АПРИЛчето пюренца си яде,а мама петната му пере!

• 14 835
  • 282
  •   1
Отговори
# 225
Aqeriel проверих за кърмата и си права. В Часа на мама го казаха това, което ти казах, а сега попрочетох из нета и тамса на твоето мнение. Салатка от суров спанак много обичам и аз- с пресен чесън, краставички и копърче. Сега обаче не ям- нали уж този спанак на пазара бел с много нитрати и се предавал в кърмата. От къде се сдобиваш ти? И преди пак да съм забравила- честито зъбче на малкия-голям човек, дано продължава в същия дух!!!!
На Ivane честито пропълзяване!
Ние пък сме се научили да даваме ръце като кажа: "Дай ръцете!" и да дава "боц"! Сега се учим да казваме "Чао!" .
Взех си няколко памперлса Хъгис- да видим как ще се справят с наяшия пикльо!
Лека вечер на всички без много плачещи бебоци!

# 226
Момичета незнам как стават тия магии, ама имаме и 2ро зъбче-съседното е пробило! На обяд го нямаше сигурна съм, нали пипах там и гледах обстойно Simple Smile Е одеве уж да покажем на чичо и на Габка зъбчето и а!!!! Гледаме те 2  Joy Как толкоз бързо изникна незнам. Аз днес купих бял чаропогащник, пуках пуканки и варих царевица.....ма има ефект де hahaha

# 227
Здравейте милички!
Мире честито бре,направо го преживях все една беба има зъбчета! Сигурно е страхотно разтопяващо Hug
Милена каза баба още цели 3 пъти и аз даже се насълзих Heart Eyes
Беба хич не я иска вече тази лечебна Хумана и се чудя дали да не рискувам да и дам мляко newsm78
Моя мъжхич не ациняваше какво правя,ама той си е такъв като цяло-само неговото е трудно , а на всички друти хора им е лесно Sick
Има ли изобщо друти бебоци на пъчти 7 месеца без зъбче??? #Crazy

# 228
За таткото забравих- той май не е много наясно какво точно  правим по цял ден с бебо. Не е оставал много дълго време сам с него, на работа е и вечер си играе с бебо, което и най-слазката част. Но още не е усетил сериоцзността на положенвието, защото сега по стечение на обстоятелствата сме при свекито  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil и тя не оставя синчето без храна. Но скоро се изнтасяме на квартира и тогава ще има да мрънка като си дойде и няма нищо за ядене. Иначе през нощта става и той да се занимава с бебко, през нощта ако се разиграе той си играе с него, а аз спя. И като стана дума какво ще сажете за темата СВЕКЪРВАТА?!?
Аз съм от София, но половинката е от тук и за да сме гледали бебо по на спокойствие се преместихме тук.
Зеленчуците, които ядем са картоф, морков, тиква, тиквичка, карфиол, броколи(от бурканче ама не помня на коя фирма), царевица- утре ще пробвам(и тя ог бурканче), лук и май е това.
Айде вече чао тотално, че ако бебо пак дивее през нощта утре ще съм съвсем кукуригу Mr. Green

# 229
Имааааа, имааааа, имаааааа Laughing
На 7 месеца без 3 дни - ама има време ощеееее!
Не се тревожи! Hug
Няма дете останало без зъби!

# 230
Ехеее, момичета-кокичета-аз пак се хванах за главата с ваш'те писания  ooooh! и вече започнах за забравям какво щях да пиша...Но на първо място да честитя първото и второто зъбче на Гaбка, че то май докато пусна поста може и трето да пробие  Laughing  tooth Ама много сте бързи бе Мирка  smile3501 Дано всичките да избият така бързо и безболезнено.
Ivane, на вас честито пропълзаване  newsm30 - далеееч да стигнете  Peace

А пък моят мъж страшно цени и уважава работата ми като майка и не пропуска да  ми каже че съм жена-злато  dance Joy ppp
Първата целувка-на Лъвов мост doh rotfImbo, първия кекс-у младежа бяхме-3 месеца след началото на връзката (ма как съм са пазилааа ) Scream и Галиво-да те успокоя, че не си единствената окъсняла ku-ku -аз бях на 20  fiuuuuuu
Ние вчера ходихме да му вадим на Макси задграничен паспорт,че сигурно ще пътуваме за Коледа и Нова година-при свекитата в Испания  Oha! Ееее такова шоу докато го снимаха за докИментите нЕма  Crazy ooooh! То не беше кривене, въртене,мятане, ръцете ми станаха на нищо докато го държах.....И погледа му шареше навсякъде другаде освен в обектива  #Crazy Е, накрая успяха да направят един свестен кадър де  smile3560

Последна редакция: чт, 16 окт 2008, 22:43 от pettty

# 231

Няма дете останало без зъби!
няма, няма-аз съм живия пример-на година и 1 месец са ми поникнали зъби  rotfImao Ако и малкия е кат майка си...незнам  ooooh!

# 232
  • Бургас
Рейана, ние сме все още, както казва Илчо - само по венци Mr. Green Положението при нас е само рев и лиги, но не и зъби Crossing Arms
Акварел, права си, че думите нямат общо с оценяването много Thinking, замислих се и наистина е така, но моят мъж е толкова пестелив на думи и споделя чувствата си само, когато е мнооооого пиян Twisted Evil, та онази вечер ме втрещи Rolling Eyes А, и честито ви второ зъбче   bouquet Какъв е тоя номер с чорапогащника и пуканките, че и аз да го приложа като дойде време newsm78
Сисее, и моят мърмори, че съм лоша домакиня, по-скоро чистачка, де, иначе за готвенето ме е признал от първия път като яде моя манджа Crazy И всъщност е прав донякъде Embarassed Имам приятелка с дете малко по-голямо от Дима - абсолютно всеки ден бърше прах навсякъде, пуска прахосмукачка и мие целия апартамент, а у тях винаги е подредено като в аптека - ами не съм такава и не мога да ходя денонощно с парцалите Tired Като ме хванат лудите го правя, но на следващия ден не мога да повторя цялото упражнение Embarassed След като той предпочита да седне пред телевизора вместо да боядиса радиатора примерно и аз предпочитам да кисна във форума вместо да им събирам вестниците и рисунките, пръснати из цялата къща Crossing Arms
Васи, какво да ти кажа за моята свекърва Thinking Не е лоша жената, уважавам я като майка на мъжа, когото обичам. Но тя е 3 месеца по-млада от моята баба и сме много далеч една от друга като манталитет, нагласи и разбирания за абсолютно всичко. Освен това, никога няма да забравя какво ми причиниха, когато разбраха, че имам дете Sad Стараят се хората, не делят децата, но аз винаги имам едно наум и просто не мога да се пречупя Naughty
Аз много често си спомням първия път с мъжо и още го бъзикам за случката, забавно беше  Crazy

# 233
Aqeriel проверих за кърмата и си права. В Часа на мама го казаха това, което ти казах, а сега попрочетох из нета и тамса на твоето мнение. Салатка от суров спанак много обичам и аз- с пресен чесън, краставички и копърче. Сега обаче не ям- нали уж този спанак на пазара бел с много нитрати и се предавал в кърмата. От къде се сдобиваш ти? И преди пак да съм забравила- честито зъбче на малкия-голям човек, дано продължава в същия дух!!!!
На Ivane честито пропълзяване!
Ние пък сме се научили да даваме ръце като кажа: "Дай ръцете!" и да дава "боц"! Сега се учим да казваме "Чао!" .
Взех си няколко памперлса Хъгис- да видим как ще се справят с наяшия пикльо!
Лека вечер на всички без много плачещи бебоци!
Аз взимам спанака от пазар Димитър Петков от една бабка дето ме уверява че е натурален и чист, аз и вярвам да ти кажа честно, иначе днес купхй лапат и направих една чудна супа, ама не от бабата ми от произволни хора. Wink

Янче честито ви "баба"  Hug

Благодаря ви за честитките милички  Heart Eyes

ПЕти ти ме разби бе жена, мн късно са ти поникнали Wink

Нана искам да те питам (макар че и стефинка потвърди че и тяхното (2рото) е избило за няколко часа, нали не бъркам стеф?) възможно ли е за 5-6 часа да избие зъбче без да е имало нищо преди това?

