АПРИЛчето пюренца си яде,а мама петната му пере!

• 14 820
  • 282
  •   1
Отговори
# 270
 Привеееет!  Hug

Честита месечинка на Дарина, Андреа, Георги, Ива, Тея, Сияна, Йоана и Доротея Wink bdbaloni Tada

Aquariel, ако случайно пусна фиш и спечеля, искам сумата да ми е достатъчна да си направим къщата-мечта с мъжо, да си оправим лозята, че в момента всички пари отиват там и да ми останат, за да инвестираме в покупка на още земя /поне 10 дка./ .......ехеееее, май много станаха  Whistling

Doroty_d, аааааааааааа не съм аз.. Laughing

Ivane, браво на юнака. Как добре пълзи само.... newsm30  Сладкиш.... Честита ви и пИрическа.

hiksita, точно за този пост говорех. Благодаря!   bouquet  А през цялото време си мислех, че май ти го беше пуснала и пак не го намерих... кат съм  Nerd никой ми не е крив.

ЛУРДЕС, незнам дали гриста и нешистето съдържат глутен.   33uu Предполагам, но аз така или иначе му въведох глутена без да искам миналата седмица. Дадох му зеленчуково пюре /не помня какво/, което съдържа глутен и видях след свършен факт. Вчера пък яде пуешко със зеленчуци, което пак съдържа глутен. Аз и за това се реших на попарите, гриста и нишестето...  Peace  Hug

Охх, галиво какво да те правя? Скътавах се ама я.... Първата ми целувка беше на 16 с момче, което мнооооого харесвах. Толкова ли сляпа съм била, незнам, ама беше идеала ми за мъж. То не, че не беше вървежен.. Абе готин си беше. Имаше сериозна приятелка и тайно се виждахме  Embarassed  След близо две години /1г и 8 мес./ тайни срещи и само цуни-гуни, аз бях хлътнала, а той се раздели с гаджето си... и..... пак с него, на един купон / по случай 18-тия ми рожден ден/ Whistling - първия път. Последва една връзка от 4 години, заговори се за брак, изплаших се.... Поживях си добре сама 2 години и се запознах с мъжа ми, за което не съжалявам  Heart Eyes

# 271
Абе, Емма, от много стари теми ми се струва, че си ходила по Ямбол. Да не се окаже, че в едно и също село сме си хващали гаджетата?  newsm62
Въйййй сакън, нИдей така, сегашният ми мъж е от Ямбол, до като го срещтна не бях стъпвала даже в тая околия (не че сега ми се иска ама.....). Иначе въпросното село е до Русе  Wink.
 Моя син както си и знаех днес зарад мини републиканската среща не спа, после и в къщи не спа и сега не се трае, пратих ги с баща му да мият колата, че не мога да го слушам онуй дребното мръннннн-мръннннн-мръннннн-мръннннн, Дидимора, разбирам те как се чувстваш сутрин с твойта мома.

# 272
Ей , тая тема със селото. Скътавах се , скътавах се , ама ми е много драго и ще си кажа. И аз цяло лято , ваканцията , съм била на село. Та ,въпросното лято , за 8-ми клас съм била ( на 15 години ) много се харесахме с едно момче от Кюстендил. И , така , цяло лято ходим - голяма любов.Той все си иска , аз все се дърпам , под предлог , чу съм малка още. Обаче бях толкова влюбена , че един ден преди да си тръгна за София , се предадох. Три месеца стисках и накрая не удържах. Още си спомням с много добри чувства за него. Ей , това е било преди 20 години - ужас колко съм стара  Laughing Laughing

# 273
  • София
Здравейте  Hug

Ние днес цял ден бяхме по разходки и съм каталясала  Tired. На всичкото отгоре мъжът ми решил на спорт да ходи и така ме ядоса, че като се върне перушина ще хвърчи  fight

Ех, как ми се иска да спечеля от тото/лотария или нещо подобно  Party. Ама си знам, че няма да ме огрее, от малка майка ми все повтаря, че "в наш'та къща пари без труд не влизат"  Sick.  То и въшки, бълхи и л....на на съм сънувала, така че ясна е работата.

Аквариел, абе бравос на Габка за зъбките, дано всички така неусетно да излязат  Peace

При нас няма зъби, не може да стои стабилно седнал, не пълзи, но пък много ефективно се придвижва с въртеливи движения  Mr. Green

Около моята първа целувка и първия път няма нищо романтично, така че няма да ви отегчавам   Rolling Eyes

# 274
Здравейте.

Да ви почерпя за месечинката на Дари  cook beer Wine Glass newsm38 всеки да си избере каквото си хареса.(само толкова мога)
Благодаря ви за честитките.

Дари вече се опитва да сяда,лази като торпила и вече и е много тясно в кревата и затова я слагам на пода върху едно одеало.

Колкото за първия път,беше на село лятото на 10 с/у 11 клас на 17 години.Беше голяма любов.3 месеца,почти живяхме заедно ,след това 2-3 месеца телефонна любов и след това край.Години наред след това ми беше гадно като го видех.

За печалба от тотото мечтая цял живот. newsm78
Ако спечеля,ще си върнем кредита, който взехме за строежа на къщата и покупката на земята и ако останат пари ще си купя кола.

Това е от нас засега.Ще се върна да ви попрочета.

ЧАО

# 275
Здравейте от нас!  bouquet
Анилинда действително не е вкусна тази хумана и аз вчера вечерта и дадох нейното си мляко! Днес пак повърна,ама според мен от преяждане-дадох и доста! #Crazy
На Миленка доста панталони и стягат и и се отбелязват на пупата-затова отдавна взимам доста по-големи размери от тези за месеците и! Peace
Днес и подариха страхотно тигрово палто със същата шапка! Много са сладки Hug
завиждам ви за разходките-ние много много още ни смеем да излизаме! Sad
Честити месечинки на всички пораснали бебчовци!  bouquet

# 276
Мамчета, дайте малко акъл!
Калоян стана с температура 37.3, докторката му прадписа осцилукокцинум(дано така се пише!) и Проспан за кашлицата. Към 16.30 обаче температурата се качи и му дадох Нурофен за деца и като го накърмих имаше 36.7. В 22.45н. му се пада да му дам пак и се чудя дали да му давам след като е свалил Т. Вие какво бихте казали по въпроса?
Честити прически, зъбчета, мисични рожденни дни...и всички други прекрасни неща които ви се случват!

# 277
аз ги варя в серилизатора (ако изобщо мога да използвам думата "варя"). за 10на минути са готови!
]
Как става номера?И как мина срещата?

Ха честити месечинки - половин годинки! Ние по тоя повод от вчера ясно казваме " мама"  Laughing А някой от вас има ли намерение да го "отбелязва по подобаващо? Майка ми като си е наумила че трябва на фото да ходим ooooh!

# 278
Азвази, аз не давам повторно, ако вече е свалена температурата. Peace

Танцен, я кажи верно, че ми стана интересно! Simple Smile

# 279
Азваси ако пак има проблем-свещички Ефералган Peace

# 280
Цитат на: Emma
Въйййй сакън, нИдей така, сегашният ми мъж е от Ямбол,
Въйй, сакън Ема, ти нИ знаиш ли, че хората и котка нИ и взимат от тоз град? (нали и аз произхождам от там)

# 281
Еххх момичета,и аз будувам с вас. Моето сладко чудовище се буди през 20мин. със скърцане, после си ревва откровено и не ще да се умири докато не го взема на ръце. А не е бил такъв. Зъби ли са, що са...Не съм се наспивала не знам от кога...оххх, пак ревна!

# 282

Общи условия

Активация на акаунт