Отговори
# 75
ДесиХ2  браво за режимноста .. да разкажеш после за срещата с Ипо
Такаааа,не съм свалила,задържам.Ипо ми се накара,че не спортувам,аз се засрамих и отидох право във фитнеса.Та вторник и четвъртък ще ходя на комбинирана гимнастика.
Смени ми диетата и познайте....ИМАМ ПО 2 Филии черен хляб със сиене сутрин.Много съм щастлива.Махна ми плодовете,защото не ги ядях.Сложи ми млякото следобяд,на мястото на 2-та плода.Изядох си филийките и съм блажено доволна,сутрин много обичам да ям тестени неща. Embarassed

# 76
Добро утро, момичета   bouquet

ДесиХ2, честит да ти е новия режим и дано потръгнат с него нещата в правилната посока  Wink А тестяно аз обичам да ям по всекооо време  hahaha

Браво на всички стриктни   bouquet

Аз не издържах и се премерих днес. Тази седмица съм свалила 700 гр  Mr. Green Дано до другата си стабилизирам килата пак на 56, че сега много ми тежат тея 2-3 кила отгоре  ooooh!

Хубав ден на всички  Hug

# 77
Здравейте отслабващи  Peace!

ДесиХ2, честит нов режим! Ох, как си падам и аз по тестеното  Crazy!

Иначе днес пети ден режимна /е, хапнах снощи две-три гъбки Wink/. Ох, далече е бленувания потоп Sad.

Момичета, благородно ви завиждам, че спортувате. Моето движение за деня се състои в ходенето и връщането до работата - някъде към 2 км. общо  Embarassed. Иначе все се каня да си купя някакъв уред да тренирам вкъщи, но все намирам нещо друго, което е по-важно. Много съм несериозна  #2gunfire.

Малко къснично, но все пак ви черпя кафенце и водичка Grinning!

Хайде, лек и успешен ден на всички   bouquet!

Последна редакция: пт, 24 окт 2008, 13:04 от bibobi

# 78

ДесиХ2, честит да ти е новия режим и дано потръгнат с него нещата в правилната посока  Wink А тестяно аз обичам да ям по всекооо време  hahaha

Браво на всички стриктни   bouquet

Благодарско на всички,дано има ефект,че пак заприличвам на тюлен.Колкото до тестените неща: аз свикнах да не ги ям през деня,но сутрин много ми се хапват,особено като правя на моите закуска...Малеее,текат ми лигите направо.Сега съм сита и доволна. Mr. Green

# 79
Вече нямам ама никак търпение да дойде Съботата, защото от маса време не съм издържала всичките 6 дни на режим, извънредно доволна съм от себе си, коремчето ми е олекнало, не ми се налага да си разкопчавам дънките  smile3532 НООО и искам вече да е първи свободен ден да се назакусвам с шоколад и бисквити и такива работи и да се отвратя от това което толкова искам сега  Laughing  afwitch

вечерта ще има  Popcorn  Wine Glass и cook

е това му харесвам на този режим, един ден има когато разпускам душата, останалите дни пък съм на режим който ме 'олеква'

чудничко

а сега ме чака една шопска салата и късна вечеря една ябълка, жалко че съм на работа до 23:30 иначе бих си легнала по рано Simple Smile))) толкова съм откачила  вече

# 80
Здравейте!
Прочетох по диагонал,ама като гледам май само аз съм в издънка и то почти цялата седмица,дано другата съм режимна,че останаха два килограма да преборя.
Лека вечер!  bouquet

# 81
dess76, само 2, браво:)

Аз съм режимна вече втора седмица, нямам издънки, утре ми е свободния ден. Не съм се мерила, ще се меря другата седмица и ще споделя. Надявам се да съм махнала пораженията от лятото Embarassed

# 82
На 6 ти съм при Ипо , а вместо надолу може да отчета резултат нагоре .
Такава съм пикла ... я тук сладкарничка , я там спагетки с количка .
При предното мерене бях с 3 кг по малко , сега поне тях да сваля , да не ме е срам , че съм надебеляла .  Confused

# 83
Режимна съм,снощи имах една забежка,но имаше повод,Ако ви кажа как едно праче торта ми разказа играта после,никога няма да хапнете повече.Голям бунт имаше от смесването на храните. :0

# 84
Съжалявам , че питам  въпроси , на които може би ще намеря отговор в темите , но наистина нямам време.Искам до рождения си ден да сваля до 57 кг и попринцип знам как със здравословно хранене, но ми трябва нещо с  малко по бързи резултати.Тоест бих ли могла с едно от примерните менюта на 1 стр на темата да сваля 3-4 кг(за 2 седмици) ???и след това някакво специално захранване има ли?

п.п. или някой , които може да каже нещо с което ще свалям по 1.5-2 на седмица( но със сигурнсот)....................(пак да повторя , че знам как да смъкна здравословно просто искам малко по-бързичко- за мен 2 кг на седмица е бързо Simple Smile )
Надявам се , че ме разбирате!

Последна редакция: нд, 26 окт 2008, 09:25 от Лили-Miki

# 85
Лили-Miki, според мен е грешно да се поставят такива срокове. И никой не може да ти гарантира колко точно килограми ще свалиш. Най-важното все пак е да ги задържиш, нали. Лесно ще ги свалиш на чай и плодове, но ще ги задържиш ли?

# 86
 da  znam 4e e taka .........Simple Smile prostoo nqkakviii takiva mislii mi minaha predi ...... ot vreme na vreme mi se slu4vaa :2gunfire:sekunda na slabost i vednaga ia pokazah vav foruma  #2gunfire  minus4eta na vsi4ki i izvinete za latinicata  bouquet Whistling

# 87
Успех, Лили-Miki, каквото и да решиш  Grinning

# 88
Благодаря!  И аз ти желая много успех във всички начинания!

# 89
Здравейте, хареса ми режима много,защото е супер балансиран и реших,че ще ми е по-лесно да спазвам нещо такова,отколкото да си ограничавам храната.
Имам да сваля 2-3 килограма само,които качих след лятото и искам да ги разкарам,защото не се чувствам ОК така Sad
Пък празниците ей сега ще дойдат и трябва да изглеждам добре,а и след това 100% ще кача още 2-3 килограма и не искам да станат 5-6 и да се чудя как да ги свалям после ooooh!
Мисля да спазвам първият от режимите. Искам да ви попитам само какво е темпото на сваляне,т.е. за колко време би трябвало да ги сваля.

Общи условия

Активация на акаунт