Много здраве, късмет и любов да те обграждат винаги!
....ееех тъкмо си казах тези септемврийки все още спят и ихааааа ще съм първа, но....те станали раншко, че празник голям тук при нас има.
Съни, и аз те подкрепих 
Пожелавам ти най-милия подарък съвсем скоро и после много безоблачно щастие 
не ни плаши, ами пиши нещо дали не можем да помогнем
Нали знаеш, че няма шест-пет при нас
С теб сме 

и палци.Не са само хормони.Вчера си говорехме в майската тема че нещо на всички нещо все ни се плаче,което е нормално.Според мене и да не бях бременна пак щеше да ми е тежко,но както мойта приятелка каза "И ти чакаш дете,имаш още едно и от време на време едно голямо
(сиреч таткото) трябва за тях да се грижиш, а аз по Коледа като го видя ще си направиме ново."Животът продължава.
.Сервитьора само
си пиех по една чашка домашно червено Вино-Мелнишко 
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МИЛИЧКА! ЗДРАВЕ, МНОГО КЪСМЕТ И ОЩЕ ЕДИН ПРЕКРАСЕН ПОДАРЪК ПРЕЗ НОЕМВРИ.
ВЕСЕЛ ПРАЗНИК НА ЦЯЛОТО ВИ СЕМЕЙСТВО! ПРЕГРЪЩАМЕ ВИ. 

.
Точно за теб си помислих, когато вчера мимоходом чух в Часът на мама за тази инициатива. Разбрах, че едното лице ще е Ива /водещата/, а другото се избира. Оуубаче, казаха, помолиха /защото повечето изпращали снимки на бебетата си/ да изпращате ВАШИ снимки, не на вашите деца. Провери ако искаш.
Нда, и се сетих за теб след като казаха, че трябва с няколко думи да се обосновете, защо, аджеба /страшна думичка/
И после

И понеже имплантантите настъпват смело във всички области, се налагат и нови знания. 
....още едно двайсе да паднате тука всички от моите саги 

и за твоята приятелка също - дано скоро пак да я радва една точица 
леле ама каво си преживяла само ти си знаеш 

Няма как да ти го пратя така, че в петък да е вече при теб, а и нямам време да отида до пощата, освен през уикенда. Напоследък не си тръгвам от работа преди 7ч, а днес си взех и за вкъщи. Пиша набързо и се захващам с доклади да творя за утре. Лудницата е пълна и нямам време да видя ни мъж, ни дете. Трябва да намеря баланса, но ми е трудно. Съжалявам, Съни. Не се сърдиш надявам се 

Кви кисти, кви операции
Бързо жъзстановяване, мила 
Ако стигна до импланти, ще свиркам
Нещо много хвалят циркония 

Препоръчани теми