Септемврийските бонбони ръсят бисери милиони

• 19 879
  • 278
  •   1
Отговори
# 90
Деси, Еци Честит Рожден Ден на патеричка!
Да ви обичат, глезят, разбират и да сте безкрайно щастливи!

Анджи бързо оправяне на децата Heart Eyes
Благодаря ви за отговорите Hug Елито започна френски и там наистина е страхотно. Като беше малка много и говорех на английски, после се изплаших нещо и спрях, но музата пак ми дойде и ще се опитам да съм по-постоянна. На нея на френския много и хареса. Остава само да стои сама. Някой има ли такъв проблем, не иска никъде да остава без нас. Реве, тръшка се... Ако сме там няма проблем, но ако ни няма става страшно. Дори да съм в коридора от другата страна на вратата не я устройва  ooooh!

# 91
 Whistling ехоо  Simple Smile

Иви, тогава оставаш да учиш и ти френски с нея в час и така. Моята кума така спец по балета стана  Wink

Тайги, пожелавам ви много хубаво изкарване. Това е една моя мечта също  Blush

За имуностимулантите да си кажа и аз мнението - те са за успокоение на мама  Confused Въпреки това аз пак ще му дам Есберитокс 3 месеца, щото ехинацеята е хубава за дробчетата. Сега му давам едни червени топченца - рибено масло, той умира за тях.

Тонеска, наистина е индивидуално, а и кашлиците са винаги много различни. Важно е да имаме предвид обаче че Синекода потиска кашлицата и е подходящ само за суха спастична кашлица. Иначе може да навреди. 

Сега ще потършувам из нета  Mr. Green

Последна редакция: ср, 22 окт 2008, 14:44 от GALL78

# 92
  • София/Осло
Ейй тайги, страхотно да си изкарате  Hug

# 93
  • Sofia
Нещо ме зарибихте с това рибено масло. Аз пиех по едно време по други причини, ама вярно, че ендо време ни даваха родителите  newsm78

# 94
Тайги, много хубаво да си изкарате в Египет  Hug И много снимки да нащракаш, че поне по тях да плакнем око после  Heart Eyes

# 95
Тайги,леко пътуване и приятно изкарване!
Съни,какви капки за сополи сте ползвали,впечатлих се от ефекта?Ние пак сме сополиви,поне не кашля за сега.Не е на градина и пак.Другата седмица го пускам,пък ще видим...
Миналата зима давах на Марти Ескимо.Нямаше особен ефект,може би очакванията ми бяха големи.Май всичко е много индивидуално,но докато нацелим подходящите лекарства,сезона ще мине и все болни ли ще бъдем! newsm78

# 96
Привет и от мен в този слънчев ден!
И аз ще полюбопитствам за капките за нос, Съни Simple Smile
Мерси на всички за отговорите  Hug
Тайги, приятно изкарване там! Аз само веднъж бях споменавала на мъжа ми з атам, а той категорично ми отказа  Confused

А някой пробвал ли е да дава Имунобор?
Ади е добре вече, лазим си по нервите взаимно. Но лекарят каза, че било по-добре докато пие антибиотика да не ходи на градина. Само че аз нещо се разболявам и вече наистина ми втръсна. А тук още не е почнала зимата...представям си какво ще е тогава
Пепе, вие ще се правите ли на нещо за 30ти? Аз още се чудя. миналата година беше малък Ади, ама тази вече разбира и мога да се пробвам да го "преобразя" на нещо, но не знам още какво.

# 97
  • Остров Приятелство
Здравейте,
mama rosi да, много исках, но така се случи, че ремонта на стаята няма да стане толкова бързо колкото си мислех и така го оставихме за догодина.Не съм забравила съпругът ти...ще има да му досаждам ехеееее само ако знае човека Mr. Green

Капките са CILOXAN - Цилоксан
Това са принципно капки за очи и уши, но ги предписвали и за нос.....поинтересувах се,...мен ми беше нещо странно, но... Simple Smile

Еееей к'ви чепици и ботуши....не един, а цели два чифта Mr. Green си купих малеееееееее много яки Crazy.Мъж ми довечера ще припадне hahaha Joy

Хайде сполай ви и хубав следобед! Hug

# 98
Съни,благодаря!След малко ще отида до аптеката.
Ние не сме ползвали Имунобор,но има доволни майки,с които се събираме на кафе.Аз мисля тази година да пробваме с Имунокинд.
Съни,честити ти чепици и ботуши,да си ги носиш със здраве!

Последна редакция: чт, 23 окт 2008, 15:27 от mariyanad

# 99
 wavey wavey newsm44 newsm03 smile3533 smile3534 smile3534 smile3534 hug bye Listen  Hands Clap newsm19  Stuck Out Tongue Winking Eye moresmile Kissing Heart dancing Flowers Bouquet gydi gydi
Ха мараба
Днес съм почивка в къщи и реших малко да  clean clean prostor newsm28 newsm79 wash hang 1dishes че къщата ми беше заприличала на катун.4 дена на работа и всеки хвърля къде му е кеф и беше ад.АМа този Малчо ли е Малечка ли е май според мене имам осещане че е Малчо ,ме изморява бързо.Работя 20 минути почивам си,а нямам голям корем за началото на 2 месец пък незнам.Да не говориме че не ми дава да лежа по корем или да се навеждам,започва да не ми достига въздух тогава .Имам чувство че ми се качва в гърлото.Карай ще го преживея.Поне вече не ми се гади а само ми се Спи от 16 часа до17 часа.Свикнах да си взимам всеки ден по една 5минутка.Сега чакам неволята да премине през задръстванията в София и да дойде да  1ironing 2,3 перални с дрехи.Те повечето са на Мемоника.
Тонеска кога ти е термина,спомням си че беше някъде до средата на Ноември?
Съни честити придобивки, а колкото до това че ще досаждаш на мъжа ми  добре.Щом ще е догодина ще се опитам да му се вместа в натоварения график да направи на Децата едно като ракла за играчките и едно гардеробче почти до тавана за дрехите на Вероника ,за малчо има скрин.Върху него ще сложи гардерба.Иска и кухня да ми прави .3 години все не идва за мене ред.Дано сега да се вреда ,че то срамота да имаш мебелист в къщи а да не можеш да се доредиш до него Mr. GreenАма имам тренинг от баща ми майка чака дадено нещо да го оправи баща ми няколко години и отива и си купува ново.
Относно капките за нос ние ползвахме Тобрадекс,те също са за очи но добре ни действат на нас.Така че  чувала съм че капките за очи независимо какви са са добри за нос.
Иву еми ще ходиш с нея и Боян  ако още го кърмиш да учите Френски .После децата ти ще си говорят на Френски и така няма да ги разбирате вие hahaha Joy
оставям ви че неволята се обади че няма да може да дойде да помогне да си почна да си  1ironing
Лека и весела вечер

# 100
Не се намесвам за препаратите, защото не съм давала и нямам идея кое, как действа.  Wink

Тайги весело и романтично пътешествие и от мен.  Hug

Роси няма измъкване, татко им е френско разбиращ  Mr. Green Ако постоя с нея или ще ни изгонят и няма да се навият на такъв вариант, или и аз ще ги разбирам. Предния път тя не искаше да повтаря след тях, но повтаряше след мен и аз какво да правя повтарям някакви неща, които не разбирам и то милото след мен. И току чуех très bien maman  hahaha

Момичета за тези, които са от Варна или наблизо, ако искате вижте тази тема. Ако можете да дадете покана и програма на лекарите си (GP-та, педиатри, АГ, мед. сестри, акушерки), както и програмата с датата за семинара за бременните и майките кърмачки, би било страхотно.

# 101
  • Остров Приятелство
Е, фукня съм и това си е Mr. Green

....ми пукнете се сега  hahaha Joy

# 102
нЕма много са големи  Mr. Green

# 103
  • Sofia
Sunny, не каза, че ботушите са 2 чифта  Naughty И нищо не ми каза за онази голямата кафява чанта  Crossing Arms Забелязвам аз, че на кафяво те избива, а и аз съм му фен  Peace Батушките са разкош... Патъка също, ама ... много тънък, остър, висок... това е като за събота вечер... знаеш къде Wink  Joy
Със здраве да си ги носиш  Hug

Аз нещо нямам какво да се изкажа тези дни. Малко съм хремава, пък познати казват, че това било вирус - гърлобол и сопол. Аз на такива неща не се връзвам, чакам да ми мине  Grinning Мислех да доизразходвам едни капки Бивацин на Габриел (те нали са с 20 дни срок на годност), ама хич не помагат за нищо. Всъщност защо всеки път ми ги изписват като добри, пък те не отпушват носа  newsm78 Някой знае ли как трябва да действат? Аз себе си с Ксилометазолин облекчавам... голям съм лаик в лекарствата  Embarassed Тия, дето ги пишете, трябва да си ги сейвна  Naughty Онова за кашлица с лука и ябълките ще го забъркам при нужда.
Аз от дете имам лоша кашлица и мен ме лекуваха с чай от ендрише, орехи и небет-шекер. Това последното хич не можах да го намеря в магазините,продавачките ме гледаха като  Shocked Затова сега за Габриел го замествам с мед.

taigi, там ако не свършитете работАта, не знам къде  Peace
А, всъщност сещам се за още едно място - една позната прихвана непланирано в Истанбул Wink (първото нямаше май и годинка)

Хайде, спорен ден  Peace

# 104
Здравейте момичета Simple Smile

Съничка, много готини чепици и ботушки. Със здраве да си ги носиш!  Hug

Мариска, ще го обличам аз като нещо страшно Тео, къде ще ходи. Те на Хелоуин ходят задължително с костюми на градина всички, даже и лелките, които ги гледат и е голяма веселба. Миналата година го бях облякла като дяволче, а по-миналата беше сладко духче.

АниК, как ще си лаик в лекарствата - всички дето ги изброяваш, даже не съм ги и чувала, пък за тези, за които и другите пишат, думи нямам. Затова и все си мълча като опре темата до болести и лекарства  Embarassed Ние се лекуваме в повечето случаи с нищо или някакъв парацетамол и това е Embarassed

Спирам да пиша, че съм на работа и таааайничко се намъкнах във форума. Ама то вкъщи не ми остава време да включа даже компа.

Лек ден и целувки  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт