АПРИЛчето пюренца си яде,а мама петната му пере!

• 14 823
  • 282
  •   1
Отговори
# 255
Честита половин годинка на Тея, Ива, Георги, Доротея, Сияна и Йоана!   newsm68 Tada  costumed034  Party Time Tada

Мамчета, а този грис / нишесте с глутен ли са? newsm78

Бибобибо, различно е за панталонките - едни ни стягат, други са ни големи! Crazy

Ясмина, мерси за инфото за хомеопатичните! Мисля да дам камомила на Лидия, има ли други които го дават без консултация с педито?? Embarassed Embarassed

Последна редакция: пт, 17 окт 2008, 11:55 от ЛУРДЕС

# 256
Добро утро слънца  Hug

Нана благодаря ти за бързия отговор! Дано бързо ви избият и ти да се похвалиш скоро. Абе тия зъби са супер сложна и странна работа. Как може на едни да никнат на 5-6 месеца на други на 1 г и 4 месеца. То са си цяла наука  Hug

ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА ТЕЯ–мн сладка–ФЕЯ, и НА ВСИЧКИ ДРУГИ МЕСЕЧИНКИ- вече големи-СЛАДИНКИ!!!

Ивейн пу-пу, много хубаво ти пълзи синчето! Супер е!  Hug Heart Eyes

cow ние не само не ядем никакви зеленчукови пюрета, ами и каши вече не ще, откакто опита сладките плодови пюрета - иска само тях  Stop Naughty ooooh! ooooh! ooooh!

Дороти радвам се че вече сте ги изчистили тия гадове  Peace Hug

Що толкоз малко хора се престрашиха да разкажат по темата на Галиво?

Бибо браво за кашичката че и харесва!  Hug На нас панталонките и чорапогащниците не ни стягат, макар че в краката сме дундави, само ако имат някакви формички и леко и се отбелязват после  Thinking

Ние тази вечер  с Габа ще сме без татко и ще си кукуваме двете във форума цяла вечер  Mr. Green

Благодаря за хубавата музичка и за кафенцето...а тази с крокодила ГЕна и Чибурашка Габа като ги видя и почна да им говори- мн са готини и ме връщат в моето детство  Heart Eyes

Последна редакция: пт, 17 окт 2008, 11:55 от Aquariel

# 257
Здравейте момичета! Най-незлобливо завиждам на бебе Габи, че толкова лесно се справи с първите две зъбчета. Калоянче от тази сутрин е с температура и подути венци, дави се и кашляпи е с подути венци. А на зъбатия хоризонт нищо на квадрат! Да не говорим, че изкарахме вечер на мрънкането и скърцоткането, подсладено от време на време с откровен рев! Но пък таткото се праяви в този случай- с бебо, в кабинета при докторката, пита, разпитва, ходи по аптеките...Много съм горда!
За тотото- във вторник и аз спечелих, но от тези изтриващите се, 5 лв. Не че бих отказала 500000, но бих предпочела 1 млн. кръгло по Монк-овски. А иначе и аз бих си купила къща, аман от квартири, бих заделила, да се надяваме не само за юкалоян но и за евентуалните му братчета или сестричета или и двете. Еххх, мечти!
Честито на пролазилите- и ние се мъчим, но за сега само назад се справяме.
Чао и приятна разходка на тези, които ще се възползват от хубавото време днес!

# 258
Doroty_d, браво за добрите резултати. Стискам палци вече да не се появяват тези гадинки.
И ние сме добре (пу пу), всеки месец пускаме контролни урини.

cow
, мисля че и на нас ще ни стане любима. Нали вчера я захраних само с десетина лъжички, и от дозата която направих и ние облажихме  Laughing

hiksita, може и за кратко да си била, но пак направи впечатление, то таз твойта красота се набива в очите  Joy

# 259
Здравейте!
aquariel аз не съм много алчна...искам нещо от порядъка на 200 000лв за едно апартаментче PeaceТова ме подсеща да ви питам..вие вярвате ли на сънищата си?На мен ми се е случвало няколко пъти в живота  си да сънувам лайна и въшки и винаги след това получавам пари!Последният път като сънувах тези гнусотийки на мъжа ми му изплатиха една суми от дело,което води 100год. Тъй,че метчтелките за милионите лягайте и сънувайте акита и ,че главата ви е бъкана с въшки Grinning
Бибобибо на Дани му стягат чорапите -на ластика..винаги са му отпечатани ooooh!
Ivane ай,че хубаво си пълзи Коко ,а перчема му е номер 1  Mr. Green

Честита половин годинка на Тея, Ива, Георги, Сияна и Йоана!

# 260
Сис сънувала съм много пъти въшки и бълхи- ма няма нищо/ А веднъж сънувам че на една стена ми се изписват числа, и аз в съня си знам че са от теглене 5/35, бяха 5 на брой и се изписваха в червено, мн красиво беше, после ги пусках 1-2 пъти мна нищо не ми се падна, може би трябваше да ги пускам редовно, е то не е късно всъщност  newsm78 А л***а не съм сънувала досега и не искам да ти кажа честно  hahaha

а за лотарията добре де купуваш един хубав апартамент за 200 , ми с кво ще го обзаведеш? И не искаш ли и вие да си имате, пък и за Дани да спестите“?

Последна редакция: пт, 17 окт 2008, 12:46 от Aquariel

# 261
Не мога да ви изчета, че бързам. Ето докъдето съм стигнала Laughing

Уф, бях решила днес да дам сварен картоф+кърма, ама нещо ме домързя. Като че ли аз не съм готова за захранване, а не бебето  Grinning
Ахам, и аз така Mr. Green Само се подмотвам. Аз реших да правя микс педагогическо и класическо захранване. Май окончателно се убедих, че тва е моя начин. Само педагогическо ще ми дойде наногрно понеже не готвя. От няколко дни вече гледам редовно да давам варен картоф. Варен, намачкан. Вчера увеличихме микродозите до няколко лъжички. Ава беше мн инициативна - искаше даже сама да си държи лъжицата и когато й я дадох се справи чудесно Shocked Heart Eyes Hug След няколко дни ще й въведа и морковче (от пюренце на хип)

вера, целуФки на сладурчетата. Сигурно е голям купон при вас  Party

Ние пътуваме към вилата днес така че ще пиша пак в неделя-понеделник. Днес ще съм в Борисовата.
Чао Wink

ПС - Акварел, честити зъбИ Grinning И на нас така ни излязоха. Така е по-добре, че накуп... Peace

# 262
А стои ли седнал сам?
Стои, ако го сложа и е стабилен, но да се сети сам - тц! Naughty

а перчема му е номер 1  Mr. Green
Сисе, той е вече с подстрижка. Не си спомням дали съм го казвала вече. Дано не се повтарям. Много му влизаше в очите и му поокастрих перчема и футболистката опашка. (Нищо лично към футболистите Grinning). Но рошките около ушите му ги запазих, че много ми харесват.

Верчо, как е БОЦ на английски?  Grinning

Галиво, по твоята тема:
Първата целувка-бях на 14-15 години, лятна ваканция, първо гадже. Много ме интересуваше как става на теория и само се дърпах, щото не получавах задоволителен отговор. Младежът реши веднъж да провери силата на чувствата ми и ме повика на среща по късни доби (пред входната вратичка на къщата на село, когато всички са си легнали). Притичвам по едно ефирно потниче и целувката се получи от самосебе си и младежът така и не ми повярва, че нямам и грам опит.
Първия път- 18 годишна, студентско гадже. Опит едно, опит две, накрая му задавам въпроса: Е аз девствена ли съм или какво? Как се изчервиииии... И до ден днешен не зная  Mr. Green

Айде пак да питам за чушките? Варят ли се, пекат ли се ? И как се пекат- на фурната ли? На керамични котлони едва ли става, не ми се рискува.

# 263
Ивейн и ти като мен на село си получила първата целувка Wink Според мен за да се запазят най-много витаминчета ги свари на пара  Peace Hug

# 264
Ами като нямам онова надупченото? newsm78

# 265
аз ги варя в серилизатора (ако изобщо мога да използвам думата "варя"). за 10на минути са готови!

класната, къде пак избяга????

ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА МАЛКИТЕ НИ ГОЛЕМИ БЕБОЦИ!

# 266
Брейййй, че идейно! Супер сте! Мерси много!

Изчезвам, че днес прекалих! Hug Hug Hug

# 267
Ивейн и ти като мен на село си получила първата целувка Wink

И аз, и аз  smile3533
 Ние до преди малко бяхме на разходка с Даниел и Малвина...е, и майките им бяха там. Сиска ша тури снимки по-късно Ф албума.

# 268
Какво правите веееееее ейййй!!!
И моята първа целувка беше на село както и първия ми път...все на село Mr. Green ааа само да вметна,че първия ми път беше с едно момче,което ми е комшия на село и си го харесвах от как се помня,той беше най-готиното момче в махалата и аз ходих с него ...фръц,фръц Grinningи "Работата" стана дет се вика от РАЗ Peace Чувството беше много странно,но приятно !
Ivane ми не си се похвалила бе душа?А честита ви прическа!

По късно днес ще пусна новата тема /пак е  от мен/ и снимките от днешната среща ще кача да  видите кви са ни хубави децата Mr. Green

# 269
Абе, Емма, от много стари теми ми се струва, че си ходила по Ямбол. Да не се окаже, че в едно и също село сме си хващали гаджетата?  newsm62

Общи условия

Активация на акаунт