Отговори
# 255
 Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Вече нямам търпение да дойде утре...
Опитвам се да съм да съм режимна, но всеки ден тичам по доктори с малкия и дори не ми остава време за ядене - тия дни имам доста пропуски.
Проклетница, срам ме е да ти кажа от колко време съм на режима. За тези 10 месеца трябваше да съм стигнала до желаното, а аз  #2gunfire Стигнах килограмите ми от преди да забременея и се отпуснах. От август насам все си стоя тук. newsm78

# 256
Мама-V, какво му е на детенце
дано се оправи бързо
на мен пък майка ми е болно, а дребния се мъчи да ми дига температура от зъб, а аз се паникьосвам от всичко, щото преди 22 дни излязохме от болница заради  двустранна пневмония
та.....поне не ядем ......

# 257
  • Там някъде нейде !!!
Здравейте момичета. Как сте? Не съм ви посещавала отдавна. Мисля скоро време пак да премина към някое от режимчетата на Ипо. Пих кво ли не ама май нищо не става. Квот свалих, пак го качих.

# 258
Здравейте момичета,

Аз съм болна   yu5 yu5 .. боли ме гърло... кашлица... глава.. ужас... ще взема да зарежа диетите за 1 седмица

Проклетница  ох права си  ooooh! то сняг даже  е валяло в БГ... е разходките ги остави за лятото Heart Eyes  Дано бързо да му мине на малкото .. това с болницата е ужасно и аз съм лежала 1 седмица с малкия в болница и беше ужас  Blush много целувки за него

Giggerotta браво за спорта  hahaha а яденето не го прочетох  Hug

mama_V това с отпускането е ужасно.. и аз съм на това дередже

Снежка добре дошла отново... успех

Hug Hug отивам да лягам

# 259
Здравейте момичета!

Как сте днес, в този слънчев снежен ден Simple Smile Айде всички болни да се оправят бързо-бързо, че трябва да се правят снежни човеци ей! Работата не чака!  Hug Hug
На мен вчера ми беше свободния ден и....добре похапнах...днес уж съм в режим, ама станах късно и пропуснах закуската  Sad Сега само да не се натъпча много на обяд  Wink
Айче, спри диетата ако си болно...нема смисъл да се изтормозваш и физически и психически...като се оправиш, пак ще се стегнеш  Hug
mama_V, и мен ме е срам да кажа от колко време съм на диета, направо ужас...и съм свалила 3-4 кг...а нагоре, а надолу...и тъпото е, че диетата на Ипо си е супер, просто аз съм ужасно несериозна...не я спазвам и после ме е срам да ходя, отлагам си часовете...и така...но ще успеем, и ти и аз, сигурна съм, няма да се отказваме докат не си постигнем целта, нали така!  Wink

# 260
Здравейте момичета и от мен, миналата седмица не бях режимна само първите два дни, защото се наложи да пия антибиотик и вече съм здрава. От утре смятам да бъда режимна, да не казвам голяма дума, защото не се знае ... Aia щом си болна излекувай се и тогава премини на режима. Аз така болна се влякох един месец накрая и ушите започнаха да ме болят. Пия невробекс,чувствам се добре и от време на време взимам по една разтворима таблетка от мултивитамини. Друго си е  да подсилиш организма с нещо витаминно  Grinning. Успех на всички, Aia  на теб ти пожелавам скорошно оздравяване и завръщане при нас режимните   bouquet

# 261
имам въпрос - неделята е свободна, тоест всичко ли се приема или има ограничения?

# 262
имам въпрос - неделята е свободна, тоест всичко ли се приема или има ограничения?
Няма ограничения! Нито какво, нито колко...само през останалите 6 дни трябва да си стриктен!  Sunglasses

# 263
това е добре и с удоволствие ще опитам от утре. бях решена на Дюкан, но без плодове няма до мога, а тук щом е позволена и активията е супер. надявам се на добри резултати след време. успех на всички. Hug

# 264
здрасти , volleyball, успех  Hug

аз пък днес уж на режим ама се отвори едно кръщене и един Дом Периньон ми метнаха половин бутилка  smile3521 Drunk та ми се и отвори един апетит... НО тази седмица обещавам, съм в Редиците Режимни БЕЗ пропуск (дала съм дума пред близка дружка че ще си спазвам режима)
чувствам се като в Анонимни Алкохолици. Но пък тук става дума за храна, а без храна не може.

# 265
Giggerotta  да това и ще направя... ще почина малко пък от другият понеделник ще съм в редиците.. (ако мога и по рано) , но всеки ден ще ви следя..  Joy и никакви издънки.. пък мога да карам почивният ден с вас   chef А

lesinia  хайде от понеделник режимни.. аз ще си пия витамини и кафенце .... че чая не мога да го пия  Laughing

volleyball добре дошла  welcome и успех

SharenaSol  ееее.. много си лоша..да ни беше почерпила и нас с 1 чашка  Party

Хайде момичета режимно... понеже ви следя да не взимам бухалката..

# 266
благодаря ви за посрещането.
отново въпрос за да не наруша правилата. Peace
зеленчука може ли да бъде заменен с лютеница или не?
приятен и успешен ден от мен. Hug

# 267
volleyball  еми не... Ако е по изключение 1 път ок... но иначе не!

# 268
Ая мерси, аз днес изкарах добре, но какъв гед е .........не е истина. Но няма да се дам, ще продължвама пък да видим. Peace

# 269
Ая мерси, аз днес изкарах добре, но какъв гед е .........не е истина. Но няма да се дам, ще продължвама пък да видим. Peace

е пак се яде... като ми кажат лунувам и цял ден съм на вода и сок  #Crazy уфф това не е за мен

А Дюкан не го почнах по същата причина като теб.. не мога без плодове... успех

Общи условия

Активация на акаунт