Септемврийските бонбони ръсят бисери милиони

• 19 895
  • 278
  •   1
Отговори
# 135
  • Остров Приятелство
Честит Рожден Ден tonesa!
Много здраве, късмет и любов да те обграждат винаги!

....ееех тъкмо си казах тези септемврийки все още спят и ихааааа ще съм първа, но....те станали раншко, че празник голям тук при нас има. Simple Smile

# 136
Ами, спят, гласуват, гласуууват  Heart Eyes Съни, и аз те подкрепих  Wink

Тонеска, честит рожден ден, мила   [/color] bouquet Пожелавам ти най-милия подарък съвсем скоро и после много безоблачно щастие  Heart Eyes

Лято  Naughty не ни плаши, ами пиши нещо дали не можем да помогнем  Heart Eyes Нали знаеш, че няма шест-пет при нас  Naughty С теб сме  Hug

Мечо Пух, радвам се да те "видя"   bouquet
Ради, ако четеш, да вземеш са свирнеш как си, всичко ли е наред при вас и в новата къща  Sunglasses

# 137
Тонеска, Честит Рожден Ден! Бъди здрава, обичана и много щастлива! А най-хубавия подарък ще получиш съвсем скоро!

# 138
Тонеска, да си жива и здрава!!! много щастие и късмет, мила   Hug

Съни, и аз ще се опитам да гласувам сега
При мен нещата минаха добре. Правиха ми лапароскопия на две кисти на десен яйчник. Сега вече съм си вкъщи, боли ме, но голямата болка мина. Повръщах след упойката няколко пъти, но и това мина. Надявам се да се оправя за няколко дена, че тук няма как да се оправям иначе...
Много целувки

# 139
Тонеска да си жива и здрава и скоро тримата с Гогата да гушката едно хубаво и здраво бебе.  bouquet
Съни гласувах от двата мой мейла, 1 на мъжа ми и служебния.Даже го разпратих и по приятели.Дано да успеш
МОйта приятелка вчера я видях беше що го де добре.ОТново във вихър аси да чисти,но го прави за да не забрави предполагам.Като чу мъжа ми само нещо се разтрой.Понеже см емного близки като сестра ми е и мъжа ми е приел все едно му е бълдъза и се разстрой щото  той само я попита как е.Иначе е добре.Гледа напред и не се отчайва.Каза че по коледа ще си направят с приятеля й ново.Ще  Praynig и палци.Не са само хормони.Вчера си говорехме в майската тема че нещо на всички нещо все ни се плаче,което е нормално.Според мене и да не бях бременна пак щеше да ми е тежко,но както мойта приятелка каза "И ти чакаш дете,имаш още едно и от време на време едно голямо  newsm30 (сиреч таткото) трябва за тях да се грижиш, а аз по Коледа като го видя ще си направиме ново."Животът продължава.
Сложих си Йори щото ми е любимия герой ,а и един от прякорите ми беше навремето като тинейджърка Йори.Този прякор го получих не щотго изглеждах като Йори тъжна а защото за 18 си рожден ден като че ли всички се бяха наговорили да ми подаряват Йори във всякакъв вид.ОТ керамични фигурки-който събрах 5 до огромен плюшен Йори.
 НияА колкото до бисерите и това дето ръсат децата съжелявам че не ги записвам на Вероника.ИНаче мемоар ще издам.Е онази вечер излезнахме на бирария тримата и на сервитьора Бърбораната каза " И на мене една бира ама детска,че съм малка и ще се напия и тати ще ме бие" hahaha hahaha Joy Joy.Сервитьора само  Shocked и аз му казах да донесе сок."Така че не бих се учудила на 10 си я рожден ден да каже ние сме тука в кръчмата на по биричка ,картофки и ракийка Mr. GreenМойта от корема я алколизирах.Зимата като бях  preggo си пиех по една чашка домашно червено Вино-Мелнишко Heart Eyes
ЕМи ще се опитам да поработя малко независимо че главата ме цепи и ми се  smile3507

# 140
ЧРД, Тонеса! Здраве, любов и щастие ти желая!

# 141
  • Plovdiv
ТОНЕСКААА, ЗНАЕШ ЛИ ОТ КОГА ЧАКАМ 29-ти. Laughing Heart Eyes ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МИЛИЧКА! ЗДРАВЕ, МНОГО КЪСМЕТ И ОЩЕ ЕДИН ПРЕКРАСЕН ПОДАРЪК ПРЕЗ НОЕМВРИ.  bouquetВЕСЕЛ ПРАЗНИК НА ЦЯЛОТО ВИ СЕМЕЙСТВО! ПРЕГРЪЩАМЕ ВИ. Hug

лятоHug Heart Eyes
АниК, ето това уточнение чаках. Laughing Laughing Имах и двата варианта. Wink
Мечо, понякога нещата не стават според вкуса ни, но може да е за добро. Дано има наистина, че  Banghead.
Съни, душицо златна, по ситничко, А?  Simple Smile   Точно за теб си помислих, когато вчера мимоходом чух в Часът на мама за тази инициатива. Разбрах, че едното лице ще е Ива /водещата/, а другото се избира. Оуубаче, казаха, помолиха /защото повечето изпращали снимки на бебетата си/ да изпращате ВАШИ снимки, не на вашите деца. Провери ако искаш. Hug Нда, и се сетих за теб след като казаха, че трябва с няколко думи да се обосновете, защо, аджеба /страшна думичка/ Laughing искате да сте посланик. Отивам да гласувам, ако може и няколко пъти. Wink И после Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
Ние за биричката само се шегувахме. Но, винаги можеш да се изненадаш от хлапетата. Надявам се да ги възпитаме в РАЗУМНОСТ. Grinning
Мъжът ми е зъболекар. smile3502 Grinning И понеже имплантантите настъпват смело във всички области, се налагат и нови знания.  Grinning
И като съм започнала - ето нещо, което ми се върти из ума днес. ПоздраФче. Laughing

# 142
  • Plovdiv
Мариска, една прегръдка от мен. Hug

Роси, днес звучиш мнооого по-добре. Heart Eyes Йори ми харесва и на мен. Тези дни и на мен ми се иска да си сменя ник-а. Laughing
Съжалявам за точицата на твоята приятелка. Sad

# 143
  • Остров Приятелство
Maris каква лапароскопия, какво чудо бре жена.Стряшкаш ме!Сама ли си....НЕ, нали?!Силно, много силно те прегръщам!
Какво ти казаха?
Аз съм с кистозни яйчници и съм резана, та резана Confused....нямаше и деца да имам Cry....още едно двайсе да паднате тука всички от моите саги Mr. Green

Благодаря Ви на всички от сърце за подкрепата!!!

Niya
....да и аз мислех, че собствена снимка е най-добре, та нали ти искаш да си посланик, ама пусто кат' не съм фотогенична Crazy

# 144
аз мислех, че собствена снимка е най-добре, та нали ти искаш да си посланик, ама пусто кат' не съм фотогенична Crazy
Аре пък ти!!!
Ами каква - гадна  Mr. Green мъжо ще е тук до 1 та много се надявам да съм вече добре до тогава. че сега нищо не мога да правя и малко се нервя...На 4ти ще ми махат конците, та отсега съм го замислила  Joy
Утре ще гласим Ади на пиратче. Направих му блузка - I am a happy pirate. Ще го нарисувам малко и с една кърпа на главата и ще празнува човека в градината. Тук сивгурно ще минават и деца по къщите, та трябва да се запасим с бонбони.
Пепе, вие какви ще сте?И тук навсякъде продават костюми, ама аз не исках цял защото си е доста топло тук

# 145
Марис изтървала съм, но ти желая бързо и леко възстановяване. Дано всичко е наред Praynig

Съни гласувана си и от трите ми имейла  Mr. Green

# 146
Благодаря на всички ви за прекрасните пожелания  bouquet

Роси съжалявам за всичко, което ти се е случило Hug и за твоята приятелка също - дано скоро пак да я радва една точица Praynig
Мариска пожелавам бързо да се оправяш Peace леле ама каво си преживяла само ти си знаеш Rolling Eyes
Ния не губи надежда - следващият път няма да изпускате екскурзията Grinning
Иви при вас как са нещата - наред ли е всичко?

# 147
Мариска- прегръщам те и ти желая бързо възстановяване Hug           bouquet

# 148
Здравейте,

Тонеска, честит рожден ден! Много здраве и щастие ти пожелавам!  Hug  bouquet

Съни, догодина по-рано да питаш за костюм.  Grinning Няма как да ти го пратя така, че в петък да е вече при теб, а и нямам време да отида до пощата, освен през уикенда. Напоследък не си тръгвам от работа преди 7ч, а днес си взех и за вкъщи. Пиша набързо и се захващам с доклади да творя за утре. Лудницата е пълна и нямам време да видя ни мъж, ни дете. Трябва да намеря баланса, но ми е трудно. Съжалявам, Съни. Не се сърдиш надявам се  Praynig

Да ти кажа, че гласувах и аз за теб! Успех ти пожелавам   bouquet

Мариска, нямам идея какъв ще е Тео. Още не сме му купили нищо и ние.  Rolling Eyes Стискам ти палци бързо да се възстановиш от това, което са ти правили  Praynig

До скоро, момичета. Изчезвам, че май ще работя до посред нощите днес  Thinking

# 149
  • Sofia
Мариско, я да се оправяш бързо!!!  Naughty Кви кисти, кви операции  ooooh! Бързо жъзстановяване, мила  Hug
Niyа, утре ще ходя аз на зъбар  Confused След раждането оправих всички поразии, но от няколко дни ме наболяват 2 зъба  Cry Ако стигна до импланти, ще свиркам  Whistling Нещо много хвалят циркония  newsm78
Роси/Йори, я се усмихни  Heart Eyes
Пепето.... лоша работа това с недоимъка на време  Confused

Общи условия

Активация на акаунт