Голди така разбрах аз :

1. Купува се нещо бяло- да са бели зъбките на беба .
2.пукат се пуканки- да излязат зъбките бързо и безболезнено
3. вари се царевица- да са наредени като зърната и

Последна редакция: чт, 16 окт 2008, 23:14 от Aquariel

# 234
stefinka, мерси   bouquet И на теб Ivane за ЛС   bouquet

Честити зъбчета на Габи.

И ние още сме без зъби, ама има време.

# 235
  • Бургас
Ааааа, Акварел, ако започна от утре да ям само пуканки дали ще избият по-бързо, че да спре да се мъчи детето и да тормози и майка си по нощите newsm78 Шегувам се, нещо ме хвана лигнята тази вечер докато чакам поредната порция рев след 12 Tired

# 236
Честита половин годинка на Малвина и Лили и зъбчета на Габи!
 tooth tooth Tada  costumed034  Party Time  costumed034
Аквариел, какво е това с бялото, пуканките, поверие ли е нещо, че не съм запозната Embarassed Ааа, прочетох, прочетох! Мерси! Hug Grinning
Хикси, мерси за инфото! Hug
За кампанията на Памперс - мисля, че такава глобална кампания може да се направи от наистина голяма компания! Не че да не купуваме и други пеленки, но например едно Либеро с какво може да помогне за тези деца и ваксините им? Така мисля аз де! Wink Peace
И мъжо ми благодари от време на време за бебка, много ме разтапя! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Някой беше казал за оризовата каша, че не била вкусна Naughty Naughty Елате да питате Лидия колко е вкусна! Друга каша не ще това дете, само оризова обича най-много Shocked

# 237
reiana, и ние сме по капли /без зъбки/ още. За всичко има време...
 За лечебната хумана. И на Кръсти му се наложи преди време да яде от тази хумана, миии не не му се нравеше. Постоянно повръщаше, ама тя и гадно миришеше, а опитвала ли си я да видиш на какво има вкус? Ужасна е... Аз не я давах много, ползвах я само 3 дни. Незнам дали да продължиш да я даваш на Миленка. При вас е различно....

Aquariel, честито ви и второ зъбче за един ден. Браво на малката Габка - Жабка.............. ааааааааааааа сега се сетих... Тази вечер сънувам, че сме някъде си и ти ми се разсърди, че както си играех с Габи й викнах Габка - Жабка. Малииииииииии такъв поглед ми извади, взе мъниче и заряза всички ни от форума.  Sick

Ivane, честито ви пропълзяване. Hug

# 238
  • Варна
Добър вечер!!! Hug Hug Hug

Бързам да ви почерпя от истинската торта на Малвина, докато не е минало 12 ч:

Да ви е сладкооо  Laughing Laughing Laughing!!!

Мирка, честити ви две зъбчетааа!!!
Иване, честито пропълзяване!!!

Предлагам да вкараме и тавака статистика на първа страница: първо зъбче, първо пропълзяване, първо прохождане и т.н. Някой май беше споменал за нещо такова.

# 239
Здравейте сладури!  Hug

Благодаря на тези, които се престрашиха и споделиха интимен опит  Wink

Мирка честити зъбки на Габче Жабче!!! Браво бе 2 наведнъж!!! Да ти е жива и здрава малката принцеса!  Heart Eyes

Ivane честито ви пропълзяване! Нямам търпение да видя Калоянски как пълзи, чакаме клипчееее!  Heart Eyes

Стефинка моят мъж определено оценява това, което правя за отглеждане на детето  Peace Не, че е цвете за мирисане, ама поне в това отношение проявява разбиране, не за друго, ами защото многократно съм го оставяла да го гледа и сам стигна до извода, че не е съвсем лесна работа.

Къде се дяна Хелънблонди??!!  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт