АПРИЛчето пюренца си яде,а мама петната му пере!

• 14 844
  • 282
  •   1
Отговори
# 195
Alokazia и Невена ме прегъща така силно, притиска се с цялото си телце към мен и си заравя личицето, много е сладко  Heart Eyes

Разбират миличките, не е случайно.
А аз като цункам и викам "Цункай мама" и следва едно хапане и близане на лицето, особено брадичката Grinning. Е, естествено не винаги, в някои моменти като са на кеф. Вчера много възторжено показваха къде са им чорапите, обаче днес са с бели чорапи и или не им е интересно, или са забравили вчерашната игра.

Аз днес дадох авокадо с банан за сефте. Първоначално ядоха, но без особен интерес, но после се активизираха и за мама пак не остана ooooh!

# 196
#Milti ПЛОВДИВЧАНКИ, утре среща на пеещите фонтани от страната на Турското посолство в 10:45! #Milti
Better be there!  Mr. Green
Ауууу чак сега го виждам  ooooh!
Бяхме на консултация  днес ,тегло - 7400 , / другото го забравих  Embarassed/ Успяхме и кръв и урина да вземе  Laughing
Изчакайте ме за колажа малко, че ми се прецака компа и сега пиша от други  Praynig

Последна редакция: чт, 16 окт 2008, 11:58 от veni-b

# 197
Аз гласувах в анкетата за В.Търново.Не,че и на мен ми пречи,но този район от България много ми харесва.Ще бъде страхотно по това време на годината.Аз съм голям фен на българската природа,затова и дойдохме да живеем в Троян Laughing
Имам предложение Сиска да остави анкетата поне в няколко следващи теми,за да я видят и мамите,които по една или друга причина са пропуснали тази.

Ние сме на Libero от край време,с изключение на един период, в който 2-та ни бяха малки, а 3-та големи.Тогава ползвах на Памперс,но ми ги донесоха от Германия с ластичетата отстрани Laughing

Ясмина,благодаря за посрещането! Heart Eyes

Абе,без малко да се видим на живо с варненките този месец,ама ми мина котка път!Но ако случайно нещо се промени,ще ви се обадя,да знайте!

Отивам да се обличам,докато малката още спи,че трябва да излизаме.

Приятен ден на всички Hug

# 198
  • Варна
Мамчета, никой ли не позна тези бебчета, качени са в колажа:

Последна редакция: чт, 16 окт 2008, 11:58 от Alokazia

# 199
  • Добрич
Честито на Малвина и другите пораснали бебоци!

# 200
Добър ден  Hug

Честита половин годинка на всички празнуващи бебчета!

Alokazia, е Дари реши да поспи повече последните 2 дни и аз само се чудя как да и наглася яденетата. Вчера успях някакси, да видим днес как ще е. Мамите с по-поспаливи бебчета до към 9ч., я споделете какъв режим имате за ядене, защото нашата девойка обикновено около 9ч си хапва за втори път за деня.

П.С. Може ли да помоля някой да ми пише на лични как пускате линк към страница и вместо самия адрес на страницата вие си пишете нещо (например цък, тук и т.н.). Дано го обясних правилно.

Последна редакция: чт, 16 окт 2008, 12:44 от Bibobibo

# 201
Здравейте момичета!  bouquet
Ние сме по-добре и утре следобяд трябва да и дам оризова каша,което просто не знам как ще стане! Няма да иска да яде(кой би искал) и чак другиден зеленчуково пюре! Sick
Милени определено се интересувам от одеалцата,особено като съсипах новото! Прати ми снимка моля те и ще съм ти много благодарна ако се уговорим да ми донесеш като имаш път насам! Heart Eyes
Ние вчера си купихме 2 книжки от една страхотна поредица-Стихчета за най-малките и милена много се кефи като и ги чета! Съдържат и дискове към тях Hug
Да ви похваля и мойта щерка-вчера 3 пъти каза баба! Щях да падна направо! Първо си помислих,че е случайно,ама го каза 3 пъти! Последният беше супер отчетливо-изплю си бибата,погледна ме и каза баба! Peace
Съни браво на Санди и ние се учим на чао,ама можем само боц и здрасти,а и като и кажа гали мама и тя ме гали по бузката и вика о-о-о-о Heart Eyes
Вера много се кефя-представих се бебоците как си играят и се дърпат(щастливка си,че имаш 2)  bouquet
Бибобибо,Алоказия то мойта щерка ако я оставя ще откара до 12! Затова си навивам будилника ,ставам и я храня,пък тя цоца докато спи и продължава да нанка! Ако не ставам да я храня ще стане ужас с режима #Crazy

# 202
Здравейте на всички!!!
Имам едно бързо въпросче:
Умаловажават ли вашите мъже работата ви като майка?!?
И мноооого искам да ви поздравя с това!!!:
http://www.youtube.com/watch?v=KouvdnY01bQ&feature=related

# 203
Привет и от нас.   kaffeetrmker_2
Еййй, ама много сте писали пак..зор ви изчетох- добре че съм инат.  Mr. Green
Изкарахме една кошмарна нощ.  Sad Снощи Стефко вдигна Т електронния показваше 36.3, а живачният 37.3  #Crazy #Crazy #Crazy Пръскам спрей за нос, дадох Калпол. През нощта почти не сме спали- то рев, защото носа му тотално се запуши...  Тази сутрин се обадих на педито- предписа ни по телефона хомеопатични /това което и аз вече давам.  Mr. Green / Всичко това вече сериозно ми намирисва на трето зъбче...  newsm78
От вчера ми се цупи на пюретата и не иска да яде, единствено плодове не отказва, така че редувам- банан, круша,ябълка и кърмя много често.  ooooh!
Лурдес "Каша за лека нощ" е в бурканче има на различни фирми-давам я около 16-18 часа в зависимост от това кога е буден маймунчо. Оризът бе в зеленчуково пюре смес-Стефан добре го прие.  Peace За закуската- грис /нишесте/ слагам във вряща вода, добавям малко захар и като се сгъсти сместа махам от котлона. Като поизстине след около минутка добавям 1 мерителна лъжичка АМ, количеството кремче е малко повече от 1/2 бурканче от пюре. Сменям вида нишесте-ягода, ванилия, карамел... и стават страхотни млечни кремчета.  Peace
Аз пък от обикновенната помпичка за сополи съм мнооого доволна.  Mr. Green Crazy Такъв шок му приничих на милия дребосък при първата хрема, като се впрегнах да му чистя носа първата нощ, че и сега като види помпичката моментално почва да пръхти като селско маргаре в прахоляк и те сополките сами си излизат...   Shocked #Crazy
За кампанията на ПамперсThinking  може и да е поредното добро дело...., но всичко е с комерсиална цел.  Peace
За след къпане имаме кърпа с качулка и халатче с ръкави и качулка/естествено от баткото  Wink /, но и него само го намятам без да се мъча да му напъхвам ръчичките.  Peace
Айде стига толкова, че няма кой да ме чете...  newsm65

Пиша го от сутринта тоя пост и виж к'во чудо станало... Whistling
Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 13 нови отговора.
..........и сега кога пак ша ви изчитам... smile3515 smile3516

# 204
Имаме си зъбчееееееееееее newsm68 tooth tooth tooth Долу в дясно. Днес ще го снимам и ще ви го покажа. Най-хубавото нещо е че излезе без никакви симптоми (дай Боже всички така да излязат), нямаше ревове, температури и тн Само снощи се събуди към 4 и 30 и до сутринта си игра кротко в леглото до мен а аз спях в полусъница. Малко странно ми стана , защото по принцип кърти яко до 11 часа обикновенно ама то какво било  doh Joy Толкова съм щастлива, все четях тук как са ви порастнали зъбчетата ама друго си е на твото си дете, направо се разплаках от кеф.  newsm44
Сега отивам да купувам нещо бяло, царевица да варя и да пусна в микроото едни пуканки да се изпукат  Crazy Hug

Стеф Васко оценя като цяло това че се грижа за щерка му и за къщата, ама като ми каже " Ми то по скоро е удоволствие отколкото работа" и ми иде както са ни закачени 3те тигана да висят да го подпукам с тях и да му оставя Габа да я приспива от 22 до 1 часа да видим дали ще му издържат нервичките и дали ще му пресъхне устата от пеене  #Cussing out

Честита месечинка на сладката Малвинка и на всички други вече големи дечица! Heart Eyes

П.С- Хикс сега видях, дано бързо му пробие зъбчето на Стефи и да не се мъчи душичката  Praynig Hug Hug Hug

Последна редакция: чт, 16 окт 2008, 13:56 от Aquariel

# 205
Е браво на мен- успях да ви изчета докато дребният спеше.  newsm68 newsm44 smile3501

Честита месечинка на Малвина и на всички празнуващи бебчета! 
bouquet  bouquet  bouquet
Нана аспиратора ми се струва супер- бях чувала, ама и аз не бях виждала.  Embarassed Peace

Умаловажават ли вашите мъже работата ви като майка?!?
stefinka сега щи отговарям...  smile3508 Хич и не си го помисля, щотоооо.......  newsm66 newsm65
Тенкю за поздрава.  Grinning
А за целувки и кекс не бърборя, щото предпочитам да ги консумирам.  newsm65
Благодаря на всички, които отговориха на въпроса ми за жълтъка!   bouquet Heart Eyes Hug
И пак да задам тук/а после на ЛС/ едно по специализирано въпросче: Имам една торба с хомеопатични препарати, които бяха изписвани на Теди последната зима, някой наема ли се да ме светне за тези, които са му известни по какъв повод се приемат? Айде доброволно, да не посочвам/ както казва Емма  Winknewsm65
Акварелче, честито зъбче на Габка сладка!  tooth
Това джереме цял ден го чакам да се събуди, за да излезем на разходка... А той само спи, цока и пак спи.  newsm61

# 206
МА Hiksi, ма Боже хорта остаряват и погрозняват, ти от ден на ден все по хубава ставаш? Как го постигаш - не знам, ама продължавай все така .
 По въпроса ти за илачите едва ли аз съм особено компетентна, ама ко ми пречи да се изходя....чакай да отворя дебелия тефтер...ммммтакааааа:
Belladonna-при Т, Aconitum napellus - пак за Т ама при различни симптоми; Chamomilla vulgaris - (всички я знаят вече) за зъби или при нервност, безсъние (не че помага ама.....); Thuya-педи ни я изписа при ваксинация, за предотвратяване на вдигане на Т и други неприятни ефекти. Само толкова от мене. Ама сега някой да не хукне към аптеката да взима хомеопатични лекарсвта на поразия и да се самолекува  Naughty.

# 207
   Честита половин годинка на Малвина, Сиана, Лилия, Никол и Валентин!baloni baloni baloni
nana, значи имало такова чудо  Thinking Аз тъкмо почнах да я взимам онази докторица за  perko  Я дай повече инфо.. от къде мога да си поръчам примерно, цена и т.н.... Изглежда ми наистина ефектно.
 Aquariel, честито ви зъбче. Все така безпроблемно да ги вади. Хайде ходи пазарувай и после да почерпиш с пуканки  Wink

П.С. Може ли да помоля някой да ми пише на лични как пускате линк към страница и вместо самия адрес на страницата вие си пишете нещо (например цък, тук и т.н.). Дано го обясних правилно.
  Embarassed Ако може и на мен newsm56

stefinka, оценява го. Въпреки, че някой път, за да ме подразни се изказва неподготвен и аз щото спокойна му дръпвам една реч...

Последна редакция: чт, 16 окт 2008, 15:52 от anilinda

# 208
  Embarassed Ако може и на мен newsm56
Прочете тук!!!:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=4830.0

# 209

Общи условия

Активация на акаунт