Отговори
# 90
little_mermaid, добре дошла! Средно по килограм на седмица по принцип. Но 2-3 килограма може и по-бавно. Предполагам ако си стриктна, до месец би трябвало да ги свалиш.

Момичета, аз реших да направя този блог - http://juliapeeva.wordpress.com/

Белким ми влияе като самоконтрол.

# 91
Прекрасно "звучаща" диета. Реших и аз да се захвана с нея от утре. Не съм пълна, спортувам, но имам нужда от премахване на пет кг   максимум. Опитвала съм какво ли не, но тези 5 ГАДНИ КИЛА не мърдат. Ако аз постигна успех, чрез тази диета, това ще е нещо много хубаво за мен. Ако имам резултат през другата неделя ще Ви уведомя. Успех на всички... Mr. Green на губете надежда.  bouquet

# 92
Успех, lesinia!

# 93
Добро утро!
От днес и аз съм на линия.
Julie,благодаря за линка и поздравления за блога,много ми хареса.
Днес вече се надявам да успея да ви прочета.
Лека и режимна седмица и много минуси! Peace

# 94
Добро утро и от мен!

Черпя едно Coffee и водичка Grinning!

Добре дошли на всички нови попълнения и успех  Peace!

Момичета да се отчета: събота и неделя не бях много режимна, имах няколко издънки най-вече с ядки  Embarassed. Тази сутрин кантара показа -2,5 кг. Знам, че повечето е вода, защото това ми е първа седмица, но се надявам да продължава все така, голям кураж ми вдъхна  Grinning.

Иначе днес съм режимна и с нетърпение чакам неделята да се отдам на първия си потоп Mr. Green.

Лек и режимен ден на всички   bouquet!

# 95
Добро утро и от мен    bouquet

Аз започвам тази седмица от 57.3 т.е. за миналата отчитам - 700гр.

bibobi, чудесен резултат, браво   bouquet Ти колко искаш да свалиш?  А за ядките и аз похапнах петък и събота  ooooh! ooooh! ooooh!  Embarassed Embarassed Embarassed

lesinia, little_mermaid, Лили-Miki, добре дошли  Hug Много се радвам на нови, присъединили се, защото и аз самата съм нова и така мога да следя при вас как вървят нещата и да сравня аз как се справям   bouquet  Те "старите кичета" са си супер  Hug

А къде е Ая????  Sad

Хубава седмица на всички и много свалени грамчета   bouquet

# 96
Успешна седмица на всички пожелавам!

Аз съм многоооо гладна, денят след потоп е ужасен  Confused

# 97
по принцип може и още два,но аз си бях поставила цел 60,а иначе най - слаба съм била 56,но тогава много ми стърчат кокалите и не се харесвам,но си остава проблема с коремчето за което доста труд ще трябва да положа.
Julie,няма да се даваш.
Добре дошли на всички нови момичета!Желая ви успех! Peace
Деси,успех с новия режим! Peace

# 98
Здравейте,
днес поне за момента всичко е ОК.Само смених обяда със вечерята,защото ще съм по до късно на работа и имах нужда от енергия през деня и лека вечеря.Дано не е проблем Rolling Eyes
И съм доста ентусиазирана и най-хубавото е,че ям неща които обичам!
Поздрави и успехи на всички Simple Smile

# 99
lesinia, little_mermaid, Лили-Miki,   welcome

да свалите и Преди Всичко, да сте доволни със себе си, защото всъщност това е важното, а какви цифри тежите са само добавки към самочувствието

аз съм втори ден на втората седмица режимна
ще ми идва такаче се усещам подута, но все пак с режима успокоявам положението

много ми харесва и това че усещам истинският вкус на храната, днес ядох една дюля и и се насладих, а обикновено плодовете в дажбата ми са били под формат ана тортички и конфитюрчета и най-много на банани  Laughing

та така, вече с мама съм уговорила съдържанието на следващия свободен ден  Mr. Green
но дето се вика дотогава има цели 5 дни (в събота свободствам)
вчера имах малка криза, но се възстанових бързо, установявам че ако нямам изкушения в къщата ми се отщява да вкарвам допълнения в режима
та така...   

# 100
Здравейте сладурани,

Стоя си на едни килограми ... точно сваля.. взема , че после си направя потоп по никое време  Confused срам и резил.... никога не съм била чак толкова не сериозна... то ми личи и на килограмите .... В неделя празнувахме именният ден на синът ми  ooooh!  Whistling ...  Rolling Eyes

Да ви почерпя на патерица за ИД ... ама я хапвайте в почивният ден  не като мен

Понеделника минава иначе ОК... забравих да си взема плодовете и си седя цял де на кафета и вода... 7.30 активия ..... и чак сега в 16 часа обяд пържола с домат ... това ми е яденето.. то не ми се и полага друго След английският ходих на фитнес 35 минути на пътеката тичане ; 20 крос тренажора ... по късно ще направя 100-150 коремни... надявам се тази седмица да съм по сериозна

ДесиХ2  абе не ми се вярва , че ти се е карал... като го знам каква душичка е...  ама почвай да спортуваш (не че аз свалих от спорта де... вече 4ти месец спортувам... и нищо... успех с новият режим

little_mermaid, добре дошла welcome

bibobi  -2.5 кг си е супер  smile3501

crazy_tikva  браво и на теб .... ая  smile3508 нападна едни работи и се крие... ама понеделника ми минава много режимен... и спортен ден

много  Hug от мен и успешна седмица

Последна редакция: пн, 27 окт 2008, 23:22 от Aia

# 101
да се оплача... колегите седят тука и говорят за рецепти ДАЖЕ мъжете говорят за кексове с шоколад и банан и за спагети.
 Rolling Eyes

горката аз
понякога искам да ме екстрадират за месец в планината
ама няма как
тук съм
и се чуват само приказки за тъпите рецепти.
Aia с тия ми ти сандвичи и тортички и тн в щатите разбираемо е. Ама не се давай, ти си ни звездичка тука!!!

# 102
SharenaSol  напълно те разбирам  и ти съчувствам  Rolling Eyes  където и да отида сега и само ... хапни си това .. хапни си онова ... основното нещо, което правят тези хора е да ядът (въпреки, че живот си живеят дано един ден и България да изпадне  hahaha  в тази криза Joy в която са  те  Joy ох леле как се оплакват само бензина им бил ужасно скъп 1 галон (3.800 л ) е 2.5 $ ужасно е скъпо  Joy
Не че като бях в БГ не беше подобна ситуацията ... клиентите само носеха бонбони, торти , бисквитки , вафли... и все на мен понеже аз вършех услугите , но нали съм добра и черпех колегите с тях  Rolling Eyes 

За сега не съм вечеряла хапнах ябълка... и мисля и да не вечерям за наказание  Wink няма да им се дам  Hug

забравих да кажа направих 150 коремни

# 103
Добро утро Ипократки,

Хайде ставайте и на всяка по кафенце

пожелавам ви успешен и диетичен ден... а аз отивам да  smile3524 newsm46

# 104
Добро утро  morning
Добре дошли на новите попълнения в нашите стройни редици Wink
Аз пак се провалих през почивните дни  Embarassed- събота РД, неделя ИД ( и все на гости, и все по цял ден...) Ужас! Banghead
От вчера съм сериозна Naughty. Да видим до кога.... Другата седмица имам записан час, но като гледам кантара се замислям да го отменя. То само да бера срам  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт