey

# 219
Хайде честити Ви зъбчета  Grinning
Относно приликите..ми то поне един процент за някой да имаше  Mr. Green Иди разбери на кой прилича  Laughing Ей на това му казвам точна машина  Laughing

# 220
Честити ви зъбчета   Shocked Simple Smile И Катето доста си смуче юмручето и лигави, пък да видим  Wink

Аз спах цял час  този след обяд заедно с девойката Sunglasses

Христуш, Нип - хайде в 13 часа пред БМБ-то в Дианабад утре  Simple Smile

Забравих да се "похваля" преди - преди обяд ходихме до пощата да пускаме пощенски записи (за покупки в Продавалника  Mr. Green) и Катето така се разсърди, че служителките се видяха принудени сами да попълнят бланките, след няколко минутен неутешим як рев  Wink
После ходихме до банката, където също ревахме и къде също си попълниха сами документите...  Simple Smile
Така открих, че да имаш ревящо бебе има и известни предимства  Mr. Green
Пропуснах да добавя, че в пощота се изака, а в банката повърна  Simple Smile

# 221
Еее, Гнидка, това се казва единомислие! Точно същото място предложих на Хрисуш като и писах на лични.

Забравих да се "похваля" преди - преди обяд ходихме до пощата да пускаме пощенски записи (за покупки в Продавалника  Mr. Green) и Катето така се разсърди, че служителките се видяха принудени сами да попълнят бланките, след няколко минутен неутешим як рев  Wink
После ходихме до банката, където също ревахме и къде също си попълниха сами документите...  Simple Smile
Така открих, че да имаш ревящо бебе има и известни предимства  Mr. Green
Пропуснах да добавя, че в пощота се изака, а в банката повърна  Simple Smile
Joy Joy Joy

# 222
Христуш, Нип - хайде в 13 часа пред БМБ-то в Дианабад утре  Simple Smile

Точно това се разбрахме и с Нип  Laughing /на лични/ и тъкмо щях да ти пиша. Направо си четем мислите. Ако искаш с теб да се уговорим да ходим заедно /ако нямаш нещо друго предвид/

Нип ме изпревари  Laughing

# 223
Ние да не сме нещо ясновидки? Laughing

# 224
Нямам  Simple Smile Мога да мина да те взема (аз дотам, само с кола съм ходила досега  Simple Smile ), само че багажникът ми е малък и има мястосамо за една количка. Ма ако знаеш някой не толкова прашен и шумен път, съм навита и с количката да отида  Peace

Общи условия

Активация на акаунт