Септемврийските бонбони ръсят бисери милиони

• 19 896
  • 278
  •   1
Отговори
# 165
Гутен морген и от мен  Simple Smile

Аз като съм вкъщи и съм хипер редовна  bowuu Мисля, че скоро ще ми отнемат правата за този форум  Mr. Green

Мацки, дайте съвет, какво да правя със спалнята/детската/бебешката стая  Thinking Така или иначе ще спим в една стая, защото не можем да правим тотален ремонт баш сега, пък и не искам да отделям Дарко, защото искам и той да ми е под ръка нощем Rolling Eyes Та каква мебел да измисля, струва ми се тъпо да взимам още едно детско креватче ... приемам идеи всякакви, че нещо зациклих  с идеите  Outta Joint 

# 166
Галче- преносимо детско легло(кошара) е вариант според мен.   А Дарко няма ли да се буди от бебето? Thinking

# 167
tonesa,Честит Рожден ден!

на патерици
Съни,гласувах за теб,довечера ще продължа с другите пощи,че не им знам паролите.
От другата седмица почвам работа,за две седмици и още по-рядко ще ми остава време да пиша.То тъкмо ще се ориентирам в обстановката и пак ще бъда в отпуска,ама.....както дойде...
Мариска,лято,надявам се да сте по-добре с проблемите  love001
Желая ви хубав ден!

# 168
  • Остров Приятелство
GALL78
Мисля ето такъв някакъв тип ще ти е най-удачен.Виждала съм ги и на живо - ще могат да се поберат и от едната страна на спалнята ви без да пречи на спящия/най-вероятно ти Grinning/ да става от леглото безпроблемно т.е. да го сложиш по дължина на леглото и плътно до самото легло...това ако съвсем няма място Peace.Малки са, но не чак толкова, а достатъчно, компактно, лесно преносимо т.е. ако много се разплаче веднага с лекота можете да отидете в друга стая без да се притесняваш ти или да притесните друг, също така мисля  и удобно съдейки по бебетата, които съм виждала...а и на мама Simple Smile ще  е удобно...само на има няма една ръка разстояние.... Heart Eyes...ууух как се умилих по тези моменти като си спомних....по всяко време протягах ръка и си го галех....имаше нощи през, които стоях по цяла нощ будна и го съзерцавах и.... Heart Eyes

Ееей ма какъв съм рекламен агент, а?! hahaha Joy......чак да си купиш на минутата Mr. Green

# 169
Галче понеже и аз мисля, че е глупаво да купувам още една кошара се спряхме на сгъваема кошара на две нива - мисля, че е най-удачния вариант.

# 170
Галче, на мен варианта на Съни ми допада. За легло на две нива си мисля, че Дарко е малък, ама не знам де...иначе ако е на две нива, можеш долу да си сложиш решетки и да го ползваш и за бебко. Но си остава въпросът с навеждането...а кошара на две нива не съм виждала, та не знам как изглежда, но не звучи зле.
Тук започнаха да минават децата и да събират бонбони за Helloween.Аз колко съм навзелааа....Simple Smile големи са сладури!

А иначе мен си ме боли и това си е...днес карах кола до магазина за пръв път и горе долу беше добре, но там се изморих доста(и то за около 40мин), та чак ми се пререва.
хубава вечер ви пожелавам, дами!

# 171
  • Plovdiv
Галче, и аз подкрепям идеята на момичетата за преносима сгъваема кошара. По-този начин, когато дойде време за ремонт, евентуално дървеното легълце ще мине към бебчо, сгъваемата кошара може да използваш за игра, а на Дарко - голямо, детско легълце. Ама, как ги наредих. Joy
Марианад, пожелавам ти успешна работа. Heart Eyes
Марис, ами то си е операция, нищо, че е лапароскопска. Пази се, дано бързо отшуми всичко. Не знам, там засягат ли се някакви лимфни възли? Знаеш ли? Защото мен много ме боля няколко дни, точно заради лимфите.
 Hug
Хубава вечер и от мен. Heart Eyes

# 172
Марис, Съни, много са сладки Ади и Яни  Heart Eyes Heart Eyes Ама и как им отива да са маскирани  Heart Eyes

Ние така и не купихме костюм за Тео  Embarassed Embarassed Embarassed

Лека нощ ви пожелавам   bouquet

# 173
Добро утро

Пепе, много работа, душа! Стана ми мъчно за Тео  Confused
Ния, няма засегнати лимфни възли, ама както казваш си е операция.
Ние останахне по-рано от очакването сами  Confused ще трябва да се оправяме, няма как...
Хубав ден  Hug

# 174
  • Sofia
Добро утро, дами!
Пепе, сигурно си го маскирала някак...все пак Thinking
Мариско, пази се! Поне 1 седмица можеш да си седнеш на д-то!!!! Naughty
GALL-че, и аз съм за преносимата кошара. Едно време за Габи взехме от онези легла, дето стават после юношески и бях "против" кошарите като основно легло. В Банско ми се наложи да купя кошара за един англичанин, чието дете така и не спа в нея. Ама на Хер Габриел супер си му хареса и общо взето първите 2 години 90% от времето си е спал в нея, а не в "голямото, масивно" легло. Единственото ми притеснение, свързано с тази кошара е, че детето е много ниско и студения въздух се върти точно долу, та да не настива нещо. Иначе ако вземеш тази на 2 нива, няма да ти е проблем навеждането. Пък тия 100-150лв.къде не си ги дала, а си е легло поне за 2 години. После направо ще си оргазнизираш детска стая (може би с легла на 2 етажа)  Peace
Ние сме в Банско - мъжете спят, а аз "съм на работа". Кой както се е уредил  Mr. Green
Я пуснете малко Хелоуински снимки  Peace

# 175
  • Plovdiv
Бързам да ви поздравя, че после през деня не знам дали ще успея. Laughing
Пепе, не се коси, дано скоро малко се разтовариш от пустата работа. Hug
Марисhug
Ани, каквото сам си направиш.... Joy Heart Eyes И аз като теб. Wink
Аз чинно  Laughing разпитах мъжо за циркониевите коронки. Били в пъти по-добри от другите, на външен вид нямало видима разлика, т. е. имитират истинския зъб. Много по-здрави и т.н. Обаче и цената им е  ooooh! 600 лв. Grinning

Хубав и слънчев ден от мен!  bouquet

# 176
Добро утро!

Мариска пази се Hug
Чакаме снимки на малките хелоуинчета Grinning

# 177
Добро утро, момичета Hug

Марис- давай малко по-лекичко поне още няколко дни.   bouquet

Иво днес от 6:30 мрънка, че го боли ухото. От както се е родил, това е за 3 ти път. Капнах му капки за уши и му дадох Нурофен. Тамън се бяхме засилили вече да ходим до дежурния кабинет в ИСУЛ и изведнъж детето се успокои и каза, че вече не го боли Grinning Дано да е било еднократно.

N i y a -  отчая ме с тези цени. ooooh! Мойте зъби са в отвратително състояние, въпреки всички грижи, които полагам. Вече имам 5 коронки, едната е на предния зъб. Всъщност доста сполучлива ми я направиха, дотолкова, че в момента другият преден зъб изглежда отчайващо зле до въпросната коронка Tired  Както и да е....

Днес сме на детски РД, а вечерта- на гости. Желая ви приятен ден     bouquet

# 178
Добро утро дами   bouquet

Много ви благодаря за съветите, общо взето и аз към този вариант съм се ориентирала  Wink
Ей, Мариска, остави един бонбон и за Гвендолин  Blush Ще те боли душа, поне две седмици ще придърпва и ще усещаш от време на време, но с всеки ден ще е по-слабо. Ти само не спирай да се движиш  Heart Eyes

Мечо, виж му и гърлото на юнака, щото може от ушичките натам да отиде. Дано е било инцидентно.

Дарко от нощес много, ама много кашля, пак, отново, again  #Cussing out ще го водя да му чуят гърдичките и ще видя какво ще пием този път  Confused 

Пепе, ти май наистина съвсем се зароби в тази работа  Confused Няма ли почивка?
В тази връзка Марияна , докладвай с какво се захващаш  Laughing

# 179
Докато дам всички чайчета и сиропчета и то станало Добър ден!
Вероника вече втора седмица не ходи на градина, защото я мъчи кошмарна кашлица. Все си мислих, че за 2 месеца, в които кашля ще й мине, но уви... Ако и днешното хомеопатично лекарство не помогне , май ще се наложи АБ. Няма такава кашлица упорита. От два дена започна и да повръща като се захласне. И аз я прихванах, ама мойта е лесна. Тя си гълта храчките и така се получава кръговрат. Иде ми да хвана гората, само кашлица ми е в главата.Изпуснахме и Хелоуин, и хубавото време, абе ....
Поздрави на всички Hug

Общи условия

Активация на акаунт