Накъде под мишница, с таз малка книжчица? (I клас)

• 23 138
  • 287
  •   1
Отговори
# 75
  • София
А очите и на него на 4 години му бяха станали пъстро зелени Sick вече не са сини, като моите  Crossing Arms, е поне на малката засега са и сини, надявам се че ще и останат такива и без това е цялата на баща си, поне нещо да има от мен Mr. Green
И двете ми хлапета... такова... не са от мен.
Дияна ми наследи очите де. Тя, Ицо и брат ми са опровержение на факта, че децата си сменяли очите като бебета. Брат ми като пубер си смени очите от кафяви на пъстри. Очите му са малко по-тъмни от моите, но са зеленеещи.
Алекс за сега също е със сини очи. Но казах на мъж ми, че няма шанс да наследи очите му. Сигурно и той ще е зеленоок Simple Smile

# 76
ние   бел ИМАМЕ  ПОЧТИ  ВСЕКИ ДЕН ПО 2 Ч та са ни  8ч
английски 3 пъти бел 5 пъти
физическо 2 музика 1
домашен бит 1
рисуване 1
УРА и аз сложих снимки на КРИС
АМа КОЛКО СА КРАСИВИ ДЕЦАТА НИ  bowuu bowuu. ето и едно заглавие  от мен
 НАЙ ПРЕКРАСНИТЕ ДЕЦА СА НАШИТЕ ДЕЦА(2001)
ДУНДУРЕЛА твоя да не е от ОКСФОРД много е сладък  и сериозен все едно е там  bouquet

Последна редакция: вт, 14 окт 2008, 08:15 от DIVA_ORHIDEQ

# 77
  • София,
 Joy Орхидейка, благодаря bowuu - все още не е от там, ама кой знае, някой ден може и да бъде. Той много обича да се облича така, въпреки че го прави веднъж или два пъти в годината. Беше на четири години когато му купихме първия костюм, за една сватба и там много го харесаха всички, а той явно се хареса и от тогава на такива официални събития все иска да си е с костюм, а иначе на танците го искат така за концертите, само че е с папионка, не с вратовръзка. А за сериозен наистина си е такъв bowuu

# 78
Joy Орхидейка, благодаря bowuu - все още не е от там, ама кой знае, някой ден може и да бъде. Той много обича да се облича така, въпреки че го прави веднъж или два пъти в годината. Беше на четири години когато му купихме първия костюм, за една сватба и там много го харесаха всички, а той явно се хареса и от тогава на такива официални събития все иска да си е с костюм, а иначе на танците го искат така за концертите, само че е с папионка, не с вратовръзка. А за сериозен наистина си е такъв bowuu
абе жив да го изядеш бонбона  ХА дано стигне до  ОКСФОРД само за там е   като го гледам Joy Joy  bouquet

# 79
Всеки ден има по 5 часа,като:
матем--4ч
музика-2ч
четене4ч
писане3ч
физ.въз-2ч
дом.бит.-1ч
англ език.-3ч
роден край-1ч
изобр изк-2ч
сип матем-1ч
сип бълг 1час
час на класа-1ч

компютри нямаме въобще

# 80
  • София
И аз качих снимка на моята хубавица - за сега е последна - руса девойка на опашки с една кошничка цветя. Ама нали съм неграмотна не разбрах как да и напиша името под снимката, та сега си е без име. Ако някой разбира повече от мен нека да запише Йоанна под снимката. Simple Smile Хиляди благодарности.

# 81
  • На черешата
 Хайде и аз качих на Дарето.  Mr. Green

# 82
И двете ми хлапета... такова... не са от мен.

Всичко ще си признаеш след малко! Laughing

Нашата програма е 5 ч. всеки ден, във вторник 6 часа, това със СИП.

# 83
И аз качих една снимка на Вики.

Програмата му е като на повечето - 8 ч. БЕЛ, 5 Математика, 2 рисуване, физическо, музика и по 1 роден край, бит, английски и час на класния. 2 дни по 4 часа и 3 по 5.

Последна редакция: вт, 14 окт 2008, 10:23 от Ellypr

# 84
  • Варна
Здравейте! И аз качих снимка. Много са ни хубави децата Hug.
За програмата всеки ден има по 5 часа,като:
матем-4ч
музика-3ч
четене-2ч
писане-5ч
физ.въз-3ч
дом.бит.-1ч
англ език.-1ч
роден край-1ч
изобр из-во-2ч
зип матем-1ч
зип бълг. 1ч
час на класа-1ч

Компютри нямаме въобще. Ако имаше със сигурност щеше да му е любимия предмет. Laughing

pilito     bouquet

# 85
и аз включих Ели в Албума!!!!

# 86
  • София
ЗА програмата всеки ден има по 5 часа,само в петък са 4 часа общо 24 часа.Всеки ден имат четене,писане и математика,2 часа физическо,изобразително изкуство,музика и по 1 час английски и роден край.Имат и 1 час на класния и 1 модул подвижни игри.

# 87
Mного хубава идея е това с албума  Hug може ли някой да ни включи и нас  newsm51

http://prikachi.com/files/400398m.jpg

# 88
  • Варна
Аника, готово  Hug

# 89
  • На черешата
 За програма и ние сме с повечко математика.
 Освен задължителните часове имаме СИП математика + 2 часа забавна математика в следобедния блок.
 В началото на май ще имат изпит по математика и ги готвят добре.Вчера и написах няколко задачи от типа на 2+ =5–1 и подобни,реши ги за отрицателно време и попита дали вече може да ходи да играе.  Mr. Green За пръсите каза,че госпожата се карала,може само със сметало,но доколкото виждам рядко го използва.Дано така да продължи детето.Аз нямам много време да се занимавам с нея,повече тати е по проверките и обясненията,той има огромно търпение. Blush

Общи условия

Активация на акаунт