Съни,достатъчно ли е от тези капки да се слага два пъти дневно,не е много сополив?

И нищо не ми каза за онази голямата кафява чанта
Забелязвам аз, че на кафяво те избива, а и аз съм му фен
Батушките са разкош... Патъка също, ама ... много тънък, остър, висок... това е като за събота вечер... знаеш къде

Изглеждаш страхотно. Чудесни са ботушките, мога само да си мечтая за такива.

Пък аз ще стикам палци 
За съжаление аз стигнах до ситуациатя , когато си купя нещо да го внасям тайничко без много да се хваля 

Пък аз ще стикам палци 
Не съм разбрала, но ще стискам 
За костюмите - тук ги продават по супермаркетите и хич не се занимавам да обикалям - ако ми хареса нещо, от там взимам, ако ли не - през интернет поръчвам. Време за обиколки нямам за голямо съжаление. Ако ви кажа от колко време не съм ходила по други магазини или кафета, освен тези около нас и около работата... 
При мен от дете всяка едноседмична настинка завършва с двумесечна кашлица и е ултра-мега неприятно. Представям си на Рони какво и е
За възрастен е гадно, та камоли за малка душичка. Имам някакви супер гадни спомени, като например като дете съм на урок по китара и започвам да кашлям и няма спиране - излизам, дишам въздух, пия вода, смуча бонбони и едва я потушавам... до следващия пристъп
Същото и в час, или като студентка, или нощем в студ.град, когато другите спят, а аз кашлям в банята...Та затова сега се лекувам със сиропи при първо покашляне. От опит знам, че започне ли дразнението в гърлото, колкото повече кашляш, все по-зле става. Бонбони успокояват донякъде. Според баща ми, който има същата кашлица, и двамата имаме фарингит, но това не знам какво е, а и не е доказано 
(лук, черупки от орехи и т.н.), чай от ендрише и орехи...

Препоръчани теми