Септемврийските бонбони ръсят бисери милиони

• 19 891
  • 278
  •   1
Отговори
# 120
  • Plovdiv
Да ви кажа- Добър ден! Laughing
Тези дни не ми е до писане, нещо амокът ме е хванал под ръчичка. Laughing Laughing
Както казва Мечо Пух /Нашата Мечо Grinning/ нищо ново при нас. Митко вчера беше именник. Благодаря за поздравите. Hug Сутринта се събраха с дечурлигата по съседство да се черпят в сладкарница. Звъня аз след има-няма час.
-Къде сте? Как са тортичките? Laughing
-Ами, мамо, ние сме тук в ресторантчето и си поръчахме кебапчета и пържени картофки, салата от зеле и моркови. Joy Много ми стана смешно.  Laughing
Лазе продължава да плаче сутрин в градината. Добрата новина Grinning е, че все още не е болен. И така.
Съни, обувките и ботушките са страхотни. Аз много трудно харесвам обувки. Но ако ми харесат на пръв поглед - те са.
лято, това защото дойде есента ли? Laughing Надявам се, че ще смениш само ника.  Hug Heart Eyes
Марис, може и да съм закъсняла, защото ставаше въпрос за днес, но  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Да уточня - и аз не разбирам. Laughing

# 121
Привет и от мен   bouquet

Мариске, стискам палци, душа  Praynig
Лято, не ни дръж в напрежение, моля те  Confused

АкиК, и аз съм така с кашлиците и затова те подкрепям - лекувайте се, че са упорити  Naughty

# 122
  • Пловдив
Сетих се за един лек за кашлица - равни части ( по една лъжица) мед, ракия и олио. Става сладичко и се дава на няколко пъти през половин час, докато се изпие. Наистина има ефект. Но трябва да се внимава в количеството. Ванко като ми беше малък една комшийка ми го каза и му направихме, докато тя ми беше на гости. И тъй като кашляше много тя настоя да е двойна доза и за два часа го накара да я вземе цялата. Че като се напи това ми ти дете. Вярно, кашлицата почти изчезна, но и докато заспи пиян доста буйства из къщи. Сега ми е смешно като се сетя, ама тогава изобщо не ми беше до смях Simple Smile

# 123
  • Sofia
-Ами, мамо, ние сме тук в ресторантчето и си поръчахме кебапчета и пържени картофки, салата от зеле и моркови. Joy Много ми стана смешно.  Laughing

Биричката май е пропуснал да спомене  Joy Joy Joy

# 124
Здравейте.
Честити придобивки и празници на всички който съм пропуснала .Не писах тези дни.Веронка в петък са счупили от звънене телефона на майка че й било лошо.Като я взех в 17.30 беше бяла като платно,на мене на Джиесема не са ми звъняли щото си мислили че съм си в къщи.Е да но Sadне бях.Беше бяла като чаршав.ОТ 16 часа повръщала и имала разстройство.В майка нямало никой и разбирасе там звъняли.ОВце #2gunfire #Cussing outРазбирасе да не говоримче че не ми казаха че имала разтройство,като вода.Това го разбрах към 21 часа.Като се прибрахме не е повръщаше.Към 21 като й видяхме изпражненията и бегом до дежурния лекар.Влизаме там и те от вратата "Синята книжка на детето".Обеснявам че сега й станало лошо и надали си я нося в джоба .Не я нося зада не я загубя.Направо и мъжа ми и аз  #Cussing out #2gunfireсе развикахме ,даже аз тропнах по бюрото.За секунда да одуша сестрата.Не вижда ли че детето е бледо като чаршаф и само ми е било до тази книжка.Звъня на личния доктор и той потвърждава по телефона че е лекува.Целия проблем беше за тези прословути 2.20лв.А бяхме на гости при свекърва ми щото малката искаше там да отидеме.За мамите който са от надежда ,Толстой и въобще към клиника" ПРевент:" НЕ ХОДЕТЕ В 634 блок ВХ А в деноношния им кабинет,щото въобще няма да се отнесът с вас като с пациент.КАк се въздържах да не я удоша тази незнам. #2gunfire #2gunfire #Cussing outА мъжа ми добре че беше майка му иначе да ги е набил и двете.Както и да е.Прегледаха ни.Даже им хвърлихме в лицето 2.20 макарче че не ни ги искахме и им пожелахме когато те се разболеят така да се отнесът с тях,както те с нас и им треснахме вратата.Добре че си знам от малка как се спира разтройство с листа от мушмоли та сварих на малката й ни бяха изписали 1 деган.Докато заспи през 5 минути и давах по 1 лъжичка декан с вода и захар,сок от банан и чай от мушмоли -листата.Ги редувах.Не спах цяла нощ и на другия ден трябваше да отида на проклетата работа. #2gunfireНямаше кой да ме смени.Оправи се Веронката и през ноща аз хванах този вирус,но лошото беше при мене че повече повръщах.Разбира се не събудих мъжа си за да си почине.Как станех така тичах и псувах  ToiletСутринта едва едва по обяд отидохме до Зоото но аз не издържах много и се прибрахме и си легнах и вечерта бях що годе по добре.В понеделник отидох на Доки.Каза че растеме,развиваме се  и не сме се обезводнили с бебо.А аз предварително в неделя й се обадих и тя в 7.30 да идвам веднага за изследвания,ако съм се обезводнила да влизам в болница.Слава богу всичко е ОК.Малчо си беше седнал като пич от дясно на пупата все едно си караше кола и си спеше.Всичко беше красиво и розово до следобяда когато мойта най добра приятелка с която чакахме заедно да се родят наще деца не ми съобщи една от най лошите новини който можех да чуя.Беше загубила детето което чакаше.Беше момиченце Cry newsm45 Weary smile3518 и беше 16.г.с.Разликата ни беше 6 г.сЗаедно се радвахме като се връщаше някоя от лекар.А сега за съжеление smile3518 как да й казвам как сме ние.Мъжа ми като научи загуби ума и дума и незнаеше какво да каже.Лошото е че това й е втори аборт .Първия беше предизвикан,щото тогавашния й приятел не бил готов за дете и я накара да го махне.Това май й е втори,но сега беше спонтанен.Дигнала рязко кръвното щото майка й си идва а къщата й била на вили и на могили .Понеже правеше ремонт.Лошото е че когато живот и здраве забременее скоро ще се наложи заради това й кръвно да лежи в болница и аз ще я убедя да лежи.Така че на повечето пожелавам лек ден и слънчев и да се радват на това което имат.Макар и малко да е,защото живота е кратък.

# 125
Мамо Роси  Confused  bouquet опитай се по-философски да гледаш на нещата  Confused

# 126
Роси,направо ме разтресе!Послушай Галчето!
Защо си смени ник-а?

# 127
а ника си смених щото се чувствам като Йори в момента .Тъжен,но по себеси щастлив

# 128
  • Plovdiv
Роси, спокойно, миличка, хормоните си казват думата. Grinning Hug И както казва приятелят на Йори  Laughing Спокойствие и само спокойствие.  bouquet
АниК, това бяха думите на баща му, като затворих телефона. Laughing

Ние отказахме предложение за десетдневно пътуване до Италия, обвързано с курс по имплантология на мъжа ми. SadВсичко безплатно, само "джобните-музейните" от нас. smile3511 И сега се чувствам.... Sick Sick Sick. А сега, като и го написах....Да отида да се #2gunfire. Шегувкам се. Grinning Черен хумор, но нали е на мой гръб. Mr. Green
Мислихме, премисляхме, нямаше как да стане.
Тези дни мисля да гледам този филм. Надявам се да оправдае очакванията ми. Ако сте гледали нещо интересно за вас, ще се радвам да споделите. Hug

# 129
  • Остров Приятелство
Добра вечер Мили Дами,

Niya Направо ме застреля....онзи ден/петък/, когато излизах точно за това говорехме с моите приятелки....какво ще ги правим зверчетата и кооооолко е различно сега. ooooh!
И аз искам да гледам този филм. Peace А за пътуването направо си яж гъзето - все можехте да измислите нещо....ама хайде да съм по-мила....живот и здраве пак ще ви поканят. PeaceСъпругът ти какво работи - много интересно ми звучи.
ЙОРИ81 Прегръщам те скъпа! Hug Hug Hug....искаш ли по кафе?

.....момичета да Ви помоля за нещо....срам не срам, но аз наистина искам да стана посланик
Да гласувате за мен в този сайт http://www.pampers.bg/club.Снимката е ултразвук на бебе под името Снежана.Ще бъда благодарна и ако други биха могли да гласуват.Благодаря Ви за подкрепата ако сте решили, че си заслужавам

....не знам как да го направя още по-бледо и още по-малко Embarassed

# 130
Готово, Съни Hug

Роси- прегръщам те и се присъединявам към призивите на момичетата към спокойствие и позитивно мислене Hug

N i y a - съжалявам за пътуването. Другият път дано успеете      bouquet

Вещи- и аз съм го чувала този лек за кашлицата Laughing Hug

# 131
извинявайте, не исках да прозвуча така...проблеми като при всички, ще минат  Hug

# 132
Първо да почерпя по случай моя ден-ден! Grinning Малко сме попораснали и да се надяваме поумнели Wink

А сега да попрочета какво става из септемврийските редици Grinning

# 133
  • Sofia
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes toneska, много, много щастие, мила!!! И любов, и всичко.... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Sunny, гласувах Peace
Niya, не е лош филма, но не е за кино, за в къщи на компа е  Grinning

Бързам, чао!

# 134
Честит Рожден Ден Тонеса!

Общи условия

Активация на акаунт