Септемврийските бонбони ръсят бисери милиони

• 19 702
  • 278
  •   1
Отговори
# 75
  • Остров Приятелство
Честит Рожден Ден на прекраснире Дами deata i Eci!
Много здраве, късмет и творчески успехи име желая от сърце!

Съни....Аз лично Ади не го виждам да остане....
И на мен не ми се вярваше, но ето факт Shocked
Хубав ден е днес  Simple Smile Съни и ти ми звучиш много свежо, нещо да не почне скоро да ти прилошава сутрин след това ергенуване  Joy
Ааау сакън, нИЕдей молим ти сЯ. Crazy
deata Наистина звучи тъжно!Ако имах вълшебна пръчка....

За езиците съм за - важното е да има желание детето.
Яни ходи с желание на английски, а от зимата или може би догодина не знам, ще започне немски.

Ходихме вчера на планина тримата.Направихме един часов преход по нанагорнище.Леко ме понаболяват бузките Mr. Green
Разболях се, яко ме боли гърлото, корем, и ми е едно такова смачкано.Яни е болен тоже и нещо много се протака. Tired
Аз от утре мислех да съм на лунна тридевка и много се надявам да премине, тъй като мисля това е единствената диета,,която УЖ даде някакъв резултат. Peace
Ми това от мен лека и спокойна!

# 76
Съни, само вода ли пиеш по времена лунните дни?

# 77
Добро утро, дами   bouquet

Мариска, моят одобрен списък със сиропи е: Проспан, Хустагил (крем за мазане), АЦЦ кид (малко по-силно отхрачващ), Мукоплант (последен в класацията ми) и задължително противоалергичен Ериус успоредно с тези. От имунностимулиращите миналата година давах Есберитокс капки и сега мисля да повторя, но не мога да кажа, че кой знае какъв магически ефект имаше този курс, защото после около февруари-март два бронхита изкара дребния  Rolling Eyes

Аз пък вчера на два рождени дни бях и днес ще трябва релакс да има, че се поозорих  Crazy

# 78
  • Plovdiv
Здравейте, момичета!
Радвам се, че сме активни тези дни.  Laughing
тонеска, роси, по повод бабините деветини Laughing, таблици и прочие - никаква вяра. NaughtyМоите момчета редовно ги правят на момичета. Joy
И ние решихме, че ако искаме момиченце, ще трябва да сменим таткото. Така, че ще се задоволим с мъжкия отбор. Laughing Моите баба и дядо имат шест деца, от които пет момичета и едно момче /баща ми/. И е роден четвърти. Sunglasses
Даа, много им се радвам, НО времената са били.....различни.
Ейнджи, дано оздравява бързо Марти и все още стискам палци, въпреки гадното ти усещане. Heart Eyes
Марис, съжалявам, аз определено на съм в час. Защото, за щастие не ми се е налагало с Лазар. Докато с Митака беше  #Crazy. Но, моята свекърва работи в аптека, ако ще ти е в помощ и полезно /не от първа ръка/ ще я попитам.
Оздравявайте бързичко, всички болнички - много сте. Hug
деата, и аз винаги съм се чудила на подобни ТРАПЕЗИ. Има ли висшестоящи личности - винаги ги правят. Е ми много са ми жалки.

Ние вчера бяхме тук. Поздравления за тези хора, много труд, много нерви. Правили са го четири години. Има още процедури до първия полет, но се надявам, че скоро ще го видя и него. Grinning И малко снимки от нашето фото за събитието.

# 79
Мариска,аз мога да ти препоръчам Умкалор-билкови капки,Стодал-хомеопатичен сироп.Тази година кашлицата е направо нелечима,защо така!Ние се лекувахме доста дълго време,но още се случва да се закашля малчо,пък аз си кашлям постоянно.Дано нещо ви помогне,че е много неприятно.
Лек ден ви пожелавам!Аз отивам по мъките да търся лекарства по ЗК,дето пак ги няма  Cry

# 80
Мерси много за препоръките, момичета!  Hug
Галче, аз да ти кажа съм по-доволна от Биокс Тими отколкото от Хустагила, може да пробваш някой път. mariyanad, този Умкалор много добре ми звучи! мерси, че сподели  Hug
Съни, хайде пък и вие се тръшкате сега! Оправяйте се бързичко  Hug
Ние днес ходихме до зоологическата градина. Много добре си изкарахме. Тук вече "позахладня" и може да се излиза сутрин, даже е приятно! А да ви погаделичкам малко ще споделя, че под захладня разбирам 28-30 градуса  Mr. Green

# 81
Този път гъдел не ни лови, защото и при нас е прекрасна слънчева златна есен  Mr. Green  Joy

# 82
Хилоу дами
Марис  smile3534 smile3534 smile3534 smile3534 smile3534 smile3534 smile3534 smile3534 този път не успя да ни подразниш
Тук е 18-20 градуса.Циганско лято.А колкото за сиропи за кашлица сме пробвали какво и не ама за магарешса кашлица не намерих друг лек освен компот от дюли.Това ни помогна.ИНаче почти всички сиропи опитахме напрот и нищо.Така че е относително.
Еми за момиченце незнам да ли да смените таткото или първо пробвайте с позата в  luvbedКумът каза че първия път била една позата сега с момичето друга.Така че пробвайте първо това преди да се втурнете към татковците на девойките.шегувам се де.А и при мене по всички таблици  показва че Вероника е момче,ама мойто момче нещо пикае седнало Joy hahaha Joy и каза че след време и тя ще има  newsm30.така че мойто или е момче или нещо природата е сбъркала.ОСен дето 4 пъти се постригвах докато бях с нея и както казва сегашното ми доки малко по малко съм му отрязъла пишката и останало само женски орган. hahaha hahaha hahahaКато го казах умряхме от смях.ако и сегашното е момиче ще ви дам моя татко само да не го съдите за бащинство.Има един недостатък ,децата който прави много говорятне млъкват от сутрин до вечер Mr. Green
дано всички болнички бързо да се възтановят.

Ние сме добре растеме,снощи малко свеки ни изкара акъла на мене и на всички но сега е по добре.И се обедих вече че  няма смисъл да се ядосвам з аглупости щото се събира в една папка и после изригва и на човек м устава лошо.
На 3.11 ще кажа как е минал прегледа при доки
не че до тогава няма да досаждам Mr. Green
Лека вечер момичета

# 83
Марис, аз им давам на моите в началото на заболяването през ден по един флакон жен шен с пчелно млечице след хранене ( това е китайско, но е изпитано, през ден, защото има малко алкохол) и три пъти по 1 тб. Имунокинд ( това са немски хомеопатични тб. ). Засилвам ги и със следния сироп, който е против кашлица, но също е и с имуностимулиращо действие ( в лука има  природни антибиотици, в семките на ябълката - антимикробни, в орехите - йод, който подсилва естествения щит на организма- щитовидната жлеза): 3 цели глави червен лук, 2 разрязани ябълки със сърцевината, 4  счупени ореха с черупките и преградките - това се вари в голяма тенджера 20 мин. , оттегля се и се слага щипка борови връхчета . Захлупва се, стои 1 час и се дава като чай с мед на детето. Ако кашлицата е спастична, суха и болезнена, се слага и щипка   босилек, а ако е много влажна и продуктивна- щипка градински чай. Билките са по щипки, защото са много силни, всички само се запарват. С тези действия моите кашлят седмица- две, но не вдигат температура и не се усложняват, т. е. НЕ стигат до антибиотик, а се преборват сами Hug
И аз ще пазарувам в аптека днес, че в мъглива Англия ми е притеснено за децата. Целувки!

# 84
Добро утрооо

Светлили, мерси за рецептата, мисля, че ще я пробвам зашото тук има всичко от тези неща...без боровите връхчета де
Вие как я карате там? Я разкажи  Hug

ние пак отиваме в зоото, че пусти змии...

# 85
Добро утро!

Мариска да кажа и аз за кашлицата - давам капки Синекод, последният път и противоалергични Фенистил. При Гоги например Проспана е с нулево действие - така, че всяко дете се влияе от различни лекарства и трябва да намериш подходящото за вас.
Роси и аз съм го чувала това за позата - ама при нас не свърши работа Wink следващият път ще пробваме още някоя друга Joy
Днес ние си имаме баба, която ще ми е отмяна - понесе хлапето на разходка и аз имам достатъчно време да помързелувам Grinning

Лек ден на всички!

# 86
  • Sofia
Привет!

Честито на двете рожденнички дето пропуснах! Да сте живи и здрави, много щастливи и усмихнати!

Аз бях 3 дена на йога семинар в Сандански. Много добре беше  Sunglasses Програмата беше доста плътна и нямах време за разходки, но беше някак натоварващо-разтоварващо  Mr. Green
Ние пак се лекуваме, след 4 дена в градината  ooooh! егати толкова боледувания не й се събират за всичките 3 години...  Tired
На Рали последно й изписаха Еуроспал, Стодала не й помогна много. Оправи се, и тръгна на градина, и сега пак отново... Пак ще я оставя да поседи повечко в къщи пък да видим.
В събота живот и здраве тръгваме на екскурзия и моренце в Египет, сбъдната детска мечта  Blush. Марис, ще съм 1 седмица на твоята географска ширина  Sunglasses Рали остава тук с бабите и ше ми е много мъчно, но няма начин...

Целувки на всички дечица  Heart Eyes  Hug

# 87
  • Остров Приятелство
tajgi Еееех разпуснала си. Simple Smile Желая много приятно изкарване!
....мога ли да бъда нескромна....искам подаръче Embarassed
Maris Да ти кажа честно много трудна задача си ни поставила Peace
То не са най-различни, то направо ум да ти зайде! Confused
Давала съм Есберитокс - никакъв ефект, давала съм Саностол - фифти фифти, давала съм и на седмица по един Остилококцинум - ефекта е, че ако боледуваше го караше някак по-леко уж, но....спорна работа.
Сега ще давам Ескимо, и то само поради факта, че съставката му е рибено масло:
- Омега 3 /от разни видове риби като сьомга, моруна, херинга/
- Омега 6 / са всички такива, които липсват в дневната дажба, която уж всъщност би трябвало да е здравословна храна т.е. растителни масла/
Това са жизненоважни основни мастни киселини  - нас така са ни гледали с рибено масло, и се надявам да хване декиш. Peace
Много често също така е добре да се дават анти алергични поради това, че отбъбват носната кухина и гърлото.
За лунуването - Да, пия само вода.Сега се опитах тридневка да направя, но май ми е трудно.Наред с това ходя на сауна, и от утре яко изпотяване във фитнес залата. Crazy Трябва да отслабна, не мога да се понасям повече така!!!
mama rosi Пу, пу, пу да е живо и здраво, да расте в пупката на мама, тате да се грижи добре пък другото здраве му кажи. Hug

Ние сме уж по-добре - аз се тъпках с разни илачи, и Яни май е по-добре.Правих изследвания, показват, че е добре - само сополи и кашлянето заради тях.Нашата лекарка обаче ни даде някакви капки и хоп не наполовина, а направо си няма - детето ми си отспа милото! Heart Eyes
Пу да не ни чуе дявола. Praynig
Аз издивявам вече.Работи ми се.И в този ред на мисли, моля, ако някой подочуе нещо, то моля да ме има предвид.Благодаря!

Е, това от мен.лека и спокойна вечер!

Последна редакция: ср, 22 окт 2008, 01:19 от s_sunny

# 88
  • Пловдив
Ох, забравила съм да се запиша в темичката.
За имуностимулаторите нашето педи винаги ни препоръчва респивакс. Да си кажа честно все го започваме и все не го изкарваме докрая, защото се пие няколко месеца, но децата рядко боледуват - не знам дали заради него, или си имат и така имунитет Simple Smile

# 89
здравейте.
Вчера бях малко болногледачка на свеки,но вече е по добре,като изключиме че нещо главата я хапе и мисли и говори глупости е наред.
Ние с малчо сме добре.От август до сега сме качили 2кг
Вчера при свеки се мерих а и като се върнахме от морето се мерих  та от там знам.Значи някъде от 10.8 до сега съм качила 2кг а да съм забременяла някъде 25.8 и тези кг са досега.ЕМи как да кача като ям само плодове и ядки и понякога насила го правя че неми се яде.Само по 2-3 литра пия течности на ден но не газирани.
Марис за кашлица единствено нас ни оправя компот от семките на дюлите,орехи и мед.Нещо подобно като това на Светли рецептата.Давах й до скоро едни витаминчета във формата на животни ,но кога се сетя  ,кога не е сетя и така.Това е единственото стимулиращо лекарство което давам зимно време.
Тайги приятна екскурзия.Две мой приятелки там са заченали бебетата си.Дано й вие да сте към тях.Ще чакаме да се похвалиш.
СЪни какво стана със стаята на ЯНи която беше запланувала?

Еми слънчев ден момичета и успешен.

Общи условия

Активация на акаунт