АПРИЛчето пюренца си яде,а мама петната му пере!

• 15 381
  • 282
  •   1
Отговори
# 210
Привет на всички! Моля, почерпете се! Днес Лили става на цяла половин годинка!
Честито на Малвина, Сиана и Никол!!! Здраве, здраве и пак здраве им желая!!!

Аквариел, честито ви зъбче!

# 211
здравейте мацки  Grinning
честито на месечинковците   bouquet
много негативно сте настроени за памперсите ..........аз нали съм Майка Тереза  Rolling Eyes ако има как ще помогна ....не всичко е с цел реклама пелените Памперс са много по-рекламирани от другите и според мен по-купувани затова Unicef са открили партньор в тяхно лице ...........както е примерно ........Ariel и Lenor те са водещи лидери в перилните препарати затова и се обединиха според мен ,след тях са Persil и Silan  не виждам нещо странно напротив радвам се ,че дори и 1 ст. ще иде в помощ на тези деца поне някой се е сетил  Peace както и да е това си е моето мнение  Peace
Мирка честито ви зъбченце  tooth все така да излизат браво  smile3501
за нослето и аспиратора знам ,че има и такъв ........приличащ на дъъъъълъг маркуч с който родителите само изсмукват секрета  Peace
Стеф .........няма нужда да го хваля ,че туко виж му станало нещо  Rolling Eyes само ще кажа една негова реплика която ме разтапя всеки път " Благодаря ти за прекрасните синове който си ми родила "  newsm03   Two Hearts  loveuuu разтапя ме
първата целувка - на един купон бях на 14 години май  newsm78 с едно момченце дето ми беше съученик и много го харесвах
първия път - няма да го разкажа ,че е много дълго ама беше отдавна и не беше с Жоро  Mr. Green

# 212
че дори и 1 ст. ще иде в помощ на тези деца поне някой се е сетил  Peace както и да е това си е моето мнение  Peace

и аз съм на същото мнение, но според мен е по добре да купим 10 картички на Unicef и така вместо 1 стотинка, ще дарим много повече! Естественно че е с рекламна и продажна цел цялата работа  Naughty Sad. ТОва са гиганти, за тях този един евроцент(стотинка) е все едно пясъчинка в морето ...абсолютно нищо! Защо ще ме задължават да купувам техни продукти само защото ще искам да помогна, е против тези манипулациони рекламни  игрички съм. Предпочитам да купя нещо с което ще даря повече без да си играят със съвеста ми  Hug Peace Изказвам и аз моето си мнение, не го налагам, всеки сам си решава как и с колко ще помогне Wink

Последна редакция: чт, 16 окт 2008, 19:44 от Aquariel

# 213
Здравейте момичета!
За хавлийките- на мен не са ми удобни халатчетата- имахме едно, но докато го навра в него трябва да го изваждам. А бебо не ми помага за целта. Използвам големи памучни, нещо като пелени, изпрати ми ги сестрата на мъжа ми от Гърция. Шарени и цветни са, много бързо попиват и са много меки. Имах малки, а сега ми прати и по-големи. Между другото пише че са произвеени за износ за България, Jumbo май се казваха. Мисля че имаше такъв магазин в София, но във Варна няма.
Aqeriel аз четох че през кърмата желязо не си набавя и ми препоръчаха сок от чермено цвекло смесен сдъс сок от ябълка за недостиг на желязо.
Питах личната си лекарка за ваксината за стомашните работи и тя ми показа брушурата и там пишеше, че може да се слага преди навършването на 24 седмици, което е 6 месеца. Така че за нас беше късно, а и са приема, през седмица и нямаше как просто. Да го имате предвид.
Чао на всички!

# 214

Aqeriel аз четох че през кърмата желязо не си набавя и ми препоръчаха сок от чермено цвекло смесен сдъс сок от ябълка за недостиг на желязо.
Питах личната си лекарка за ваксината за стомашните работи и тя ми показа брушурата и там пишеше, че може да се слага преди навършването на 24 седмици, което е 6 месеца. Така че за нас беше късно, а и са приема, през седмица и нямаше как просто. Да го имате предвид.
Чао на всички!
щом отива в моя организъм, няма начин да не отива после в кърмата.нали за това карат кърмачките да ядат червено месо.откъде иначе ще идват всички витамини и тн в кърмата. пък и на мен педката ми каза зеле, маруля, спанак, лапад да хапвам на воля че е мн полезно и за мен и за бебка Wink Peace

# 215
  • в илюзия
Честита половин годинка на Малвина и Лили и зъбче на Габа  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Стеф нали знаеш едно дете имаш да гледаш и само по кафетата висиш , ама аз си знам как вися там Peace

Първата целувка - е не помня Embarassed честно да си кажа

# 216

Чао на всички!
щом отива в моя организъм, няма начин да не отива после в кърмата.нали за това карат кърмачките да ядат червено месо.откъде иначе ще идват всички витамини и тн в кърмата. пък и на мен педката ми каза зеле, маруля, спанак, лапад да хапвам на воля че е мн полезно и за мен и за бебка Wink Peace
правилно  Peace
то иначе щяхме да пушим и пием като невиждали ако не отиваше в кърмата  Crazy  Drunk smile3546

# 217
Здравейте мами,имам молба към Мира с бебе Александрина .Мирка понеже сме с нов компютър и всички данни ми останаха в стария имам нов е-mail stefelin3@abv.bg.Извинявам се ,че не пиша по темата ,която е наистина страхотна ,но бебка вече се събужда

# 218
  • Бургас
Акварелче, честито ви озъбване Hug  bouquet  bouquet  bouquet
Честито и на всички месечинковци  bouquet  bouquet  bouquet
Аз да похваля моята девойка - днес варих грис с козе мляко, разредено наполовина с вода. Мноооого и хареса, едва смогвах да пълня лъжичката Grinning Както се оплаквах, че е много капризна за яденето, малко по малко взехме да съставяме що годе разнообразно меню Laughing
Хавлийките с качулка, които бях взела оттук, вече са и малки, но имам една ларедутска пак с качулка, която е доста по-голяма и си мисля, че още доста дълго ще я ползвам Thinking Иначе ползвам и една обикновена хавлия, много голяма като размер, свеки ми я беше донесла на изписването.
Стеф, аз все си мисля, че моят мъж не смята, че върша кой знае какво, защото постоянно мрънка и ми прави забележки, че нещо не му харесва Confused И като се прибере и ме попита "какво правихте цял ден, че еди какво си не е направено", ми идва да му забия един в недоумяващата физиономия Crossing Arms Онази вечер, обаче, като си легнах, изтощена след 4-часовото препускане с Дима на ръце из къщи и след заниманията с Илчо, които са също толкова изтощителни, мъжо ме гушна и каза "Ти си идеална майка и децата ми имат невероятен късмет, че ти си им майка". Направо бях ей така #Crazy Викам си, тоз човек сигурно има температура Mr. Green И му казах, че всички майки са такива и аз съм просто обикновена майка, ама той "Абе, аз другите не ги знам, за мен ти си идеална" bowuu Направо ме разтопи Flutter Явно го оценят мъжете, ама го признават само в мнооооооооооого краен случай Crazy

# 219
  • Добрич
Честито зъбче на Габка!

Анилинда,аз си го поръчах по една унгарка преди 2 години..Нямам идея откъде може да се купи,ама ако пуснеш една тема в майки може  и да изкочи зайчето Hug

# 220
Добър вечер, мами!
Аз нещо напоследък ама хич не съм редовна тук. Но да си призная около нас нямаше новости, а и нямаше с какво да се включа. Но днеееес.... НЯКОЙ ДА НИ Е ГРАБНАЛ ИЗПОД НОСА ВТОРОТО МЯСТО ЗА ПРОПЪЛЗЯВАНЕ??? Е, и на трето ще се радваме... Утре ще пусна клипче. И познайте каква му беше отправната цел на моя мушмурок в овладяването на пълзенето? А? Къде ще се сетите... моята джапанка Joy Joy

Сега да обобщя:
1. Супер е идеята с общия рожден ден. Подкрепям с две ръце! Peace Peace Място-където кажете. В. Търново ми харесва.
2. Честити зъбчета на Калина и Габка!
3. В кампанията за ваксината преди да разбера за нея сме се включили, защото татито ни купи пакет, а лепенката я откри каката и като я прочетох разбрах.
4. Ах, да и за татковците: по принцип помрънква защо вечер като се прибере е разхвърляно. В неделя се занимавах с други работи и грижите около Калоян бяха негов ангажимент. Междувременно посреща на кафе брат си и масата си остана в този вид до вечерта. Накрая го попитах защо все пак не е прибрал като малко усилия коства. Е, само се усмихна. На това му се вика с твоите камъни по твоята глава.

И накрая, дайте моля ви съвет какъв да ни е следващия зеленчук. Досега-картоф, морков, тиква (тя не е, но все пак). Благодаря!

Айде, лека от мене!

Последна редакция: чт, 16 окт 2008, 19:37 от Ivane

# 221
Не мога д си изкривя душата че и аз не получавам едни такива разстапящи признания като "ти си най-добарата майка и жена на света"   Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  или "къде те намерих такава добра " и тн. Ама те са според са нещо съвсем нормално. Въпроса е като почнат да сравняват казармата с раждането и колко зор са видели. Laughing  Моя поне го прави на майтап това че поне изпита на гърба си какво е да си с бременна жена  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Ивейн честито ви пропълзяване! Браво на вас!!!   bouquet Hug Hug Hug

# 222
Иване честито ви пропълзяване  Hug
следващия зеленчук може да е чушката след това и лук може да добавиш малко спанак  Peace

# 223
Така на бързо да се включа
 това с аспиратора първо ми прозвуча и на мен като шега,ама май бая работа върши за разлика от обикновените.мерси нана   bouquet
съни бравос на това твоето дете-чудо,много ме радва   bouquet
 Мирка и  Габка жабка честито ви  зъбче  Heart Eyes
 Емма - ЗАПОВЯДАЙ У НАС  Hug
после ще се включа по другите теми че ще се баняме сега.
 и последно аз все пак ще съм утре в Борисовата и ще си маам гащи,ако има желаещи ето го тела ми:0885 790 590

# 224
Здравейте!
Моя мъж си мисли,че аз по цял ден седя с вдигнати крака и се ровя из форума!Като видим някой познат по улиците и човека ме попита например :"Какво правиш по цял ден"? моя бърза вместо мен да отговори:"Ами какво....по цял ден из ворумите се орви"!!! Shocked а аз допълвам,че имам най-послушното бебе,което се гледа само и ми позволява по цял ден да се глезя!Казвал ми е много пъри,че съм много добра майка и за Дани всичко правя,НО да не си помислите,че само ме хвали....непрестанно ми казва,че съм ужасна домакиня /което донякъде е вярно/ Peace Та Стеф ето отговора на въпроса ти....Не отценява товакоето правя по цял ден!!!

azvasi ти от Варна ли си?Къде живееш?

Общи условия

Активация на акаунт