Косопад - 9 тема

• 144 486
  • 738
  •   1
Отговори
# 15
Kъде без мен в тази тема Laughing
....

Ще видим какво ще стане. Според мен до месец ще спре действието на Ригейн (нали на косъма му трябват няколко месеца да падне) и ще видя дали има действие сегашното лечение. Докато пиша, гледам с ужас един косъм на клавиатурата. Толкова съм наплашена, че изпитвам панически страх.

Поне си овладяла косопада, все е нещо  Heart Eyes А окосмяване? Какво стана с него?

# 16
veli977 Поздравления за новата тема, мечтая за такава коса от снимката.
При мен за сега косопада е овладян и сега търся нещо за уплътняване на косъма и дай Боже да си възвърна вида и гъстотата косата както преди. В нета търсих  не традиционни методи  и попаднах на тази статия:
http://vchas.bg/89984/%D0%B0%D0%BA%D0%BE-%D0%B8%D1%81%D0%BA%D0%B … 0%B2%D0%B5%D0%B4/

Заинтригува ме , пробвала ли си го?  Peace

# 17
  • Street of Dreams
Kъде без мен в тази тема Laughing
....

Ще видим какво ще стане. Според мен до месец ще спре действието на Ригейн (нали на косъма му трябват няколко месеца да падне) и ще видя дали има действие сегашното лечение. Докато пиша, гледам с ужас един косъм на клавиатурата. Толкова съм наплашена, че изпитвам панически страх.

Поне си овладяла косопада, все е нещо  Heart Eyes А окосмяване? Какво стана с него?

Няма и следа. Преди месец и половина правих кола маска на ръцете и имам тук-таме по някое тънко косъмче. Simple Smile

# 18
veli977 Поздравления за новата тема, мечтая за такава коса от снимката.
При мен за сега косопада е овладян и сега търся нещо за уплътняване на косъма и дай Боже да си възвърна вида и гъстотата косата както преди. В нета търсих  не традиционни методи  и попаднах на тази статия:
http://vchas.bg/89984/%D0%B0%D0%BA%D0%BE-%D0%B8%D1%81%D0%BA%D0%B … 0%B2%D0%B5%D0%B4/

Заинтригува ме , пробвала ли си го?  Peace

За съжаление veli977 не съм го пробвала, това го открих преди няколко седмици.  Когато си отида на село, ще помоля да ми извадят корен от хрян и тогава ще пробвам.

# 19
OnDiNe_, в крайна сметка лекарите не установиха ли каква е причината за косопада? Все пак в голяма степен той е изражение на някакъв вътрешен дисбаланс. newsm78
 Какви хранителни добавки пиеш?

# 20
  • Street of Dreams
OnDiNe_, в крайна сметка лекарите не установиха ли каква е причината за косопада? Все пак в голяма степен той е изражение на някакъв вътрешен дисбаланс. newsm78

Прехвърлиха го на хормонален дисбаланс, отключен от стрес (че кой живее спокойно в наши дни?)
Хранителни добавки не взимам, защото не виждам ефект от тях. Имам буркан и половина биотин, зарязан. Взимам капсули масло от вечерна иглика, четох тук, че е полезно при хормонален дисбаланс и освен, че ми дойде по-рано, друг ефект не виждам. Rolling Eyes

# 21
При косопад и за по-гъста коса аз ползвам периодично Конски шампоан 'купувам го от зоомагазини

# 22
При косопад и за по-гъста коса аз ползвам периодично Конски шампоан 'купувам го от зоомагазини

кой по точно

# 23

Прехвърлиха го на хормонален дисбаланс, отключен от стрес (че кой живее спокойно в наши дни?)
Хранителни добавки не взимам, защото не виждам ефект от тях. Имам буркан и половина биотин, зарязан. Взимам капсули масло от вечерна иглика, четох тук, че е полезно при хормонален дисбаланс и освен, че ми дойде по-рано, друг ефект не виждам. Rolling Eyes
Аз писах за маслото от вечерна иглика преди време. При мен имаше благотворен ефект. Отдавна се каня да си взема отново. Аз сега пия Фитовал таблетки, за които четох че са слабички.
 Чудя се какво да взема като ги свърша? Simple Smile

# 24
А за Допълхерц за коса, кожа и нокти какво ще кажете?

# 25
При мен никакъв ефект  Cry

# 26
И при мен нямаше никакъв ефект Confused

# 27
Мислех да си го взема за следващия месец.

# 28

кой по точно

Да и на мен ми е интересно кой е този шампоан?
Да не би да става въпрос за тривитаминол? Доколкото знам той не е шампоан, а масло /сбор от витамини/.

# 29
И аз като sentido  съм доволна от продуктите на Напура - ползвам шампоана за растеж, ампулата и ампулата за въстановяване на фоликулите. Единственият път в който имах дразнене по скалпа беше след едно заспиване намазана и събуждане не сутринта  Mr. Green
Преди да ползвам продуктите на Напура направих едни курс с продуктите на Лакме Актив - шампоан, маска и шок концентрат - 8 седмици, като всяка неделя се миех с цялата серия. Другото миене с хидратираща или протеинова серия. Още на 4та седмица имах забележим резултат  Crazy  Още ползвам маската и шампоана от време на време превантивно и пропускам есенния и пролетен косопад. Превантивно ползвам и някоя друга ампула  Peace

Много добре ми се отрази и на косата масленните маски  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт