Септемврийските бонбони ръсят бисери милиони

• 19 876
  • 278
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте  Hug

АниК, не, никак не го маскирах Тео. Но не се кося особено, защото последните костюми, които му купувах за градината наскоро, така и си останаха необлечени. Не иска, не дава, реве...

Днес сме канени на РД на момиченца от градината. След малко ще се занеса да купя подаръци и заминаваме на веселба.

Поли, много е неприятно това с кашлицата.  Confused  Милата Вероничка, представям си какво и е на душичката малка  Confused Нали бях писала, че и аз съм така, та по този повод да кажа, че все още си кшлям яко. Ако намериш лек, свиркай да го пробвам.

Галл-че, с тези кризи нищо чудно скоро и почивка да има. Декември приключва проекта, по който работя и после не знам дали ще съм все още с работа или без.

До скоро   bouquet

# 181
Пепи, Лекуваме я само с хомеопатия. Първото, което й предписаха е bryonia 30, ама не й помогна много и ни дадоха pulsatilla 30. Само това и чайове от каквото се сещаш - мащерка, лайка, орехи, дюли, канела и какво ли не. Така я лекувам, ааа и слагам в носа морска вода да прочиствам нослето. Това помагало много. Сетих се и още нещо - при силни хреми се образува нещо като "покритие' в ухото  и трябва да се почиства. Иначе може да й намалее слуха. Та пръскам и "вода" за ушички. Абе дано се разминем с АБ, ще са си стрували усилията. 

# 182
Галче ние имахме дървена кошара за Елито и после купихме сгъваема на две нива, за да играе вътре с идеята, ако имаме второ то да ползва сгъваемата. Второто дойде и категорично отказа да спи в кошарата си, спи с мен на леглото. Има деца, които са заедно от раждането и бързо свикват едно с друго и не се будят. Моя дреб рева толкова много, че при нас не се получи да спим в спалнята, затова аз и беб отидохме в хола, Ели и татко и се приспиваха в детската, а той (когато тя го оставеше) спеше в спалнята. Сега обаче сме наникъде имаме две кошари, а реално и двамата са вече за легла. Трябва да ги махам и да купувам детска, а ми се искаше да изкарат така докъм 4-5 годинки.

Маскираните съкровища са страшно сладки  Heart Eyes

Мечо, Поли, Галче
дано Ивчо, Они и Дарко бързо се оправят.
Марияна успех в работата   bouquet

Пепе чух, че масово съкращавали източноевропейци...наистина ли е така? Дано да имаш работа  Praynig
Аз тъкмо убедих най-накрая Иво и той се позамисли по-сериозно за чужбина и то дойде кризата  ooooh!

# 183
  • Sofia
Сещам се нещо за кашлица - караха ме да смуча синап с мед (но какво точно се бърка, не се сещам  Embarassed Спомням си едни малки черни зрънца в меда, даже май му казваха "синапова лапа" newsm78). Мисля, че и сладко от борови връхчета помага. В Банско му казват "боров мед".

# 184
Aни, майка ми от няколко дни ми говори само за тази синапова лапа и боровия мед, но от къде да ги взема тези неща? ooooh!

# 185
  • Пловдив
Синап се продава при подправките, боров мед също има по супермаркетите. Но преди години като ми беше болен големия син от пневмония лекарката ме караше да го мажа със синап - да го стрия и да го сложа отзад на гърба, като не се слага в областта на сърцето. Да постои малко и после се маха, защото загрява.

# 186
  • Sofia
Хм, Поли, ще питам сега тук в Банско за боров мед, но след малко тръгваме и не знам дали ще имам достатъчно време да потърся. Аз на купешки мед не вярвам  Stop Доколкото знам синапа е отровен или нещо такова, но явно за лекарство става.

# 187
Поли, пробвайте с инхалации. Ако нямате инхалатор може с проста тенджера- завира вода и слагаш например лайка и малко сода да поседи и да диша. Така ще втечнява секретите и по-лесно ще отхрачва. Тя затова повръща. Аз вече имам голям опит(за съжаление) с този метод и е страхотен дори и при хрема. Ади сам си слага маската на инхалатора и си седи. Има ефект и дори само с физиологичен разтвор.
Скоро да се оправят всички!!!!
Наистина с всеки изминал ден съм по-добре, но се изморявам доста бързо и коремаът ми е като на бременна в 5 месец! Сигурна съм, че това си мислят хората като ме гледат по хората как се клатя  Joy
Пепе, ти си ни умничко и ще те искат и след това  Hug

# 188
  • Варна
Привет и от мен! Съвсем ви изгубих дирите  Embarassed
Марис, бързо възстановяване  Praynig
Дано и Вероничка да почне да се оправя, ужасна е тази кашлица  Sad
Много сладки хелоуинчета видях  Heart Eyes
Покрай нас нищо ново, двете госпожици беснеят вече заедно, Маги пълзи навсякъде след кака си, и се смее с глас на щуротиите й  Laughing

# 189
Ако ви се гледа варненската есен, малко снимки от вчера

# 190
Ако ви се гледа варненската есен, малко снимки от вчера
Ех, че хубавоооо

# 191
  • Sofia
Аааа, Мариско, липсват ли ти тия пейзажи  Hug Следващият път като ни подразниш с 40 градуса, ще те подсетя  Mr. Green Аз една друга операция нали правих, по-нагоре от корема, пък бях подута 1 седмица и държах Т 37С. Нормално е, пази се!
Niya, за циркония и аз така четох  Money Confused Ще чакам Габриел да стане зъболекар  Mr. Green Ама като изхождам от зодията му, може пари да иска да ми вземе  Crazy
Полче, Пепе... оправяйте се вече!!!  Praynig
Лято, ти кога ще станеш "есен"  Heart Eyes Срахотни пейзажи  Peace

# 192
Ани  Heart Eyes

Радвам се, че са ви харесали Heart Eyes

# 193
  • Остров Приятелство
Здравейте,
Дойде ред и за мен да стискате палци.... Confused
Много ме болят тези кости/на ръцете най-много/, много, корема ми е ужасно подут - все като 6 месец, сериозно говоря, а цикълът слезе вече на през 11 дена, някакви такива малки и твърди като хрущялчета имам на крака и ръката, на мен ми приличат като на някакви калцификати, но какви е въпроса Cry
Ужас просто, нали?! ooooh!

...прочела съм Ви всички, просто нямам сили да пиша, много ми е тъпо Sad

Ама хайде по един ред, че няма да съм аз - Nomadic Кой ще те изпусне бре, никаква криза няма да те улови! Peace
pipiole Много лоша тази кашлица - Яни беше/надявам се/ така, давах много често чай с мед и много виздух горе в планината...ми поспря пу пу пу Praynig, full Много хубави снимки, а дечицата защо ги няма?, Maris И аз като GALL78 казвам, че трябва много да се ходи, а че ходиш като бременна....това от старостта миличка, не се коси...не се лекува Mr. Green, aniK Може ли да ме уредиш и мен с едно гооолямо бурканче медец от хралупата на баба Меца от хралупата и в Банско?...ще съм много благодарна, ще ти се реванширам. Hug

Ми това от мен - Лек и много спокоен ден на всички!

# 194
Здравейте от нас.Ние сме добре ,като изключим че каката леко покашля и има секрт от носа .Нищо друго ни няма.В събота помързелувахме от едната баба в другата и следобяда си играхме тримата.В неделя водихме малката на Камбаните и искаше цял ден да бие камбаните,но уви трябва и да спиме от време на време.Има снимки но все още не съм ги свалила.
лято хубави снимки.Даже и 10-те  на децата разгледах.
Поли това с кашлицата много лошо,но всеки дава съвети и освен джипито друго незнам какнво да ти кажа
Марис надявам се днес си по добре.
Пепе и аз три дена не мога да си дигна Д..о от работа и вечер ходя като автопилот,но знам че четвъртък и петък ще почивам ,ако може да се нарече почивка да оправям къщата си.Предпочитам съм на работа от колкот ов къщи.
Гал мислите ливече за име?
ОСтгавям ви че работа ме зове.
лек и слънчев ден

Общи условия

Активация на акаунт