Септемврийските бонбони ръсят бисери милиони

• 19 881
  • 278
  •   1
Отговори
# 105
Аник,небетшекера можеш успешно да замениш с лукчета.И мен с това ме лекуваха като малка,направо мразя сладко сега.Що ли се чудя,че това малкото не яде нищо сладко,като аз не докосвам такова.
Съни,достатъчно ли е от тези капки да се слага два пъти дневно,не е много сополив?

# 106
Съни,обувките ти са страхотни!Направо ти завиждам,аз не мога да нося такива,много са ми малки краката /това е почти ужасно/ Simple Smile Simple Smile
Лято,ще предам програмата на наще лични лекари и на кумата ни.Тя е гинеколог и по-лесно ще я разпространи на подходящи хора.

# 107
Ей фукньо, засрами се, не един а три чифта  Mr. Green  и то все убави и особено обущата кат за диви вечери  Whistling

# 108
  • Остров Приятелство
Здравейте мадамки сладки,
нЕма много са големи  Mr. Green

Ааааа аз съм с нежно краче, нищо че съм малко прасе Mr. Green
Нося 36/37, моля, моля  Crossing Arms Grinning
Sunny, не каза, че ботушите са 2 чифта  Naughty И нищо не ми каза за онази голямата кафява чанта  Crossing Arms Забелязвам аз, че на кафяво те избива, а и аз съм му фен  Peace Батушките са разкош... Патъка също, ама ... много тънък, остър, висок... това е като за събота вечер... знаеш къде Wink 

Ми ти за къде мислиш съм ги приготвила.... Laughing
Аз нося само такива обувки - остри, с тънък ток....мнгоо са ми любими....а на тези вечените ако знаете от кога им се назландисвам малееееее
Съни,достатъчно ли е от тези капки да се слага два пъти дневно,не е много сополив?
На Яни ги изписаха три пъти на ден, но аз слагам по два пъти.

Благодаря Ви момичета и аз много си ги харесвам Mr. Green
даже днес ще се фуклява е едните навън. Peace

Лека и спокойна на всички!

# 109
Добро утро, момичета

Събота сутрин, мога да попиша на спокойствие. Около нас няма нищо ново  интересно, затова не се включвам често. Иво ходи на градина(с желание, което много ме радва), аз-на работа, и така.

Съни- честити покупки, със здраве да си ги носиш. Мен на ток не мож ме качи, освен ако е някакво много официално събитие, и пак избирам възможно най ниския вариант. Изобщо не мога да ходя на токове, еле пък ако са тънки Laughing

Тайги- весело изкарване, ще чакаме снимки Hug

АниК- аз за първи път чух за капки Бивацин преди 2 седмици от една приятелка.Иво нали се беше разсополивил и стояхме на площадката, аз мрънкам, че пак се почва с тия сополи и тя ми ги каза. Пък аз Бивацин-а съм го чувала само като спрей за рани.....Взех ги от аптеката(те са по принцип за уши и очи,нали) капах ги 6 дни, мисля, че подействаха, заедно с физ. разтвор ,който пръскам всеки ден минимум по 5-6 пъти. В момента Иво има прозрачен секрет, който махам с едно издухване на ден.

Приятна Събота и Неделя ви пожелавам Hug      bouquet

# 110
нЕма много са големи  Mr. Green
Ааааа аз съм с нежно краче, нищо че съм малко прасе Mr. Green
Нося 36/37, моля, моля  Crossing Arms Grinning
покойна на всички!
Ако не са 35 не мога да се впечатля  Mr. Green Какво прасе бе алооо  Crazy Изглеждаш страхотно. Чудесни са ботушките, мога само да си мечтая за такива.

Чао мацки, аз ви зарязвам трайно, налага ми се  Heart Eyes

# 111
  • Sofia
Чао мацки, аз ви зарязвам трайно, налага ми се  Heart Eyes

newsm78 Thinking Confused

# 112
Добро утро, момичета! При нас пък валя дъжд и имаме локвиии!

Съни, честити придобивки и да ги потрошиш по софийските заведения  Mr. Green
Лято, ти къде забегваш?  Hug
Ади от утре тръгва пак на градина, та да видим колко ще е този път. Пепе, аз си спомням за духчето, че беше Тео веднъж. Аз просто трябва да се разходя по магазините да видя какво има, но за съжаление нямам време тези дни и най-много да не отиде и тази одина костюмиран. И в тяхната градина всички се обличат в костюми. Много смешно, даже аз не мога да ги позная кой кой е, а какво остава за децата.
На мен ми стискайте палци утре и ще се включа след няколко дена  Heart Eyes

# 113
  • Sofia
Marisка, стискам ти палци утре, но колкото и да си заета, не може да оставиш детето без костюм!!!!  Naughty Чак не мога да повярвам, че точно ти го казваш. Толкова си креативна  Hug В краен случай, метни му един чаршаф с 2 дупки, но пак го направи на нещо  Peace

# 114
Добро утро,
Аз уж чета внимателно, но така и не разбрах защо ще стискам палци на Марис и защо Лято изчезва трайно. Надявам се всичко, което правите да е хубаво  Hug Пък аз ще стикам палци  Peace

Вероника все още кашля, даже вдигна два три пъти Т около 38.6 и я заведох на лекар. Каза, че й няма нищо, но продължава с тази тежка кашлица. Прочиствам с морска вода нослето, уж става по-добре, ама не се оправя. Милото като влезе в серия не може да се успокои по 10 мин. Какво ще я правя вече незнам. Давам чайчета, витамин Ц.

