АПРИЛчето пюренца си яде,а мама петната му пере!

• 14 837
  • 282
  •   1
Отговори
# 240
 Момичетаа, някоя от вас беше писала как приготвя грис и нишесте с АМ, но няма кой да помни.  Blush Днес правих на Кръсти грис с вода, но не го хареса много и искам да пробвам и с АМ, т.е. до колкото помня пак се прави с вода, но след като го махна от огъня слагам тогава АМ. Така ли е?  newsm78
 Ей до сега се дзверих да намеря поста, неможах и т'ва си е...

# 241
Анилинда разсмя ме от сърце с твоя сън. Тия сънища са луда работа. Как ще ви зарежа, аз без вас не мога
Goldie  Hug

Исках да ви питам (днес с Дидиморка си говорихме) колко лева бихте искали да ви се паднат от лотарията и за какво бихте ги изхарчили...(това по повод че ми се падна 1,70 от тото-то че се размечтах  )- Аз бих искала примерно за една малка къщичка до Стара Загора и да заделим малко за Габа и да си живеем скромно с моя Васко. Примерно половин милионче добре би ни дошло  Mr. Green Ми толкоз де- къщтата -200 хилки , за Габа още 200 и за нас още 100 и то толкоз става Simple Smile

Последна редакция: пт, 17 окт 2008, 01:08 от Aquariel

# 242
  • Добрич
Eха,аз ли съм първата..Ами добро утро и чудесен ден ви желая.Аз кафе не мога да сервирам,та затова една от любимите песни на Ема http://www.youtube.com/watch?v=U5QkrA-TVJs

Акварелче,абсолютно възможно е и вие сте живото доказателство.Всичко е ок. Hug

По-странна е нашата ситуация-вече втора седмица го чакаме второто ама нъц Grinning

# 243
ЕЕЕЕЕЕ, ама Naana, направо...нямам думи. Таз песен ме жегва в сърцето, щото е свързана с много спешъл преживявания  Wink, благодарско от сърце  Hug. Айде тогаз от мен кафето . Честити пълзения, втори зъби и т.н.   bouquet. Ние зЪби нямаме, не пълзим (само гъзъ си вирим) и...те така. айде чао от мен и хубав ден.

Айде една и от мен (не се сдържах) Jay Sean "Ride it"

Последна редакция: пт, 17 окт 2008, 08:55 от Анонимен

# 244
  • Варна
Ха, добро утро!

зъбчета при нас няма да има скоро. Очаквам някъде около годинката да се появят, моите са пробили към 1г и 4 месеца, на Ели - на 1г и 1месец, на Ники - на 11 месеца, тъй че статистиката показва, че нашето семейство сме от бавновадещитезъби.   tooth

Hiksita кажи какви хомеопатични имаш, че да кажем за какво са. НО НЕ СЕ САМОЛЕКУВАЙ БЕЗ ДА СЕ КОНСУЛТИРАШ С ХОМЕОПАТ.  Peace Към списъка на Емма ще допълня: Arsenicum Album - при повръщания и разстройство (това е супер ефикасно) ; Arnica Montana - при травми и контузии, Ferrum Phosphoricum - при начално вирусно заболяване, Phytolacca Decandra - при болки в гърлото,ангина, но не гнойна, Mercurius Sollubilis, Mercirius Corrosivus - тези са за гнойна ангина, но в едни случай се пие едното, при други другото, Drosera - при заден ринит, т.е. кашлица, която се проявява в легнало положение, когато секретите се стичат назад. Айде засега толкоз, знам и още, но тези са за по-разпространените случаи.  Peace

# 245
Честита половин година на моята Тея-фея и всички бебоци празнуващи днес !

Heart Eyes

http://www.youtube.com/watch?v=KouvdnY01bQ&feature=related

и един ремикс Simple Smile http://www.youtube.com/watch?v=-b9AgIiSnC0&feature=related

Анилинда, мерси за "галубой вагон"   bouquet

# 246
  • Добрич
Ей,вярно бе...мила Тея честито,да си все така усмихната и послушна!Честито и на всички останали бебоци!

Ема Wink

# 247
Добро утро,

Снощи съм пропуснала пропълзяването на синчето на мама Ivane. Браво на Калоян  smile3501

Честита половин годинка на Георги на кoketka, Ива на veni-b, Доротея на Doroty_d, Сияна на desita79 и Йоана anni_q.

Честита седма месечинка на на Андреа на pisanka-sladuranka, както и деветата месечинка на Дарина на SLADKA MAMA.

Doroty_d, как е малката Тея-фея?  Laughing Преборихте ли бактериите?

Aquariel, и аз съм от скромните. И на половин милионче ще се зарадвам много  Wink

Ау, замалко да забравя да се похваля че вчера най-накрая реших да дам каша - бананова млечна без глутен на Слънчо. Много и хареса. Но ще видим как ще и давам от тук натам, че си ми е дундичка, въпреки скромните 7,300 кг. преди 2 седмици.
В тази връзка да попитам стягат ли бебчовците ластиците на чурпигащниците  Laughing и на панталончетата? Че ние в чудо се видяхме вече. Каквото успяхме срязахме, но други не можем, а като питам по магазините за нещо с по-хлабав ластик и ме гледат  Shocked

# 248
Добро утро!

Мноооого песни днес. Да е честита половин годинката на нашите минирожденици!

Благодаря, ви момичета за честитките! Ето и обещаното клипче - цък!

Акварел, и нашето второ зъбче изби на следващие ден. Сега разлика - почти никаква!

Ценителката, благодаря ти. Само с този лук как ще се справя като хич не го обичам...

Галиво, по твоите питанки друг път ще отговарям, че иде време за събуждане.

# 249
Добро утро,

Doroty_d, как е малката Тея-фея?  Laughing Преборихте ли бактериите?

Bibo, да не и е уроки, помляла ги е тия "колита" #2gunfire  Няма никой в къщи  Joy
Във вторник контролна урина пак. Тоя "Цек" явно помага Simple Smile
Вие как сте?

# 250
Добро утро!  morning

Честита половин година на твоята Тея-фея, Дороти и на всички бебчета празнуващи днес !   bouquet  bouquet  bouquet 

Благодаря ви за музичката и кафенцето Нана, Емма.
Алооо последната, кога ме пък видя как блестя с мойта красота, че и подобаващ мъж ми намери...  Crazy  Аз бях с тоз аватар за мнго малко време...  Thinking  Laughing Ама сега съм пък по-романтична така, нали. Гледам, че и ти си заела друга поза- по-спокйна, направо се бях притеснила като те видях на скалите.  newsm65 И други мами са се подновили забелазвам.  Peace
Анилинда може би питаш за това....
  Embarassed newsm78 
За закуската- грис /нишесте/ слагам във вряща вода, добавям малко захар и като се сгъсти сместа махам от котлона. Като поизстине след около минутка добавям 1 мерителна лъжичка АМ, количеството кремче е малко повече от 1/2 бурканче от пюре. Сменям вида нишесте-ягода, ванилия, карамел... и стават страхотни млечни кремчета.  Peace
Незнам дал ша го метна т'ва кречетало през прозореца, ама аз кат нищо аз ша се буфна от там щото нервички не ми останаха... Как за 6 месеца и 14 дни един път не се събуди тихо и кротко, барем и усмивка да пусне  джеремето му недно, ами първо зейва с уста та и глухите да го чуят, чак тогава отваря очи.   Rage Rage
Емма/отново   bouquet /,Ясмина благодаря ви момичета за споделените познания по хомеопатия- много ми бяхте полезни.   bouquet  bouquet  bouquet Hug Hug Hug
 Имам и още някое друго, но ще ги напиша следващия път.

# 251
Добро утро! Ивейн, браво на юнака! Много стабилно пълзи! А стои ли седнал сам?
Тази нощ Лилито не ме остави да спя, по случай навършването на 6м. То не беше въртене, мрънкане, вдигане на краката...луда работа. За зъб ли да се готвя и аз не знам. Дали не е от шоколада, с който леко прекалих вчера? newsm78
Имам една питанка ? - Има ли бебе, което отказва зеленчукови пюрета и яде само плодови и каши???
Бибобибо - банановата каша на "Слънчо" ни е любима на 3/4 - ти от семейството. Grinning
Честита половин годинка на Тея, Ива, Георги, Доротея, Сияна и Йоана! newsm59 newsm67 newsm18

# 252
cow,миличка, мерси за поздравите ! Само едно уточнение , Доротея и ТЕя са едно и също лице, тоест щерка ми  hahaha Joy
МЕрси на всички за поздравленията !  bouquet

# 253
cow,миличка, мерси за поздравите ! Само едно уточнение , Доротея и ТЕя са едно и също лице, тоест щерка ми  hahaha Joy
Joy Joy Joy smile3538

# 254
Joy Joy Joy smile3538
Супер много ме развесели ! БЛагодаря ти от сърце !  bouquet Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт