Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои препоръки за използване на лавандулово масло за косопад?
Какви са някои препоръки за предотвратяване на косопад?
Какви са някои препоръки за подобряване на здравето и външния вид на косата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои препоръки за използване на лавандулово масло за косопад?
-
Какви са някои препоръки за предотвратяване на косопад?
-
Какви са някои препоръки за подобряване на здравето и външния вид на косата?
За да уплътните косата си, помислете за използване на шампоани и ампулки за растеж на косата като тези от Napura, Lakmе Active или Kerastase Densifiсque. Някои препоръки за укрепване на косата включват използването на специални шампоани и лосиони, прилагане на маски със съставки като джинджифил, кисело мляко и мая, както и приемане на добавки като ревалид, тривитаминол и омега-3 мастни киселини.
-
Какви са някои препоръки за добавки за коса, кожа и нокти?
-
Какви изследвания се препоръчват при косопад?

Не съм доволна от Фитовал лосиона- много ми омазняваше корените. От Дюкре Креастим също ефект не видях. От Себорал форте също нямах полза. Сега съм на Неоптид.
. След това реших да пробвам ампулите на Керастаз Денсифик , които не са за косопад , а за сгъстяване , но все пак реших да ги взема , и още от първата ампула ми намаля падането на косата , аз не ги ползвах всеки ден ,а 2-3 пъти в седмица . И вече забелязах ,че по четката ми и в банята има паднали най-много 4-5 косъма . Много съм доволна от тях , сгъсти ми се косата и ми спряха косопада . Спрях ги за месец да си почина от тях и за моя радост косата си седеше по същия начин - без да пада . От друго което съм доволна е Инициалиста , той също не е предназначен за косопад , но от него също почти не ми падаше косата , само къде малко повече омазняваше корените.

Въпрос за морската сол, четох назад по темите, че има доста доволни. Ще пробвам, може ли някой да сподели с какво количество се масажирате преди/след миене на косата?
)