Съни да са ти честити придобивките  Peace За съжаление аз стигнах до ситуациатя , когато си купя нещо да го внасям тайничко без много да се хваля  Mr. Green А за токчетата, оказа се, че човек може да свикне бързо. И аз не носех обувки на висок ток, пък сега почти нямам ниски обувки.

Хайде приятен ден от мен, че дългът ме зове  Heart Eyes

# 115
  • Sofia
Ей, влязох пак, засрамена, че съм забравила имениците, пък тя и Поли като мен  Hug

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ МИТЕТА И ДРУГИ ПОД ПРИКРИТИЕ!!! Да ви е свято името!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Аз уж чета внимателно, но така и не разбрах защо ще стискам палци на Марис и защо Лято изчезва трайно. Надявам се всичко, което правите да е хубаво  Hug Пък аз ще стикам палци  Peace

И аз така  newsm78  Peace Не съм разбрала, но ще стискам  Mr. Green

# 116
Здравейте и от нас!
Честит имен ден на всички празнуващи днес!

Ние в къщи си имаме именик.Аз отивам да се вихря в кухнята,че много гости ще дойдат. Grinning
Хубав ден ви пожелавам,въпреки дъжда!

# 117
Добро утро!

Честит имен ден на всички празнуващи! Здраве и късмет ви пожелавам!

Лято, защо така ни изоставяш? Дано да е добър повода   Peace

Поли, дано да и мине на Вероничка бързо тази кашлица. И аз съм така втора седмица вече - мноооого, много неприятно  Confused

Мариска, стискам силно палци и да се похвалиш утре  Hug За костюмите - тук ги продават по супермаркетите и хич не се занимавам да обикалям - ако ми хареса нещо, от там взимам, ако ли не - през интернет поръчвам. Време за обиколки нямам за голямо съжаление. Ако ви кажа от колко време не съм ходила по други магазини или кафета, освен тези около нас и около работата...

Светлили, в английско ли си вече? Как си?

Лек ден ви пожелавам.   bouquet

# 118
  • Sofia
Поли, Пепе, такива кашлици хич не са безобидни  Naughty При мен от дете всяка едноседмична настинка завършва с двумесечна кашлица и е ултра-мега неприятно. Представям си на Рони какво и е  Cry За възрастен е гадно, та камоли за малка душичка. Имам някакви супер гадни спомени, като например като дете съм на урок по китара и започвам да кашлям и няма спиране - излизам, дишам въздух, пия вода, смуча бонбони и едва я потушавам... до следващия пристъп  Cry Същото и в час, или като студентка, или нощем в студ.град, когато другите спят, а аз кашлям в банята...Та затова сега се лекувам със сиропи при първо покашляне. От опит знам, че започне ли дразнението в гърлото, колкото повече кашляш, все по-зле става. Бонбони успокояват донякъде. Според баща ми, който има същата кашлица, и двамата имаме фарингит, но това не знам какво е, а и не е доказано  Sick
Все пак исках да ви кажа да лекувате кашлицата с НЯКАКЪВ сироп, чай и т.н. Роси беше споменала за компот от дюли, чаят на Maryland или на Nya  newsm78 (лук, черупки от орехи и т.н.), чай от ендрише и орехи...
До седмица ви искам на 6  Naughty Grinning Heart Eyes

# 119
  • Остров Приятелство
Здравейте,
...кафе...закуска за силен старт....заповядайте моля. Simple Smile

Maris Какво става не вдявам newsm78
лято ......Хем ми звучиш закачливо, хем някак....
...дали ще можеш да ми отговориш...четеш ли?
aniK Еееее сто пъти пропускам да ти отговоря...не е умишлено...е не се знае Mr. Green Joy
Чантите си ги взимам от един магазин, който се намира на Мария Луиза.Принципно са бутикови така да ги наречем - имало е най-много по две от модел, но това е рядкост.
Чанти и обувки са ми мания, ужасна мания...че и на детето я прехвърлям - няма да казвам той колко има ooooh!
Nomadic Аааа голяма загуба е това да не скиташ по магазините...сега и празници идват вече - да си намерите време и да си обикаляте хванати за ръчичка.....мноооогооо ми е хубаво на мен така.....размечтах се Blush
Да те попитам, колко ще ми струва един такъв костюм да ми изпратиш?...да не занимавам мъж ми евентуално. Peace

Всички дечица да се оправят.Здраве желая!

Е, хубав ден и успешна седмица!

Общи условия

Активация на акаунт