Отговори
# 105
Знаех си аз!
Покрили сте се и се тъпчете нережимно. Ще ви бия всичките! Ама сериозно ви говоря.

Аз пък съм стриктна. В петък шъ съ меря.

# 106
Добро утро, момичета   bouquet

И аз съм режимна  Mr. Green

Днес кантарев показа още 200гр. минус  Party Party Party

на режимните - БРАВО!   bouquet на похапващите - ще има  #Cussing out Julie вече отпрати официално предупреждение  Twisted Evil

Хубав ден на всички  Hug

# 107
Здравейте на всички от мен. Вече втори ден съм на тази диета и се чувствам прекрасно. Не съм гладна. Всяка вечер тренирам аеробика един час в зала. Инструктор съм  Simple Smile. Въпреки, че аз имам нужда от много повече калории, заради тренировките си позволявам по две, три лъжици мед за целия ден. Надявам се това да не повлияе на диетния ми режим  Rolling Eyes Вчера, като първи ден изкарах много кофти, постоянно бях до WC по малка нужда. От къде идваше тази вода незнам  Laughing А по принцип пия достатъчно вода дори и тогава, когато не съм на диета. Успех на всички. Не се отказвайте. Всяко положено усилие води до добри резултати.   bouquet

# 108
Здравейте и от мен!

Aia, благодаря за кафенцето и да ти е живо и здраво синчето   bouquet! Не се притеснявай за прегрешенията, ти си сериозна и съм сигурна, че бързо ще си възстановиш формата  Simple Smile.

Crazy_tikva, искам да смъкна поне 20 кг. Малее, сега като го пиша ми се струва невероятно  Laughing, като се знам какво съм сериозна  Embarassed.

Dess76, голям проблем ми е и на мен корема. Сега съм в 5-ти постоянен Joy. Дано да успея да го намаля малко, че...

Да се отчета за вчера - всичко по режим + един бонбон и малко млечна салата. Скарайте ми се  #Cussing out.

Хайде, лек и режимен ден на всички   bouquet!

# 109
Здравейте!
Aia,да ти е жив и здрав сина и благодаря за почерпката.  bouquet
bibobi, не се отказвай ще ги свалиш,а и коремчето ще се по прибере.
SharenaSol,много е гадно така да ти говорят само за ядене и то за вкусотии.
Crazy_tikva, поздравления за минуса.
Да попитам нещо за спорта - всеки ден ли трябва да се спортува(като при мен спорта е само каране на кростренажор) и може ли някой да ми каже как да го карам  с постоянна скорост или интервално?
и друго щях да пиша ама забравих.
Лек ден!  bouquet

# 110

Да попитам нещо за спорта - всеки ден ли трябва да се спортува(като при мен спорта е само каране на кростренажор) и може ли някой да ми каже как да го карам  с постоянна скорост или интервално?

С постоянна скорост около 30км/ч на ниска степен и около 30-40 мин.  Wink  Peace

# 111
ето ме и мен,

мен кантара ме зарадва , но няма да казвам с колко понеже да не се разочаровам утре Laughing май ще се сприятеляваме с моя кантар  Flutter направо ме стимулира да не се излагам  Peace

mama_V понякога има и такива дни ... 2 дни потоп става понякога , но да не са повече  Wink давай режимна до другата седмица ще ги махнеш

Julie  взимай бухалката и давай под ред . Въпреки, че вече сме сериозни  Mr. Green

crazy_tikva  браво за минуса ... как се чувстваш на режима си? Харесва ли ти?

lesinia  браво за режимостта , относно водата може да си задържала преди течности! Аз също като пия много вода нон стоп си стоя в тоалетната ! Е ти като инструктор много калории изразходваш и меда не мисля , че е проблем... щом Ипо разрешава по 2-3 л захар няма проблеми меда. Къде водиш тренировки по аеробика..ако не е тайна де  Crazy

bibobi  благодаря за подкрепата!  Не е невероятно да смъкнеш 20 кг , но трябва да си много сериозна и да знаеш , че това ще отнеме поне 1 г. По принцип аз като имам да смъквам по - лесно смъквам понеже страшно се амбицирам  Peace ще сме с теб и ще те подкрепяме...и никакво отказване

dess76  благодаря. По принцип Ипо съветва за 2 пъти седмично, но всяка седмица без пропуск. Аз спортувам понеже сега имам много свободно време. Опасното е като тренираш много да не спреш изведнъж! На крос тренажора аз тренирам на фет бърн ... по 30 мин. Ако само това правиш можеш по 4-5 пъти ако ги правиш във вас

Hug

# 112
Aia,Crazy_tikva,благодаря за отговорите!  bouquet
този който имам е орбитрек,но явно скоростта няма да е 30,защото като стане 24 и имам чувството че ще излетя,а иначе само това правя и си мислех 30 мин 2 - 3 пъти в седмицата и щом казвате ще карам с постоянна скорост.

# 113

crazy_tikva  браво за минуса ... как се чувстваш на режима си? Харесва ли ти?

Ами да режимът ми допада. И се чувствам добре  Mr. Green Много се надявам до Коледа да махна 3-4 килца и мисля, че ще мога само да не прегрешавам де  Whistling а това този уикенд няма как да стане, че идва приятелят ми на гости за 3 дни  Mr. Green Crazy ама после пак яко режимна, обещавам  Peace

# 114
голяма криза ме налегна... като нещо не ми върви в работата, т.е. закучи се нещо ми е много тежко. Мисля че тази вечер съм много близо до прегрешаването, но все пак вярвам и че мога да се справя.
 Thinking

ама ако издържа на изкушението да си хапна шоколад си обещавам голяяяям подарък и съм сигурна че утре сутрин ще се обожавам ако съм минала тежкия момент

# 115
SharenaSol,не се давай,а утре подаръка за стимул.
и мен нещо ме гонят нерви с едни интриги и глупости,но при мен е обратното хич не ми се яде,но насила хапнах малко салатка.

# 116
dess76 
благодаря ти за подкрепата, истината е че бях на път да си взема нещо от машината но прочетох поста ти и се амбицирах...
 Two Hearts благодаря, вие сте ми голям стимул  smile3521
искам да е вече smile3558
 и събота ... Animal Pig  Innocent
знам си аз че няма да съм перфектна, ама поне да махна
тия пусти 6-7-8 кила, да мина под 79 на мойте 180 сантиметра, пък тогава мога да си дам почивка и задържане
хаааайде лека нощ (макар че имам още 2 часа работа вече ме бройте заспала  newsm46 )

# 117
 Днес денят мина добре, закусих 1/2 активия (то е цяла ама тук са мънички;  даже по- малко от  1/2 БГ активия) ; на обяд зелева салата с морков .... след обяд 1 банан... сега ще вечерям пържола със зелева салата .. и по късно най - много 1 ябълка още ! След вчерашната тренировка имам мускулна треска на прасците ... и днешната е по лека 30 мин крос тренажор ,5 мин бягане ,100 коремни преси

dess76  2 пъти седмично по 30 мин е супер .. но включи и коремни преси  Peace

crazy_tikva  моят съвет е да прегрешаваш , но умерено... че мен като ме хване лакомията  Sick става олеле  chef

SharenaSol  дръж се не се подавай на изкушенията... както Ипо каза в интервюто няма да позволяваме някакъв си шоколад да определя настроението ни.... ох как лесно се казва само Всъщност аз съм споделяла този проблем с Ипо понеже моята работа ( в БГ де ) е свързана с много нерви и непрекъснати проблеми той ме посъветва в такъв случай да излезна да се поразходя малко на чист въздух за 10 мин... докато ти мине (не че аз мога да излезна ... ама понякога го правя и помага Wink

Hug

# 118
Добро утро, момичета   bouquet

По едно
за събуждане  Wink

SharenaSol  Hug каква ще е наградата   Blush Crazy

Aia, знам че е така, ще гледам поне количествата да огранича  Rolling Eyes

Днес промяна в килата няма.

Лек и успешен ден на всички  Hug

Последна редакция: ср, 29 окт 2008, 09:12 от crazy_tikva

# 119
Crazy_tikva,благодаря за кафенцето! HugА за прегрешаването на всеки се случва все пак и ние сме хора.
Aia,ще се опитам да ги включа коремните преси,но започва да ме боли кръст и не знам колко ще издържа да ги правя.Два три пъти в седмицата дали ще е достатъчно?Много ти благодаря за съветите Hug
SharenaSol,много се радвам че си удържала на изкушението и да се похвалиш какъв е подаръка Wink
Лек ден!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт