Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кога родихте вашите близнаци и кога вече нямаше риск за тяхното здраве?
Какво е важно при раждането на близнаци?
Какво е Flosteron и за какво се използва?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кога родихте вашите близнаци и кога вече нямаше риск за тяхното здраве?
-
Какво е важно при раждането на близнаци?
-
Какво е Flosteron и за какво се използва?
-
Какви са профилактичните приложения на кортикостероидите по време на бременност?
-
Какви са важните аспекти при грижата за недоносени близнаци?
Да са ви живи и здрави и много да ви радват. Вече знаех за теб от друга тема, някои съобщи. Като мъжка майка - баткото е Крум, дано не греша, ще бъдеш гледана и глезена мама. Пак ще се повторя, от написаното разбрах, че всичко е много относително. Например, беше писала една мама, родила в 33 г.с. близначета 2000 кг и 2400 кг без кувьози. Всичко зависи от развитието на бебенцата. Например моите ми се видяха малко малки - за 33 г.с. - 1700 кг и 1600 кг. А уж вървяха много големи. Прегръдки от мен
но на мен още около 27 седмица ми сложиха инжекциите за дробовете, а и аз бях с гестационен диабет, явно доста фактори оказват влияние. важното е накрая 2 здрави бебчета