Отговори
# 300
то добре че мръднах изобщо,защото след първото раждане бях зациклила на 70 и тъкмо мръднах малко и забременях пак,а тези килограми не съм била от януари 2004 ooooh!

# 301
то добре че мръднах изобщо,защото след първото раждане бях зациклила на 70 и тъкмо мръднах малко и забременях пак,а тези килограми не съм била от януари 2004 ooooh!
Аз,след раждането,все се въртя между 74 и 67.Точно йо-йо ефект.Само веднъж,с първата диета на Ипа преди години,успях да смъкна на 60,но тогава спортувах редовно.Сега мързела е толкова голям,че....

# 302
и при мен мързела е проблем,но от около месец  започнах по сериозно карам кростренажора и от вчера започнах и тези упражнения(линка който бях дала)

# 303
Здравейте момичета  Hug!

Тук съм, не пиша, защото нещо ме мързи, но ви чета редовно  Simple Smile.

Иначе при мен килограмите са в застой, но и аз като че ли взех да се поотпускам малко, та сама съм си виновна   Tired!

Утре ми е потоп и се надявам след това да съм по-сериозна  baby_neutral.

Лек и диетичен ден на всички   bouquet!

# 304
dess76, тоя път при Ипо мина супер! Последните 3 пъти все ми се "караше", макар че неговото "каране" нали знаете как е Simple Smile
Обаче снощи се оказа, че съм добре, за около месец съм свалила 2 кг мазнини! И аз като Деси се храних малко безразборно, уж спазвам диетата ама...все забравям да погледна листчето, слизам в стола и ям квото ми хареса... Simple Smile Но се оказа, че все пак не съм се оливала много Simple Smile
И знаете ли какво момичета, много странно - лятото бях стигнала 56-57 кг с 29 % мазнини. Сега излезе, че съм 58 кг, а мазнините са 21 %  Shocked Т.е. с повече килограми имам по-нисък процент мазнини...ама в крайна сметка нали за това се борим  Grinning
Ама е логично де...лятото повече спазвах диетата, ама спортувах по-малко, т.е. по-малко мускули имах...то като се размажеш на плажа кви мускули кви 5 лева Simple Smile
ДесиХ2, Ипо и на мен ми даде подобен на твоя режим, със споделена отговорност...едното хранене си го избирам сама...той човека като видя че така и така немое да се излезе на глава с мене и не спазвам... Grinning
dess76, ДесиХ2, пожелавам ви днес да ви е лека диетката и деня!  Hug

# 305
Ми той да не се откаже от мен....днес,гледам ми е дал само закуската и следобедната такава.Другото...аз...

# 306
Гиги, поздравления за мазнинките който си махнала и този месец още. Peace
оф,обядвах и сега ми стана тежко,а едва ще издържа до 16ч,ще ме подгони пак глад,но ще го моря,а и мисля да си понаправя и упражненията и малко на кростренажора,дано само не се каня, а и да го направя

# 307
В понеделник съм за първи път.. и ми е леко притеснено, но нямам търпение. Много искам да съм сериозна.. Simple Smile
А между другото, губят ли се сантиметри, защото според мен и тоова си е ДОСТА важно Simple Smile

# 308
В понеделник съм за първи път.. и ми е леко притеснено, но нямам търпение. Много искам да съм сериозна.. Simple Smile
А между другото, губят ли се сантиметри, защото според мен и тоова си е ДОСТА важно Simple Smile
Губят се повече сантиметри,отколкото килограми.Ипо ме мери всеки път:бедро,талия,ханш.

# 309
Губят се повече сантиметри,отколкото килограми.Ипо ме мери всеки път:бедро,талия,ханш.
Дес, мен пък никога не ме мери Shocked
Сигурно си по-слабичка от мен и затова като те премери си личи отслабването, при мен и с просто око се вижда, като съм шишо Simple Smile))

# 310
Гиги, поздравления за мазнинките който си махнала и този месец още. Peace
оф,обядвах и сега ми стана тежко,а едва ще издържа до 16ч,ще ме подгони пак глад,но ще го моря,а и мисля да си понаправя и упражненията и малко на кростренажора,дано само не се каня, а и да го направя

Благодаряяяяяяяя, да ти се връща! Hug
Аз в събота си направих свободен ден, днес уж е първи ама нещо не ми спори диетата май се разболявам, нещо ми е много отпаднало и нямам желание за нищо Sad Ама ще се оправя...
dess76, а при теб как върви, кростренажора размърда ли го?   Simple Smile

# 311
Дано не се разболееш. Hug
Нещо съм в застой пак,че даже кантара показва и плюс,а имам малки прегрешения и на всичко отгоре започнах и да тренирам,особено тази седмица съм много примерна

# 312
Здравейте момичета,

върнах се от Disney land  и Sea world нямам думи да кажа как си прекарах.. и както се досещате въобще не бях режимна, но от понеделник (демек днес по БГ) почвам сериозна... да си пия вода и кафенце...

mama_V  ще се възползвам от почерпушката утре

eli6 на първа страница има телефон попитай, но мисля, че до по късно приема  (02 / 986 58 34 ) а иначе дали ще ги задържиш зависи само и изцяло от теб Simple Smile)

ДесиХ2  успех с новата диета...  мен ме беше сложил на свободно хранене... ама аз нали съм си лакома го обърнах всеки ден  на  hahaha свободен ден... НО  Naughty от понеделник да ме видите

Giggerotta хайде с мен стриктна и следващият път Ипо  #Crazy да не може да те познае  Hug

Момичета хайде стриктно... и знайте , че ще ви наблюдавам ей  Naughty без издънки... преди да хапнете нещо извън диетата си ме представяйте мен с бухалка... а аз ще си представям ИПО  Joy Успешен ден

П.С. dess76  сега видях линка... коремните са супер и ги препоръчвам на всички... ние такива правихме при Злати в Славия спортес... нали Гиги...

Последна редакция: пн, 01 дек 2008, 03:33 от Aia

# 313
Добро утро,момичета!

Да почерпя по кафенце Hug
Aia, и на мен ми се сториха добри тези упражнения,а и каква мускулна си имам от тях,но при мен положението на корема е под всякаква критика.
Успешна седмица и много минуси!  bouquet

# 314
Дес, Благодаря за кафето
хайде и аз днес стриктна, че празниците наближават и трябва да сме поне маааааалко по-хубави от обикновено  Mr. Green
аз пак не можах тия дни да се оправя със сладкото вкъщи, но поне не съм качила и грам
от една страна добре, ама от друга зле - организма ми така се е влюбил в тия килограми, че ще видя голям зор да ги смъкна под 70, оттам-нататък сякаш ще е по-лесно, като се пречупи кантар веднъж да клекне до 6 и нещо ..... newsm78
Айчо, дръж здраво бухалката и бой, даже и профилактично  fight fight

Общи условия

Активация на акаунт