Косопад - 9 тема

• 144 491
  • 738
  •   1
Отговори
# 30
 Мис Облаче, само веднъж в седмицата ли ползва цялата серия на Лакме? През останалото време с какво миеше? Сестра ми сега ми подари комплект ш +м + масло + спрей на неизвестна за мен марка. Купила ги, защото много и похвалили  като ефикасни срещу косопада.
Днес се намазах с маслото и стоях почти цял ден. Измих косата с дълбокопочистващ ш на Редкен за всеки случай и напръсках единствено със спрея срещу косопад на марката. активната съставка е репей.
 После ще напиша и наименованието, защото сега банята е заета и не мога да ги взема продуктите.

# 31
Мис Облаче, само веднъж в седмицата ли ползва цялата серия на Лакме? През останалото време с какво миеше? Сестра ми сега ми подари комплект ш +м + масло + спрей на неизвестна за мен марка. Купила ги, защото много и похвалили  като ефикасни срещу косопада.
Днес се намазах с маслото и стоях почти цял ден. Измих косата с дълбокопочистващ ш на Редкен за всеки случай и напръсках единствено със спрея срещу косопад на марката. активната съставка е репей.
 После ще напиша и наименованието, защото сега банята е заета и не мога да ги взема продуктите.

sentido, само в неделя миех с цялата серия на Лакме, а през седмицата имах още едно миене и каквото хванех - предимно протеинови серии, че имах нужда от заздравяване на косата  Peace  Маските с масла ги правех също през седмицата и периодично ползвам ДПШ за по добро почистване на скалпа. Когато ползвам ДПШ не си слагам масла по косата, защото ефекта се губи  Wink  Ползвай ДПШ, измий, сложи маслото , стой колкото можеш, след това измий със шампоана, и завърши със спрея  Peace
Марката е без значение ако ти помогне  Sunglasses Изхаби цялата серия и тогава ще видиш има ли ефект  Hug

Предполагам, че знаеш, че не е полезно да ползваш много често ДПШ - ако ползваш всекидневно стлизанти 1 седмично, ако не 2-3 максимум месечно

# 32
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
За коя серия на Лакме говорите?

# 33
Здравейте, искам да поръчам Приорин от ebay,  но се притеснявам да не попадна на фалшив. Живея в чужбина, какво ще ме посъветвате, никой не познавам в Германия, за да га поръчам от там.

# 34
  • Street of Dreams
Здравейте, искам да поръчам Приорин от ebay,  но се притеснявам да не попадна на фалшив. Живея в чужбина, какво ще ме посъветвате, никой не познавам в Германия, за да га поръчам от там.

Купувала съм Приорин от Германия, дай ми линк да сравня ако мога.

# 35
Здравейте, искам да попитам дали някой от вас е приемал тази довбавка за коса, кожа и нокти :
КОСА КОЖА НОКТИ течна формула 500 мл
? Понеже я мярнах и това, че е течна ме привлече. Нищо не разбирам от състав и колко е добър, така че, всяко мнение ще ми е от полза  bouquet .
До сега съм пила Анакапс, добавките на GNC, Philip Kingsley и ми се иска да разнообразя.

# 36
При косопад и за по-гъста коса аз ползвам периодично Конски шампоан 'купувам го от зоомагазини

кой по точно

Да и на мен ми е интересно кой е този шампоан?
Да не би да става въпрос за тривитаминол? Доколкото знам той не е шампоан, а масло /сбор от витамини/.

Предполагам, че ивайла кушева е имала предвид Mane N Tail Някой дали се е престрашил с Дермокан ?

# 37
Предполагам, че ивайла кушева е имала предвид Mane N Tail

Благодаря, ще потърся!

# 38
здравейте Smile аз също съм в кръгов косопад от 3 години ... опитах какво ли не мезотерапия , чесан , маски , мазила , хапчета . Накрая отидох и при Сашо от Перник , година и половина ме маза но никакъв резултат , става все по зле даже последния път ми изгори и место на което си имаше коса и сега там няма да порасне никога . Освен това кожата става все по-груба и калцирана , сърби ме и се бели като екзема Sad Незнам какво да правя вече ..... Искам да пусна и снимка за да ви покажа , но незнам как понеже във форума съм по-често като читател   Embarassed

Последна редакция: пт, 18 мар 2016, 19:07 от Eve Lina

# 39
# 40
  • Street of Dreams
Моят косопад се завърна с пълна мощност. Спря действието на Ригейн (спряла съм го от 3 месеца) и виждам, че новото индивидуално супер модерно медицинско решение не работи. Звънях в клиниката - все ваканция за до някой си април, към края. Оставили са номер за спешни случаи. Чудя се дали да прослушам другите лекари, но те няма как да изискат резултатите от изследванията сега и ще трябва всичко наново  Stop

# 41
Ох, Ондин, много неприятно  Confused
Дано е нещо сезонно и бързо да се намери решение  Hug
А ако звъннеш на номера за спешни случаи ?

# 42
Сестра ми ползва конско шп и е много доволна, боядисването много се зачести, няма как ,ако ти расте косата корените излизат, та нейният е един голям оранжева опаковка. Мисля и аз да се запиша, ще споделя мнение след време 😉а иначе аз си ползвам хининовата и наистина расте косата, но дали от нея или от витамините..ама косопада си е в сила де,няма спасение 😭

# 43
Проверих за конски шампоан във ветеринарната аптека до нас.
Момичето беше много любезно и обясни, че е голямо оранжево шише, на цена 15.40лв.
Нямаше в наличност. Каза че днес ще зареждат. Тъкмо имам време да споделя тук преди да го купя.
За такъв конски шампоан ли става въпрос?  newsm78

# 44
То от нас конете ще останат неокъпани  Mr. Green

Пиши после как ти се отразява  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт