Тези дни не ми е до писане, нещо амокът ме е хванал под ръчичка.
Както казва Мечо Пух /Нашата Мечо
/ нищо ново при нас. Митко вчера беше именник. Благодаря за поздравите.
Сутринта се събраха с дечурлигата по съседство да се черпят в сладкарница. Звъня аз след има-няма час. -Къде сте? Как са тортичките?
-Ами, мамо, ние сме тук в ресторантчето и си поръчахме кебапчета и пържени картофки, салата от зеле и моркови.
Много ми стана смешно. Лазе продължава да плаче сутрин в градината. Добрата новина
е, че все още не е болен. И така.Съни, обувките и ботушките са страхотни. Аз много трудно харесвам обувки. Но ако ми харесат на пръв поглед - те са.
лято, това защото дойде есента ли?

Марис, може и да съм закъсняла, защото ставаше въпрос за днес, но
Да уточня - и аз не разбирам.
не бях.Беше бяла като чаршав.ОТ 16 часа повръщала и имала разстройство.В майка нямало никой и разбирасе там звъняли.ОВце
Разбирасе да не говоримче че не ми казаха че имала разтройство,като вода.Това го разбрах към 21 часа.Като се прибрахме не е повръщаше.Към 21 като й видяхме изпражненията и бегом до дежурния лекар.Влизаме там и те от вратата "Синята книжка на детето".Обеснявам че сега й станало лошо и надали си я нося в джоба .Не я нося зада не я загубя.Направо и мъжа ми и аз
Сутринта едва едва по обяд отидохме до Зоото но аз не издържах много и се прибрахме и си легнах и вечерта бях що годе по добре.В понеделник отидох на Доки.Каза че растеме,развиваме се и не сме се обезводнили с бебо.А аз предварително в неделя й се обадих и тя в 7.30 да идвам веднага за изследвания,ако съм се обезводнила да влизам в болница.Слава богу всичко е ОК.Малчо си беше седнал като пич от дясно на пупата все едно си караше кола и си спеше.Всичко беше красиво и розово до следобяда когато мойта най добра приятелка с която чакахме заедно да се родят наще деца не ми съобщи една от най лошите новини който можех да чуя.Беше загубила детето което чакаше.Беше момиченце
и беше 16.г.с.Разликата ни беше 6 г.сЗаедно се радвахме като се връщаше някоя от лекар.А сега за съжеление
И сега се чувствам....

А за пътуването направо си яж гъзето - все можехте да измислите нещо....ама хайде да съм по-мила....живот и здраве пак ще ви поканят.