Отговори
# 315
Момичета, днес съм при диетолога. Simple Smile
Така че се боря във вашите редици от днес. Надявам се да приемате нови попълнения. Мноооого се надявам глупавата ми уста да вземе да се поспре след срещата с диетолога.  Praynig
днес понеже още нямам режим.. съм за закуска само на 2 мандарини.. и докато ми пристигне личният такъв, ще карам на това от първа страница.
сигурно ви е смешно, ама на мен ми е направо притеснено за днес Wink дано не ми сваля мерки, че ще има да се червя.. пфф!
Амии, това от мен. До скоро Simple Smile

# 316
AwayFromOmelas, успех! Peace и после пиши как мина

# 317
Здравейте,момичета днес ми е първи ден от диетата. Не ми се чете цялата тема затова и не знам дали се е писало по въпроса,но колко килограма сваляте от тази диета и колко седмици я спазвате?

# 318
Здравейте момичета,

dess76  благодаря за кафето започвам деня си с него... и с  водичка! А иначе коремните наистина са много хубави... хубаво е 3 пъти седмично да се правят като всяка седмица увеличаваш по малко... (започни с 40-50 )

Проклетница ти бъди стриктна.. и ще видиш как организма ти ще намрази старите ти кг .. а и коремчето няма да иска да приема много храна Party а иначе ви наблюдавам стриктно  Peace

AwayFromOmelas за днес не се притеснявай... ще видиш колко е готин Ипо  Heart Eyes а мерки ще ти вземе.. как иначе да ти кажe следващият път свалила си 2 кг.. и не знам си колко см ...  Flutter успех въпреки, че диетата ще ти дойде след няколко дни....

anaq  добре дошла  welcome ! Сваля се грубо по 1 кг на седмица.... ( това е средно, понеже 1 седмица сваляш повече... друга задържаш...)

по късно ще се отчета за днес  Heart Eyes

# 319
Здрасти Simple Smile
Значи, Ипо е много готин, да. Беше малко по-различно от това, което си предсавях. Малко набързо ми обясни целия принцип, ама нз. Не ми свали мерки Simple Smile само на кантар...  newsm78 иначе мисли много положително и като цяло не се чувствах много напрегната по време на  прегледа. Диетата може да дойе още тази вечер или утре.
Целият ми преглед беше около 20 минути..  аз май очаквах да е по-дълго, но няма значение де. Нямам търпение.. най-интересното е, че се чувствам лично отговорна пред човека.. ииии дано това помогне Wink  Praynig

# 320
AwayFromOmelas  е то няма смисъл часа да те преглежда 2 часа... реално всичко е в твоите ръце.. Супер е че ще получиш диетата толкова бързо .. получиш ли я почвай веднага... Странно що не ти е взел и другите мерки... ама няма значение.. важното е кг да вземе... сигурно на следващият преглед... колко пари е таксата?? 60 лв ли е още?

# 321
да Wink
и включва три контролни прегледа освен този Simple Smile Абее, да видим .. Simple Smile той ми вика, че хич не трябвало и да му казвам цел о 5-6 кила, щото нямало смисъл при моята структура.. и вика "15 кила са си съвсеем нормална цел"  Shocked Shocked
не че ми се вярва много-много. Аз под 50 кила не си спомням да съм била Wink

# 322
а някоя от вас да е ползвала някоя от другите услуги, които комплексът предлага? фитнес или антицелулитен масаж, например? Скъпичък е тоя фитнес, но те ми обясняваха, че не залагат на стандартни неща... и работиш с инструктор.. А пък лелелее, преди мен каква мацка излезе от кабинета, дето беше абсолютна клечка.. та чак ми стана неудобно след нея да вляза :Simple Smile

# 323
Здравейте момичета,

dess76  благодаря за кафето започвам деня си с него... и с  водичка! А иначе коремните наистина са много хубави... хубаво е 3 пъти седмично да се правят като всяка седмица увеличаваш по малко... (започни с 40-50 )

Аиче,звучи добре,ама аз едва правя всичките упражнения един път на ден по 10,но започнах всеки ден, не знам колко е правилно,но ще започна както ти казваш. Peace

# 324
имам си режиим! Simple Smile  Party остава да го спаазвааам Simple Smile)
и веднага изникна един належащ въпрос, имайки предвид наближаващия осми - алкохол може ли изобщо.. чудех се дали да не му пиша да питам, ама като го видях колко е зает, едва ли му е до моя алкохол.. някъде в темата четох, че до 100 грама можело.. това той ли го каза?

# 325
честит режим и успех! Peace
ами не знам колко може,но аз съм пила когато е имало повод

# 326
AwayFromOmelas  аз като отидох за 1ви път при Ипо (57 кг ) и си викам какво правя тук?? А на него " еми искам да сваля  hahaha 2-3 кг и да се науча правилно да се храня" ...  тогава мислех 55 кг са ми супер.. като станах 48  #Crazy леле егати мацката  Flutter сега на моите 55 кг се чувствам дебела  Sad . но  Wink ще ги махна гадните кг и няма да им позволя пак да ги кача..  кой измисли гадните сладки работи??  вече НЕ ГИ харесва.. Crazy Аз не съм ползвала другите услуги понеже ми е неудобно мястото заради колата... по въпроса на мацката, която е излизала и тя преди е била пълна , но е отслабнала... аз също обичам Ипо да ме следи понеже не кръшкам от правият път  ! алкохол може , но по малко! А на празници той дава дори да кръшкаш от режима По добре си вземи 1 бяло вино... 2 -3 чаши са ОК, твърд алкохол 50-100 гр  bouquet

dess76  прави ги по 3 пъти седмично не повече (ще ти писне в един момент) а за повторенията 10 са идеално... 10 * 10 са ти 100 коремни... аз имах в предвид , че можеш и с по малко да почнеш  Peace

# 327
Добър вече от мен!
Вчера трябваше да съм на режим, но нещо се провалих. Днес пък хапнах 3 бонбона. А като си помисля какво ме чака - то не са празници, РД, ИД .... Sick
AwayFromOmelas честит режим. Да си го спазваш  Naughty Ипо и на мен не ми е взимал мерки - само на кантара и мазнинки.
В сряда съм при доки. Ще видим дали ще се червя от срам  Embarassed

# 328
Благодаря ви, че ме приемате.
Все си мисля, че с вас ще ми е по-лесно. Simple Smile)))
Та.. утре съм на режим, който е подобен на този на първа страница, но не същият. И веднага пак въпрос - за закуска кафе ИЛИ активия или кафе И активия?  Thinking
Мерси ви предварително. Имаме 4-5 седмици до НГ... надявам се да има какво да облека от купищата дрехи, които не нося, защото не ми стоят добре Simple Smile)
Лека нощ от мен! Simple Smile

# 329
Аз какво да кажа освен , че съм режимна... до сега (16 часа ) за деня 1ва закуска 7 часа банан.. 10.30 банан... обяд кисело мляко с 1 ф. хляб; след обедна закуска банан...   банани ям понеже нямам друг плод трябва да пазаруваме утре.... вечеря  2 яйца и зелева салата Heart Eyes

mama_V  ааа  Naughty  няма да се разберем така... какви са тези бонбони... а??? никакви такива ! Колко по - сладки са ябълките например?? а ти бонбони... утре режимни...

AwayFromOmelas  кафето си го пий когато и колкото си искаш.... активията си ти е закуска... ...

гиги къде си??? не кръшкай от строя  Peace

Хайде момичета стриктни.. няма да се излагаме Hug

bouquet

Последна редакция: вт, 02 дек 2008, 02:39 от Aia

Общи условия

Активация на акаунт