Момичета ,толкова са пораснали децата. Малките пухчета са станали истински хлапета

Искам съвет- трябва ми добър хомеопат в София..някой дали има такъв
Бъди все така оправна и мила
и да поклюкарствам
а каза, че само вода била пила

Добре, че доведе един мъж да ни заснеме
Тая чанта ще ти я взема, да знаеш
От морските ти снимки съм я заплюла :mrgreen Само малко големичка ми идва 

(росито и ГАЛето
) GALL-че твърди, че била качила 12кг на ръце, на н'ам к'во си... тц, същата си е, само едно коремче (то се вижда на снимките)
Само дето май на 14-то число трябва и аз със sunny да пия вода (тогава ли беше пълнолунието
)

Дано е било нещо инцидентно и да не се повтаря
Млада си, дръж се 

Много ме е яд, че не дойдохме, но аз съм в отвратително състояние,а в Неделята едвам гледах направо. Днес съм на работа, ще си изкарам болеста на крак.
.Едва дочакала доки да дойде.Щяла да се роди в колата.Била кумата с пълно разкритие и т.нЗА минути станало всичко.
Мене ме сложиха на централно място за да не докосвам някой да прихване
след малко и Гал сложиха до мене а до нея седна Пипи67 така че ако е прихванала Пипи 67 ще знаеме кой са виновничките
.Светли -мъжа й правеше снимки,тя релаксираше на една вода.Аз също снимах.Завирах се където по принцип след време ще ми е трудно и разбира се на мойте снимки пак ме няма и мъжа ми каза ти на парти ли беше или по чуждо 
! Да й е живо и здраво и много да ги радва
!
, много ме е яд, че не можахме да дойдем
. И аз ще потвърдя, че само по коремчето й личи, че е бременна. Много добре изглежда и изобщо не знам къде са й 12-те кг
. 

Всички около нас се оплакват, направо епидемия. А ние сме здрави.
Като написа за чайчето с Лимон, видях резенчетата лимони в букета. 
И мъжа си.
Малките трудно разбират защо мама понякога/ не редовно, но достатъчно често
За събота и неделя да не говорим. Само си мрънкам.
, как така няма да се депресираш. Я започвай. 
Реших, че е сапуна/стоеше с минути в банята да се мие и го мачкаше/, после, че е от дръжките на колелото, после от препарата, с който почистих килима.
Вече не знам, три пъти го гледа, измазахме света, вече пие и хистаминов сироп. За съжаление, полза няма. Затова, днес отново. Забелязах, че се зачервява повече когато нещо е разтревожен, тогава започва за го сърби. Ще видим.
от нас.
шегувам се , естественно